Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
SuperGeorgi ,        bouquet     за отговора!

На снимката Хоуп ми прилича малко на Кейти, в рус вариант!    Grinning  

Краси, убедена съм, че ще разбере. Вероятно ще каже: "Не ти ли стигна, че спа с мъжа на сестра ми, ами и с моя трябваше да преспиш?"  Laughing
Е,то иначе няма да е интересно...да се омаскари баба брук за пореден път ,пък да не го направи достояние на цял ЛА....   Joy Joy    колко вървежна баба е  на дърти години...    

# 241
  • somewhere near the sea
Аз пак не разбирам как няма да се усетиш, че правиш секс с  баба, айде за нея е разбираемо-тя не е у ред....

# 242
# 243
Аз пак не разбирам как няма да се усетиш, че правиш секс с  баба, айде за нея е разбираемо-тя не е у ред....
Възможно е според мен да не се усетиш кой ти е партньора. Когато сексът е така кратък, по-този начин и е с дрехи -  разбираемо е, че може и да не се усетят. Защото контактът между двамата е за броени минути и съответно и допирните точки са много малко заради позата.

Джеймс всъщност ще помогне повече на Ник, отколкото на Тейлър. А и отдавна е загърбил тези чувства. В ДиК това става лесно. Няма нужда от големи терзания. Ееех, защо и в живота не става така?
Марси за инфото за Джеймс. А аз реших, че Ник е извикал специално Джеймс да помогне на Тейлър (но не съм гледала някои от сериите). Не е ли така? Връзката с Рик ли ще я измъкне от блатото на алкохола?
Ей затова дето лесно им минават чувствата и аз наистина им завиждам на всички в ДиК.
Да вземат да ни кажат The secret-а  какъв е - много ще помогнат на света! Че по най нови теории - болестите  идели от емоциите...

# 244
СуперГеорги, брук пак е в центъра на събитията и мишена за оплюване  Joy Busted!  Laughing

# 245
СуперГеорги, брук пак е в центъра на събитията и мишена за оплюване  Joy Busted!  Laughing

О, този скандал определено е най-големия в живота й, наред с отмъкването на Дийкън от Бриджет, което всъщност не стана публично достояние.

А това списание за сапунки нещо много си пада по тази сюжетна линия. Това е най-новият им брой:

Истината идва наяве по ужасен, засрамващ начин! Joy Joy Joy Аз вече четох спойлери за това какъв ще е начинът, но нека да го почакаме първо да мине и после ще ви разкажа всичко в някой преразказ.  Peace

# 246
  • somewhere near the sea
Марси за инфото за Джеймс. А аз реших, че Ник е извикал специално Джеймс да помогне на Тейлър (но не съм гледала някои от сериите). Не е ли така? Връзката с Рик ли ще я измъкне от блатото на алкохола?
Бяло: Да, Ник затова извиква Джеймс, но след само един разговор с Тейлър, разбира, че всъщност проблемът е у Ник, който пък сам ще бъде учуден от това развитие, сякаш зрителите са динени кори.
Тейлър в крайна сметка не потъва в "блатото на алкохола", както казваш. Тя успява да се измъкне. Първата причина е Джак. И втората е Рик, който променя менторския си тон и започва да я подкрепя, на първо време, защото смята, че й го дължи и второ- влюбва се в нея.

# 247
SuperGeorgi, да не е някой видео запис от момента на изневярата? Или брук е бременна? Ще почакаме да видим  Laughing Чудих се дали брук може да падне по-ниско от това да преспи със зет си и да му роди дете, но може - да го направи два пъти! Преспиването, де - за бебето ще почакаме да видим  Wink

Ето от мен:

