Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • somewhere near the sea
А на мен онзи дедкоЕрик ми е много смешен с напъните си да е любовник. И как си мисли за голям манипулатор, когато лъже Стефани, че е скъсал с Дона. Точно един ден й стига на кралица Стефани, за да го заподозре.
А Ридж поне малко да приличаше на Масимо по характер, ама ха, де! Същият капут като Ерик. Сам си е създал свой въображаем свят на хармония и си вярва...тъпанар

# 346
Съгласна съм, че на Тейлър не и е лесно в тази ситуация, напротив, в момента на нея и е най-тежко, защото е майка. Но и самата тя днес осъзна, че решението на проблемите и няма да дойде от отстраняването на Брук или женитбата и, а зависи изцяло от нея. Остава и да спази съвета, който каза че би дала на пациентите си.
А и като вижда, че Ридж и Ник имат силна връзка с Брук, не виждам защо упорства?  newsm78 Като разбереш, че си на второ място в сърцето на някой, не се мъчи, тръгни си и намери истинската си любов. Това нейното е мазохизъм и не го разбирам. Пенмари, и аз не бих изтърпяла това, което се случи на Тейлър, просто защото щях да отсвиря и шивачи и моряци, и щях да си намеря мъж, който да обича мен, а не друга.
В случая не пиша срещу Тейлър и за да защитавам Брук, наистина се поставям на мястото на Тейлър и се чудя що за доброволно самоизмъчване е нейното в хиляди епизоди...  newsm78

# 347
Цитат
наистина се поставям на мястото на Тейлър и се чудя що за доброволно самоизмъчване е нейното в хиляди епизоди...
Ами мъчи се жената....    Mr. Green   да има какво да гледаме!

# 348
  • somewhere near the sea

Джеймс повтаря въпроса си. Когато Ник се опитва да увърта, той му обяснява, че съзира конфликт на чувствата. Бил е влюбен в Брук, нека сега бъде честен пред себе си. Дали е влюбен в нея още. Само така той ще може да помогне на Тейлър.
Брук настоява, че Стефани няма право да я пита дали обича Ник. Тя обича Ридж и те са сгодени. Стефани иронично ѝ казва, че може да стои там и да отрича колкото си иска, но тя си мисли, че все още има чувства към Ник.

Фелиша довежда децата преди Брук и Стефани да довършат разговора. След като Фелиша излиза, Брук  казвана Стефани, че не ѝ влиза в работата. Тя отговаря, че щом в тази каша е включен и нейният внук, значи ѝ влиза в работата. Брук се перчи, че няма да позволи Стефани да я третира по този начин.

Ник казва, че не се нуждае от време, за да мисли по въпроса на Джеймс, той може да отговори още сега. Той няма да обърне гръб на съпругата и детето си. Джеймс го изслушва, но казва, че това не е отговор на въпроса му дали има чувства към Брук. Препоръчва на Ник да бъде напълно откровен със себе си, иначе няма да могат да помогнат на  Тейлър. Със сърцето и душата си да помисли и ще види, че Тейлър е била права за чувствата му към Брук.
Стефани казва на Брук, че сега знае защо Брук иска да е с Ник. Това е най-естественото усещане на света. Брук ѝ напомня, че има син с Ридж. Стефани я отрязва, че би било нездравословно за Ар Джей майка му да се ожени за Ридж, а да има чувства към друг мъж.
Тейлър слиза при Джеймс и го пита какво са говорили с Ник. той ѝ казва, че предпочита това да остане в тайна и тя го разбира. Смутено Тейлър  потвърждава, че ѝ е известно, но тя иска да знае дали Ник разбира, че тя иска да спаси брака им.

Ник отива на яхтата. Той обмисля въпроса. Взема китарата и дрънка песента на Брук. Вратата се отваря и там е  самата тя. Тя обяснява, че е трябвало да прочисти главата си от мисли. Видяла е колата му. Напомня му за всички хубави моменти на тази яхта-яденето на крилца, играта на пирати с децата... Той признава, че е мислел за същото….

Тейлър отново халюцинира, че Брук е на горния етаж с мъжа ѝ. Видението се присмива на Тйлър, че не може да се конкурира с нея.

