Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Как всички разбраха истинската същност на брук, дори собствената й дъщеря, само фенклуба все още не е  ooooh!

Бриджет:  "Майко, ти си играеш с мъжете, не искаш да ги пуснеш. Имала си толкова много мъже. Дали въобще си имала съдба или просто задоволяваш нуждата си от "любов" с всички тези мъже. Дай ми шанс с Ник"

На това нещо някой майка ли викаше и то добра?  Mr. Green Ред е на фенклуба СЕГА да обори думите на Бриджет  Peace

# 586
  • somewhere near the sea
Бриджит стои на вратата и не може да повярва, че майка ѝ вдига сцени на ревност на Ник. Брук обяснява, че се опитва да я защити. Тя не може да позволи това да се случи. Бриджит е бясна-как смее Брук да ѝ забива нож в гърба?
Пам прегръща и поздравява Ерик за това, че е върнал Стефани отново в компанията. Дона идва и Пам, преструвайки се на приятелски настроена я пита откога подслушва на вратата. Дона я изненадва, казвайки, че няма нищо против. Дори предлага да даде на Стефани малък офис, близо до шивачницата. Пам ѝ благодари, че е толкова щедра и казва, че със сигурност тя и Стефани ще се разбират добре. Телефонът звъни и тъй като секретарката е в обедна почивка, Пам показва, че може да я замести. Ерик ѝ предлага място. Дона извиква Ерик-искала да му покаже някои нови снимки. Пам ѝ шепне в ухото-да не би да иска да види отново Ерик на перваза на прозореца?
Бриджит е сърдита на майка си за реакцията ѝ относно Ник. Брук моли да й даде време да обясни, тя се опитвала само да защити дъщеря си. „Да ме защитиш? От какво?”- недоумява Бриджит. Като поглежда към Ник Брук казва, че не иска  да я види наранена отново. Бриджит казва, че явно наистина е много глупава, задето  се е доверила на майка си, която е двуличница. „Ти ме накара да повярвам, че връзката ви е приключила. И след това зад гърба ми молиш Ник да не се обвързва с мен. Казваш едно нещо в лицето ми, а друго-зад гърба ми.” Брук признава, че с периферното си зрение е видяла Ридж и е казала това, което той е искал да чуе. „Когато си с Ник , ти искаш да си с Ридж , и когато си с Ридж , ти искаш да си с Ник. Никога не можеш наистина да си с човека, с когото си, с защото винаги искаш това, което не можеш да имаш. Това е жестоко към всички участници , но това е особено жесток към мен, аз съм ти  дъщеря, а ти ми го причиняваш пак”- казва Бриджит. Брук повтаря, че е много объркана.  „Знам, знам- саркастично повтаря Бриджит- ти си объркана…Но знаеш ли? Ти си също така жестока, нарцистична и много егоистична. Казваш, че е съдба? Ти използваш тази дума за всеки мъж, който е наоколо..." Бриджит сухо предупреждава Брук да не се меси повече в живота ѝ и да остави Ник на мира. Брук моли Ник да каже нещо отново, но той отговаря, че животът е за живеене, а не да бягаш след мечта, която никога няма да се сбъдне.  „Ник, ще кажеш ли нещо?- търси помощ тя от Ник. Той сухо отговаря, че дъщеря ѝ е казала всичко. После тръгва към втория етаж, където каза, че ще го чака Бриджит. Преди да се качи, казва на Брук: "Знаеш ли, бих искал ти да ме чакаше там..." Брук пуска сълза....
Секретарката Мардж е шокирана, когато се връща и на мястото си намира Пам. Тя високомерно връчва в ръцете на ошашавената секретарка плик с обезщетения и когато Мардж се опитва да каже нещо Пам й изсъсква: „Коя част от „махай се” не разбираш?” Ерик е втрещен, когато научава това, иска да се обади в агенцията, за да наеме нова секретарка, но Пам го уверява, че ще може да се справи, иска да се чувства част от семейството и компанията.
Дона не може да повярва, че Пам си е издействала работа в компанията. Пам се появява навреме и пояснява, че знае защо Дона е настроена срещу нея, то е заради казаното от Пам предишната вечер, но тя си взема думите назад и обещава да не губи самообладание. Дона се опитва да изобрази нещо като усмивка на лицето си. Ерик е доволен, че нещата се оправят и предполага, че един ден ще се опознаят.
Бриджит тъжно казва на Ник, че майка ѝ го е оставила в резерва отново. Какво да ѝ кажат… за тях. Ник отговаря, че съжалява, но не е готов да се обвърже. Бриджит му се моли: „Искам те …” Джак плаче…Ник въздиша.
Пам се хвали на Стефани с новата си работа на администратор. След това отново я шокира с новината, че ще излиза с Дона на кафе.
Пам споделя с Дона, че има диагноза-биполярно разстройство и не трябва да прекъсва лекарствата си. Медицината я прави щастлива, но ако ги спре, Дона ще ѝ стане мания. Дона казва, че вижда, че е луда, но това не я плаши. "Така ли?- подхилва се Пам, изпива чая и налапва пакетчето с етикета-Ще видим"... Дона остава със зяпнала уста.
Ерик иска становището на Стефани за моделите му. Тойй прави комплимент за компетентността.
 Дона чува шум и пита дали има някого и след това започва да да крещи.

# 587
Пам уби ли Дона накрая не разбрах ?

# 588
Пам уби ли Дона накрая не разбрах ?

Не.

Сега брук пак е отритната от Никсъна, дали няма да се откаже от Ридж и да преследва целта си,  да отнеме за пореден път мъжа на дъщеря си?

# 589
Днес перфектната майка дето мисли все за децата си как се учуди само, че Бриджит още обичала много Попай  ooooh!
Ако беше свалила поглед от себе си и собственото си дупИ щеше да разбере, че тя никога не е спирала да го обича  Crazy
Бриджит е много жалка картинка като проси трохички любов от НичУ  Sick

# 590
  • somewhere near the sea
Днес перфектната майка дето мисли все за децата си как се учуди само, че Бриджит още обичала много Попай  ooooh!
Ако беше свалила поглед от себе си и собственото си дупИ щеше да разбере, че тя никога не е спирала да го обича  Crazy
Бриджит е много жалка картинка като проси трохички любов от НичУ  Sick
Господи, как му се моли само...
И дано никога не чуя такива думи от устата на детето си:"За теб съдба е всеки мъж, който е наблизо".
А това:"Не знаех, че още го обичаш" направо изби рибата.

# 591
Ако собственото ми дете ми наговори тези или подобни неща, сигурно няма да издържа и ще се самоубия! Срамно е, ама за този, дето има усет за такива чувства. Нашта брукла освен "любов до гроб" други чувства не разбира и не изпитва! На нея просто и трябват винаги поне двама мъже в готовност и това е!

# 592
Дааа, и на мен ми е интересно да прочета СЕГА оправданието на действията на тази "примерна майка"  Crazy

# 593
Толкова много истини за "перфектната майка" Брукасита, произнесени от устата на собствения й син  Crazy
Трудни са за преглъщане, особено след като преди това си чул същите грозни истини за себе си от устата на собствената си дъщеря.
Целият живот на Брукасита, описан в няколко изречения от децата й (дето все мислела първо за тях  hahaha)
Само дето Рик й каза, че било време (на 70 години  Crazy) да спре да мисли първо за себе си. Кой друг, ако не той и сестра му ще знае най-добре?
Ама Брукаситка не вдява и не вдява, тъпа и упорита бееее  ooooh!
Де са СЕГА оределите редици на брук-клуба да опровергаят собствените й деца  Thinking

Тейлърита много красива бееее  Shocked Shocked Shocked

Хм... кой твърдеше, че Тейлър не понасяла детето  #Crazy
Аз виждам любяща майка, която обича детето СИ  newsm78

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 10:46 от Nenna

# 594
Браво, Ашли как постави на място Ридж hahaha

Дааа, и на мен ми е интересно да прочета СЕГА оправданието на действията на тази "примерна майка"  Crazy
Дааа, СЕГА дали да не оставим Брук да бъде нормален човек с право на свои плюсове и свои минуси, на силни и слаби страни, както и всеки от нас? Какъв е този стремеж за такъв "перфектен" калъп в който трябва да се напъхат героите за да се "угоди" на някои от зрителите  newsm78
Дали не е съвсем нормално родителите да не знаят всичко за чувствата на децата си може би защото те са ги заблудили? Дали децата не са често егоисти и искат родителите все да се "жертват"?
И дали Брук наистина не се тревожи да не попадне детето и на нелюбящ и неподходящ мъж?
И не се ли зарадва наистина преди малко на щастието на Бриджит и не и ли пожела всичко най-добро, но това не и пречи да я предпазва  Naughty

Но едва ли ще "вдянат" всички това, че май тук някои имат всичко с марка "перфектно" - идеални обичащи мъже, идеални деца, идеални семейства hahaha  и слагат летвата така високо, без да допускат другите да не го "могат" това с "перфектността"!

# 595
  • somewhere near the sea
След като пие чай с Дона, Пам изважда пистолет и я изплашва  като го насочва към нея. Имитира като дете:”Бам, бам, ”…, после казва, че това е пистолет-играчка, купен за Ар Джей. Дона отново разбира, че тя има проблеми. Пам ѝ го връща- да не би Дона да няма проблеми? Златотърсачески работи по пътя към сърцето на мъжа на сестра ѝ. Дона се зарича, че е дотук. Търпяла е лимоновите ѝ пайове, бисквитки и други глезотии, но сега Ерик ще научи що за човек е Пам, която пък я предупреждава, че тази сватба няма да се състои. Все пак ще трябва да почакат няколко месеца, по-добре да използват времето разумно.
Рик спира до службата, за да види защо майка му го вика толкова спешно. Тя е учудена, че той вече знае за Бриджит и Ник. Казва, че сестра му е зряла жена и може да се грижи за себе си. Брук като в мантра повтаря, че не иска да я види наранена. Рик ѝ напомня, че все повече се превръща в Стефани, опитвайки се да моделира живота на хората, без да ги пита. Невинно я пита какво става с връзката ѝ с Ридж? Не трябваше ли вече да е омъжена за него? Също ѝ посочва, че е влюбена в двама мъже, но е крайно време да погледне извън собствените си интереси.(поне децата си да беше послушала) Тя казва, че мисли за Бриджит.  newsm78Рик не вярва. Тя не може да се ангажира само с един човек и от тоа страдат много хора. „Ти открадна Ник  от нея веднъж  и по дяволите, почти я уби . Аз не искам да видя това да се случи отново.”Ник и Ридж са разстроени, Бриджит е объркана, Тейлър е съсипана, само защото ти не можеш да се контролираш"-ядосан е Рик.