Ник се кара с майка си относно Оуен. Опитва се да й напомни за възрастта на Оуен, а Джаки цака обратно с въпрос за разликата между него и Бриджит  Joy Пам и Дона се опитват да влязат в телевизионното шоу, но не ги пускат. Дона е скептична, че е добра идея да ползват шоуто да рекламират и продават модели на Форестър, но Пам е убедена, че това е от което се нуждаят. Бриджит пили на главата на Оуен по отношение на предложението му към Джаки. Ник е убеден, че Оуен ще нарани майка му емоционално и финансово и иска от нея да отмени годежа. Пам и Дона купуват билети за шоуто и доволни отиват. Пам е въодушевена от идеята си, Дона не е убедена, но следва Пам.
Джаки казва на Ник, че Оуен ще си запази работата във фирмата, тя е категорична. Бриджит и Оуен влизат при тях, Бриджит поздравява Джаки за годежа. Ник и Оуен започват да спорят веднага. Джаки казва, че Оуен остава, Ник я кара да избира между него и Оуен. Джаки избира Оуен.
Пам и Дона правят разни циркове преди началото на шоуто  Laughing
Ник напомня на Джаки за Дикън и я пита дали е доволна, че не се е омъжила за него. Джаки протестира, че Оуен не е Дикън. Бриджит измъква Ник от напрегнатата ситуация.
Шоуто започва, извикват хората на сцената един по един. Пам подскача въодушевено, очаквайки да извикат нейното име, докато Дона седи сковано на стола и се оглежда. Обаче извикват Дона и тя подскача щастлива, ръкомаха като луда и тича към сцената, а Пам се вкисва и гледа тъпо.
 Joy Joy Joy
Край.

Тези сценки с Дона и Пам бяха много забавни  Joy

# 248
  • с/у ОколоМръсТното
сега ли се залюбват Тейлър и Рик?

# 249

Стефка отново къртеше мивки днес. Дона й се обяснява, обяснява, а тя накрая само с няколко думи я забива. Такава си е Стефани. Joy

Особено като обясняваше на донка: "Да видим сега...Сторм в затвора...не е в затвора...в затвора...не е.." подобно на  оная игра с листата на цвете "обича ме, не ме обича, обича ме..."  hahaha hahaha hahaha

# 250
  • somewhere near the sea
То вече започна...
Но ще има и още интересни моменти, които не са за изпускане. Ерик ще се опита да излъже Стефани, че е скъсал с Дона, но ще си наеме любовна квартира, където да се среща с нея. Стефани обаче си го познава и ще се усъмни, че не може така лесно той да се откаже от Дончето. Ще пусне детектив по следите му, но преди това заедно с Ридж ще намерят хапчетата виагра на дедо Ерик. Стефани ще отиде в квартирата, Ерик е толкова уплашен, че ще излезе без гащи на перваза на прозореца. Детективът ще сграбчи възможността да спечели от тоя компромат, ще му направи снимка и на другата сутрин таблоидите гръмват. Скандалът е по тертип.
И преди да питате защо не е в бяло, казвам, че това е предстоящо за другата седмица, т.е. и без това ще влезе в анонса утре.

# 251
Марси, Стефани използва точно тази снимка в блога си, когато очерняше "Форестър" след като започна работа в "Джаки М"  Crazy

# 252
Аз пак не разбирам как няма да се усетиш, че правиш секс с  баба, айде за нея е разбираемо-тя не е у ред....
Възможно е според мен да не се усетиш кой ти е партньора. Когато сексът е така кратък, по-този начин и е с дрехи -  разбираемо е, че може и да не се усетят. Защото контактът между двамата е за броени минути и съответно и допирните точки са много малко заради позата.

Ако си била с повече от един мъж в живота си,би трябвало да знаеш ,че това е изключено!  Peace

Най-малкото всеки човек има специфична миризма...Да не изброявам останалите неща...

Ама заблудената брук що да не се обърка...Или ,милата ,е толкова тъпа и нечувствителна, че и след хилядите пъти секс с Рич пак не мож го позна...    Joy   /ама що се учудвам,нали беше полуприпаднала,когато "правиха най-якия секс с Рич" /...    hahaha hahaha

Или и на нея й се приискало агнешко,та бързо -бързо намери начин да си го осигури!

Цитат
...Ерик е толкова уплашен, че ще излезе без гащи на перваза на прозореца....

Това сигурно е следствие на живота с брук,тя все такива ги върши...    rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao   та дедо Ерик е прихванал!

# 253
То вече започна...

Ерик ще се опита да излъже Стефани, че е скъсал с Дона, но ще си наеме любовна квартира, където да се среща с нея.
Странно начало за любовна връзка - от загриженост. Вижда се, че Рик е много загрижен за Тейлър и сигурно оттам тръгва да се влюби. Вместо леля му Тейлър да се грижи за него, че и той няма нормална връзка, то Рик за нея  newsm78
Не ги разбирам и двамата, но ще видим как ще ни убедят, че е възможно.

А Ерик трябва наистина да е много хлътнал по Дона за да наема квартири и ходи по прозорците като тинейджър.

И двете любовни връзки са ми странни. Видно е че няма да са трайни.

# 254
Аааа кога става нещастието с Фииби.....скоро ли е.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт