Затова контравъпроси:
Винаги ли трябва да си го изпитал за да кажеш мнение? Тогава да коментират дадена ситуация в темата само преживелите я? Но не съм забелязала да се казва често - аз съм спала с грешен мъж, с зет си, изнасилиха ме и затова мога да коментирам такава ситуация.
И с колко трябва да си бил, за да имаш мнение за това кога едно поведение е неприлично или за да сложиш летва - до тази бройка мъже е почтенна жена като Тейлър, а след тази бройка мъже си еди каква си?
А аз смятам, че и девствениците дори могат да са "образовани" и да дават мнение за това, изградили представа и мнение за прилично от преса, книги, филми, Нет... било то вярно или не.
Затова и аз си коментирам полжително или не неща, които не съм изпитвала лично, но имам мнение за тях.

Това за Хоуп е въпрос. След като Хоуп също по-погрешка е правила секс с Ридж и след като е гръмнала новината за Брук и Оливър в пресата, коментира се, че се е била изнесла при Стефани. Та затова питам, дали от срам най-вече за тази грешка с Ридж - не е напуснала дома си? Аз за това бих реагирала повече, ако и да е невинна за ситуацията, то си е като изнасилване - като не е по-желание, срамуваш се после и се чувстваш омърсена.
Нека иде в полицията и да предаде Сторм, това е достойно. Няма значение каква е Дона, какви са семейство Лоугън, Стефани трябва да постъпва както трябва, независимо кой е срещу нея. Не одобрявам 
И второ, който е безгрешен, нека той хвърли първия камък. Аз лично не съм от ранга на Брук, Тейлър или Стефани в правенето на грехове и криенето на тайни, но не съм и светица, та смятам че е по-добре да оневиниш, отколкото да осъдиш. И по християнски, и по човешки...