Долу у Ник Кейти скучае, започва да наднича в чекмеджетата. Намира ултразвуковата снимка на Никол, снимки от сватбата на Брук и Ник. Повече се спира на снимките на Ник като изразява на глас възхищението си от него.  Той е горе в леглото с Бриджит и говори защо да не  допусне тази красива , сладка, невинна , чиста и лоялна жена обратно в живота си. Тя поема инициативата и те правят любов. Тя шепне, че не очаква нищо, знае, че не е получила обещания, става по-агресивна и повтаря :” Ти и аз, точно тук, сега”...Виждаме монтаж с техните щастливи моменти.
Във Форестър Дона се втурва към офиса на Ерик с писък, но когато се опитва да разкаже за Пам и пистолето, Стефани я пита какво е пила.
Рик посочва, че Бриджит има право да бъде при Ник  и може би сега е там и правят любов. Брук трябва да се радва, че Бриджит е луда по този човек. Рик предполага, че може да бъде наранена, може би няма, но поне ще знае, че е следвала сърцето си, нещо, което Брук винаги е проповядвала. Брук е съгласна, че Бриджит трябва да е щастлива, но не смята, че Ник е подходящият . Рик я предупреждава, че докато пази сестра му от Ник, може Ридж да се свърже с Ашли. Това изместване на темата напомня на Брук да го пита дали има някоя в живота му-тя подозира, че има. Радостна е, че не е Ашли, защото я намира твърде възрастна за него. Той отговаря, че има. След това бързо връща темата. Майка му трябва да избере мъжа на живота си, защото като Стефани ще остане сама. Брук повтаря, че се страхува, че Бриджит прави грешка. Иронично Рик пита дали за грешката на Бриджит се страхува или за това, че самата тя е сгрешила като си е тръгнала от Ник. ooooh! ooooh!
Дона иска Стефани да признае, че Пам е луда и тя я оставя да ѝ свърши мръсната работа. Пам влиза и казва, че не е изненадана да види Дона тук. fight Когато Дона повтаря, че е искала да я убие, Пам умира от смях. rotfImbo Стефани също се усмихва и двете със сестра ѝ излизат. Малко преди вратата да се затвори, Пам отново прави детския жест като с пистолет и казва тихо:”Бам, бам”. Смее се весело, когато Дона почти рухва на пода.  Grinning Laughing
Рик казва на Брук, че не може да ги има и двамата. Той не е бил съгласен, но тя е избрала Ридж.Т ова е изборът ѝ и най-после в този живот тя трябва да се ангажира с него и да бъде отговорна. smile3527 Връзката ѝ с Ник е свършила.  smile3528
Бриджит казва, че не знае дали това ще се повтори отново, но тя е щастлива. Това ще бъде тяхната вечер.

