Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 356
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Учудва ме колко неуверена е станала Тейлър... това е сигурен начин да загуби мъжа си  ooooh! Ако тя се държи самоуверено и нормално няма начин която и да е жена да и отнеме мъжа, но на страха очите са големи  Shocked, та и при Тейлър е така  Sad Защо толкова се плаши от това, че Ник е запазил снимките си със Брук, че кой си изхвърля спомените с лека ръка?  newsm78
Стефани е голяма глупачка - защо се бори да си върне един съпруг, който не и е верен, тича по всяка млада фуста, която види и очевидно я възприема само като майка на децата си, а не като жена. Не бих се борила за такъв мъж никога, камо ли да изнудвам любовницата му...  Stop

# 151
Ето го най-накрая и моят преразказ:
Брук има желанието да разкрие на Ридж истината за себе си и Оливър, но в крайна сметка не успява да го направи. Междувременно, в една от съседните стаи на компанията, Стефи се съгласява пред Оливър да си мълчи пред всички за това, което знае за него и Брук, но при условие, че те двамата изпълнят три неща за нея. Първото е Брук да напусне компанията, второто е Оливър и Брук да убедят и Хоуп да напусне както компанията, така и града, и третото- Оливър да даде шанс на евентуална връзка между себе си и самата Стефи. Оливър се разколебава и се допитва до Брук. Тя е потресена от желанията на Стефи, но в крайна сметка и двамата с Оливър се оказват принудени да ги приемат. Именно затова, още същата вечер Брук казва на Ридж, че мисли да напусне компанията, а Оливър пък съветва Хоуп да отиде в колежа в Бостън, в който е приета. Въпреки изненадата си, накрая и Ридж, и Хоуп се съгласяват с половинките си.
Междувременно, Бриджет отива да разговаря с Ник, с надеждата, че двамата ще успеят да се сдобрят. Той обаче й казва, че е много огорчен от нея, след което й показва документите за развод, които държи тя да подпише. Със сълзи на очите и с голямо нежелание, Бриджет ги подписва, след което си тръгва.
Брук официално обявява решението си да напусне компанията. Всички са изумени. Някои се опитват да я разубедят, но Брук остава непреклонна.
По-късно, на едно друго събрание във "Форестър" започва да се обсъжда правото на Дона да вземе от Ерик половината дял от компанията при развода. Стефани все още държи в сила предложението си да свидетелства в полза на Стивън в замяна на това Дона да остави компанията. Бил обаче твърдо държи Дона да вземе своя дял, който й се полага покрай развода. Намислил как да й го осигури, Бил праща Джарет в полицейския участък. Там, Джарет вижда, че Пам е дошла на свиждане със Стивън. Точно това се оказва в полза на Бил. Той моли Джарет да доведе Пам в компанията и той точно това прави. Отново започнала да вярва на Стивън, Пам обявява пред всички, включително и пред адвокатите, че случилото се онази нощ не е било нищо сериозно и че Стивън изобщо не е виновен. В крайна сметка, тези нейни думи успяват да донесат на Дона половината акции на Ерик- 12.5%. Стефани не може да повярва на това колко е заблудена сестра й. Бил пък отива в затвора при Стивън и му казва, че скоро ще го освободят, а също така и, че съвсем скоро, той (Бил) отново ще завладее "Форестър" напълно.
Стефи обаче е намислила друго по въпроса с акциите на компанията. Недоволна от факта, че Дона вече притежава 12.5%, Стефи отново се обръща към Брук, на която казва да убеди сестра си да върне акциите на Ерик, защото иначе всички ще разберат истината за Брук и Оливър. Брук е потресена, че Стефи продължава да я изнудва. По-късно, Стефи споделя със Стефани, че след Брук и Хоуп, сега е на път да прогони и Дона от компанията и така тя отново да си стане една хубава семейна компания, без Лоугън да се месят в нея. Стефани й казва, че е горда с нея.
Същевременно обаче, с желанието да спре това изнудване веднъж завинаги, Брук се решава сама да признае на Ридж истината с надеждата той да успее да спре манипулациите на дъщеря си. Този път признанието не й се изплъзва- останала насаме с Ридж, Брук най-накрая му разкрива, че на купона е спала с Оливър, защото го е объркала с него. Ридж е шокиран. Брук се опитва да го убеди, че това е било една ужасна грешка (ах, Брук с тези нейни ужасни грешки!). Моли го да й прости, при което той й отвръща "Такова нещо може да ти се случи само на теб! Моята Лоугън!" и... й прощава. Shocked Shocked Shocked Брук му остава признателна, заявява му, че вече е напълно убедена, че той е нейната съдба, след което двамата се прегръщат прочувствено. ooooh!
И Ридж вече официално е най-тъпият мъж в "Дързост и красота", наред с баща си Ерик. ooooh!

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 16:24 от SuperGeorgi

# 152
СуперГеорги, много благодаря за преразказа  Hug
Просто нямам думи за РичУ и за неговите необятни рога (необятни колкото и сърцето на брукасита  Shocked  #Crazy  ooooh!)
Най-вероятно тестът е сбъркан и Ричи Рич действително е син на Ерик - същият безволев и наивен стар (защото и той вече е старичък  Mr. Green) глупак като Ерик  Whistling
Последните серии не можах да ги следам и ще се възползвам от преразказите на Марси   bouquet и тогава ще си кажа тежката дума  Mr. Green

# 153
Учудва ме колко неуверена е станала Тейлър... това е сигурен начин да загуби мъжа си  ooooh!
Абе,ако и на теб ти натресат бебето на любовницата да го гледаш ,и очакват от теб да го обичаш като свое собствено,а и като знаеш ,че чат-пат мъжа ти продължава да се среща с въпросната либофница,не знам как ще успяваш да си самоуверена и да не ти пука....

Все си мислех ,че това само на кино може да се случи,не и в реалния живот,ама явно и във филмите не е лесно да си непукистка!Ако си имаш работа с ...особи като баба брук!   Mr. Green

Цитат
Брук има желанието да разкрие на Ридж истината за себе си и Оливър, но в крайна сметка не успява да го направи.
Въъй,пък проглуши ушите на Тейлър ,че не се е изповядала за Джеймс на секундата!   Laughing
И това ако не е лицемерие...    Joy

Цитат
Същевременно обаче, с желанието да спре това изнудване веднъж завинаги, Брук се решава сама да признае на Ридж истината с надеждата той да успее да спре манипулациите на дъщеря си. Този път признанието не й се изплъзва- останала насаме с Ридж, Брук най-накрая му разкрива, че на купона е спала с Оливър, защото го е объркала с него. Ридж е шокиран. Брук се опитва да го убеди, че това е било една ужасна грешка (ах, Брук с тези нейни ужасни грешки!). Моли го да й прости, при което той й отвръща "Такова нещо може да ти се случи само на теб! Моята Лоугън!" и... й прощава.

И така,признава САМО КОГАТО Е ПРИНУДЕНА!   Peace  
Да,такова нешо може да се пслучи само и единствено на баба брук!Да не може да разпознае "мъжа на живота си",с когото е спала хиляди пъти...    Shocked Shocked Shocked
Добре лъже баба брукаситка.А за съжаление мъжорята в ДиК са толкова тъпи ,че винаги се хващат . Laughing

# 154
СуперГеорги, започвам да се убеждавам, че Рич наистина е най-тъпия в този сериал  ooooh! Кой нормален мъж ще приеме поредната изневяра просто така?  Laughing Тази сапунка се превърна в комедия  hahaha

# 155
Супер Георги,   bouquet

Коментар към бялото в бяло: Явно малката Стефи ненапразно е кръстена на баба си - станала е същата изнудвачка като нея  Sick Много са ми противни тези изнудвания във филма, независимо от кого се правят  Sick

# 156
СуперГеорги, започвам да се убеждавам, че Рич наистина е най-тъпия в този сериал  ooooh! Кой нормален мъж ще приеме поредната изневяра просто така?  Laughing Тази сапунка се превърна в комедия  hahaha

Ще ме извиняваш, ама РичУ не е тъп  Crossing Arms
Той какво да направи като е попаднал в плен на чара на русата изкусителка от долината  Crazy
Да не мислиш, че е лесно да устоиш на разгол(н)ена руса баба с цели два косъма на главата си и злобни малки устета  Naughty
То чар ли бе да го опишеш ....
Песента, в която се пее "баба ми е фаталната жена" за кой мислиш, че е писана  hahaha hahaha hahaha

# 157
СуперГеорги, започвам да се убеждавам, че Рич наистина е най-тъпия в този сериал  ooooh! Кой нормален мъж ще приеме поредната изневяра просто така?  Laughing Тази сапунка се превърна в комедия  hahaha

Да, ама Ридж на Тейлър не й прости изневярата с Джеймс и веднага хукна при Брук, за да го утеши. А Тейлър си призна без нищо да я притиска, просто от желанието да няма тайни в брака им с Ридж. А да не говорим, че тя и веднага след изневярата с Джеймс му беше признала всичко в едно писмо, което Стефани обаче докопа и скри и затова тази случка остана в тайна толкова дълго. На Ридж обаче въобще не му пукаше какви ще са обясненията на Тейлър, за него тя беше долната, задето толкова години била обвинявала Брук в това и онова, а същевременно тя самата е криела изневяра. Да, ама сега Брук като се оказа притисната да му признае за своята подобна постъпка, той веднага й прости. Направо не мога да възприема колко заслепен трябва да си, за да простиш нещо такова на момента, че дори и да изглеждаш горд, че си женен за една толкова несериозна и дива жена, която Ридж нарича 'Моята Лоугън', сякаш лудориите й са нещо достойно. ooooh!

А Стефи сценаристите действително я правят да изглежда като Стефани, въпреки, че се говореше, че уж щяла да бъде 'новата Брук'. Честно казано, на мен много ми допада този имидж на Стефи- може и да е гадна, ама гадното в нея е някакво много интересно и общо взето приятно за гледане- почти като това на Стефани. И двете много си ги бива да се заяждат с Брук и семейството й.  hahaha

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:09 от SuperGeorgi

# 158
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Ще ме извиняваш, ама РичУ не е тъп  Crossing Arms
Той какво да направи като е попаднал в плен на чара на русата изкусителка от долината  Crazy

.Аз съм за обратното....Да се ''заплениш'' от кощрамба като брук трябва да си мноо тъп... Mr. Green
Nenna... Peace Hug

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 18:31 от susy

# 159

Ще ме извиняваш, ама РичУ не е тъп  Crossing Arms
Той какво да направи като е попаднал в плен на чара на русата изкусителка от долината  Crazy
Да не мислиш, че е лесно да устоиш на разгол(н)ена руса баба с цели два косъма на главата си и злобни малки устета  Naughty
То чар ли бе да го опишеш ....
Песента, в която се пее "баба ми е фаталната жена" за кой мислиш, че е писана  hahaha hahaha hahaha
Ей това кърти мивки!!!    Peace

Предлагам го за заглавие на темата, в която баба брук ще "обърка" Рич с Оуен!    Joy

Нена,   newsm51

# 160
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Учудва ме колко неуверена е станала Тейлър... това е сигурен начин да загуби мъжа си  ooooh! Ако тя се държи самоуверено и нормално няма начин която и да е жена да и отнеме мъжа, но на страха очите са големи  Shocked, та и при Тейлър е така  Sad Защо толкова се плаши от това, че Ник е запазил снимките си със Брук, че кой си изхвърля спомените с лека ръка?  newsm78
Стефани е голяма глупачка - защо се бори да си върне един съпруг, който не и е верен, тича по всяка млада фуста, която види и очевидно я възприема само като майка на децата си, а не като жена. Не бих се борила за такъв мъж никога, камо ли да изнудвам любовницата му...  Stop
Без малко да пропусна тоя ''бисер'' Whistling Whistling Whistling ooooh! ooooh! ooooh!

# 161
Аз очаквам с нетърпение брук отново да е бременна  Mr. Green Следва тест за бащинство, сълзи, сополи и всичко останало, което вече ни е до болка познато.  Mr. Green

# 162
Песента, в която се пее "баба ми е фаталната жена" за кой мислиш, че е писана  hahaha hahaha hahaha
Ей това кърти мивки!!!    Peace

Предлагам го за заглавие на темата, в която баба брук ще "обърка" Рич с Оуен!    Joy

Чудесна идея за заглавие, може наистина да го сложим него, когато му дойде времето. Joy Само една поправка- Брук ще обърка Ридж с Оливър, а не с Оуен. Щерка й Бриджет ще е тази, която ще изневери на мъжа си с Оуен.  tooth Което ми напомня, че май така и не сме имали тема "Крушата не пада по-далече от дървото". Mr. Green

Аз очаквам с нетърпение брук отново да е бременна  Mr. Green Следва тест за бащинство, сълзи, сополи и всичко останало, което вече ни е до болка познато.  Mr. Green

Аз нещо вече започнах да губя надежда, че Брук е бременна от Оливър. Нещо много се бави това бебе ако го има. newsm78 Пък и Брук наскоро спомена на Оливър, че не е възможно да е забременяла. Помислих си, че го казва просто защото не вярва, че може да забременее отново, но навярно е имала в предвид, че физически вече не може да има деца... Време беше и нейните яйцеклетки да станат нежизнеспособни. Joy

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 19:39 от SuperGeorgi

# 163
Песента, в която се пее "баба ми е фаталната жена" за кой мислиш, че е писана  hahaha hahaha hahaha

Предлагам го за заглавие на темата, в която баба брук ще "обърка" Рич с Оуен!    Joy

Чудесна идея за заглавие, може наистина да го сложим него, когато му дойде времето. Joy Само една поправка- Брук ще обърка Ридж с Оливър, а не с Оуен.

Аз нещо вече започнах да губя надежда, че Брук е бременна от Оливър. Нещо много се бави това бебе ако го има. newsm78 Пък и Брук наскоро спомена на Оливър, че не е възможно да е забременяла. Помислих си, че го казва просто защото не вярва, че може да забременее отново, но навярно е имала в предвид, че физически вече не може да има деца... Време беше и нейните яйцеклетки да станат нежизнеспособни. Joy

Оуен,Оливър,какво значение има за баба брук?Нали е все мъж?   Joy

Брей,а може и вече да е научила що е то контрацептив....    hahaha hahaha  

# 164

Чудесна идея за заглавие, може наистина да го сложим него, когато му дойде времето. Joy Само една поправка- Брук ще обърка Ридж с Оливър, а не с Оуен. Щерка й Бриджет ще е тази, която ще изневери на мъжа си с Оуен.  tooth Което ми напомня, че май така и не сме имали тема "Крушата не пада по-далече от дървото". Mr. Green

Аз очаквам с нетърпение брук отново да е бременна  Mr. Green Следва тест за бащинство, сълзи, сополи и всичко останало, което вече ни е до болка познато.  Mr. Green

А такова чудо нЕма  Mr. Green Нали си ги замрази преди време, в случай, че й затрябват  tooth

Общи условия

Активация на акаунт