Брук и Ридж се целуват в офиса. Тя иска да се насладят на момента. Той я пита дали има нещо, което иска да сподели. Тя казва, че е притеснена за Бриджит, която може би се връща при Ник. Ридж не вижда в това проблем, тъй като и двамата са възрастни хора, които са били женени, така че сами могат да решат какво точно да правят. Брук не може вечно да контролира децата си. Naughty Време е да се дръпне и да я остави да решава сама. Ридж й казва, че има среща с Ашли, за да види новия ѝ парфюм.
Брук е притеснена от това. Спомня си думите на Рик, че ако не позволи на Ник да си отиде напълно, то Ридж също би могъл да попадне в ръцете на Ашли. Sick
На следващата сутрин Бриджит и Ник си обменят нежности, тя отново повтаря, че е щастлива. Иска да останат в леглото, но има график в болницата. Между другото го пита дали би имал нещо против Рик да вземе Джак и да го поразходи в парка.

Рик се появява в офиса на Тейлър с някой, когото тя много би искала да види. Той споменава, че Бриджит е прекарала нощта с Ник, на нея ѝ става неприятно, че той много бързо си е намерил компания. Рик ѝ предлага да се съсредоточи върху детето, то я прави щастлива, нали?

Кейти се връща у Ник, под предлог, че си е забравила пуловера и го разпитва как са прекарали нощта. "Добре"-кратко отговаря той. "Само толкова-"добре"? недоволства тя. Ник е почти груб:"Подробности ли искаш?""Не"- осъзнава се тя-стигало ѝ само да знае, че Бриджит е щастлива.
Ридж работи с Ашли, помирисва парфюма и казва, че е опияняващ, прекрасен, също като създателката си. Тя е доволна, че той не е загубил чара си.
Тейлър споделя с Рик, че се вижда с Джеймс всеки ден, вече не мисли за себе си като за жертва. Даже сега не знае заще се е подлудила. Той ѝ казва, че откакто са се целунали непрекъснато мисли за нея. Тя го предупреждава, че Брук би я застреляла, преди да каже дума. Рик протестира, че е голям мъж и знае какво иска….иска нея. Целуват се.
Бриджит спира при офиса на Брук, която се извинява за думите си предишната вечер.  smihesorryНо след това срамежливо я пита как са изкарали вечерта. Бриджит казва, че е било прекрасна нощ. Брук я прегръща и я уверява, че ѝ мисли доброто и знае, че Бриджит може сама да взема своите решения. Бриджит я уверява, че ще се оправи.

Ашли и Ридж са на път да се целунат. В последния момент той я целува по челото и излиза като ѝ обещава, че ще се грижи за нея, защото е прекрасен човек.
Бриджит препоръчва на Брук да не праща фалшиви надежди на Ник-да не го среща „случайно” в „Инсомния”, да не го държи за ръка, да не ходи у тях с повод и без повод…”Той може да ме нарани. Аз мога да се справя с това. Не мога да се справя да го виждам да се лута по пътя към теб”- казва  Бриджит. "Толкова пъти си ме предавала, няма да преживея ако пак го изгубя заради теб. "
Кейти иска да чуе, че Ник и Бриджит са прекарали вълшебно. Ник признава, че е така. Кейти знае за чувствата на Бриджит, но не може да повярва, че той не изпитва нищо към нея. Той казва, че има чувства. Кейти го пита дали са истински, защото ако не са, значи е станала голяма грешка да се насърчават  само чувствата на Бриджит. „Ник, ти нямаше да спиш с Бриджит, ако не беше се отказал от Брук, нали?” Но той не отговаря....

# 596
  • somewhere near the sea
Цитат
Дали децата не са често егоисти и искат родителите все да се "жертват"?
Бриджит и Ник са егоисти, така ли? Кога са го давали това newsm78

# 597
Кой иска от Брукасита "все" да се жертва  newsm78
Поне веднъж за 70 години да го направи  Crazy

# 598
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Цитат
Дали децата не са често егоисти и искат родителите все да се "жертват"?
Бриджит и Ник са егоисти, така ли? Кога са го давали това newsm78
Ами ''егоисти''са Mr. Green  Да искат да имат НОРМАЛНА майка,а не разгонена кучка си ЕГОИЗЪМ,НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО отвсякъде......мдааа!!! ooooh!

# 599
Цитат
Дааа, СЕГА дали да не оставим Брук да бъде нормален човек с право на свои плюсове и свои минуси,
Че тя плюсове има ли?    newsm78 newsm78

Цитат
„Ти открадна Ник  от нея веднъж  и по дяволите, почти я уби . Аз не искам да видя това да се случи отново.”Ник и Ридж са разстроени, Бриджит е объркана, Тейлър е съсипана, само защото ти не можеш да се контролираш"-ядосан е Рик
Цитат
Бриджит препоръчва на Брук да не праща фалшиви надежди на Ник-да не го среща „случайно” в „Инсомния”, да не го държи за ръка, да не ходи у тях с повод и без повод…”Той може да ме нарани. Аз мога да се справя с това. Не мога да се справя да го виждам да се лута по пътя към теб”- казва  Бриджит. "Толкова пъти си ме предавала, няма да преживея ако пак го изгубя заради теб. "

Най-големите "плюсове" брукини...дори и децата й ги виждат и не ги понасят!    Mr. Green

Който разбрал,разбрал!Явно не е за всеки...заСега толкова!    Twisted Evil   

Пп:В паралелния ДиК явно дават друга брук,добра майка ,която винаги мисли за децата си и поставя техните нужди на първо място,пред своите животински инстинкти...   Но аз тоя канал явно не го ловя...   

Общи условия

Активация на акаунт