Брук пита Ник как са нещата у тях. Той ѝ разказва за това, че е извикал д-р Уоруик, но след разговора му с него сега се чувства още по-объркан, защото се оказва, че проблемът не е у Тейлър, а в него. Джеймс го е накарал да пита сърцето и душата си, но не относно Тейлър, а относно нея, Брук. „И когато питам сърцето си, единствената жена, която виждам си ти…”
Брук е изненадана от декларацията му.(о, нима?) Той продължава, че е извикал доктора, за да помогне на Тейлър, но се оказва, че той има по-голяма нужда. Осъзнал е, че проблемът са наистина чувствата му към Брук. Ник решава да каже истината на Тейлър за чувствата си към Брук. Това я ужасява: "Неее, Ник, недей да ѝ казваш, ще я съсипеш..."(даааа, Брук умее да създава тайни и да кара другите да й ги пазят)Тя му казва, че изпитва към него същите чувства, но ще наранят много хора, затова никой не бива да знае.Ник я пита дали е помислила за "тяхното" бебе(за първи път и той го нарича така). Може би това е знак за тях.
Ник уверява Брук, че независимо от всичко, той е планирал да продължи живота си с Тейлър и Джак.
Бриджит отива да види брат си. Рик споделя загрижеността си за Тейлър. Бриджит знае много добре как се чувства Тейлър, след като е разбрала, че заема второ място в сърцето на Ник.
Тейлър продължава да има халюцинации и е на ръба. Бриджит е много тъжна. Тя винаги е идеализирала Тейлър, за нея е била идол.  Сега ѝ е много мъчно, че  е виновна за мъката на Тейлър.
Тейлър чувства, че губи разсъдъка си. Точно тогава влиза Джеймс и успява да я успокои. Пита го дали да не замине, но сама се сеща, че така няма да избяга от проблема. Говорят дълго, той я уверява, че не може да живее така. Тейлър е все по-близо до решението, че единствен изход е да напусне брака си.
В този момент идва Ник и я пита как е. Тя отговаря, че е имала и по-добри вечери. След това моли Джеймс да ги остави да поговорят насаме с Ник като съпрузи.
Тейлър казва на Ник, че е имал време да остане сам и сега тя иска да узнае истината. Настоява да чуе това, което е в сърцето му. Все още ли е влюбен в Брук?

# 349
  • с/у ОколоМръсТното
БРУК:  "Ник е моййййййййййй..."

Има ли по-голям душевен оргазъм  newsm44 от сцената му Брук и Тейлърица  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Еееееее, евалла на сценаристите  newsm74.... изкефих се на макс.   newsm19

# 350
Ауу,ужасно ми се догади днес от баба брукаситка и нейния мазен Ничо...толкова гадни, и долни ,и мръсни души просто няма....не намирам повръщаща емотиконка...    smile3516
То бива егоизъм и самолюбие,ама това тяхното на нищо не прилича...
"Търкулнало се гърнето ,намерило си похлупака!"   -  колко точно ги описва...
И Стефани, и мадам джакита даже разбраха ,че двамцата са си лика -прилика:и по мръсотии, и по идиотизми!  Пфу,наистина не мога да ги гледам...!

# 351
  • somewhere near the sea
Мисля, че Ник настоява да каже на Тейлър не от честност толкова, а за да може още на другия ден спокойно да се заеме да увещава Брукаситка да дойде в неговия(техния) курник. Какво го интересуват чувствата  на Тейлър-нали ѝ е признал, нали е бил честен...Ами защо не ѝ го каза в началото, бе глупако, като си толкова честен. Close Да не говорим за чувствата на Ридж...., какво го интересува Попай, важното е той и тя да мачкат едни и същи чаршафи. Лошо ми става и на мен Mr. Green

# 352
Марси,   bouquet

И до кога така - "Аз те обичам, ама ти си трай, бла,бла,бла..."?

# 353
Марси,   bouquet

И до кога така - "Аз те обичам, ама ти си трай, бла,бла,бла..."?
Ами докогато има кой да й се връзва на простотиите...     Mr. Green   

# 354
Имат някакви чувства един към друг Брук и Ник, но нали опитаха - не стана. И да се гледат, и да си пеят, като не става - не става. То само чувства не са достатъчни, трябва и акъл  Laughing
А Ник и Тейлър са минало вече, трябваше да си останат пациент и лекар, или приятели, или роднини (там каквото се води жената на брата, пък дори и бивша). Но така е, живеят си приятно и добре хората, изведнъж им щуква да си усложнят връзката със секс и нещата се провалят.  Crazy

# 355
Според мен Тейлър и Ник ги свърза това, че и двамата са опарени от брук, ама само болката не прави стабилна връзка. Можеше да се получи, ама нали брукасита няма спирачки...., както знаем!

# 356
Днес няма ли да има серия?

# 357
Според мен Тейлър и Ник ги свърза това, че и двамата са опарени от брук, ама само болката не прави стабилна връзка. Можеше да се получи, ама нали брукасита няма спирачки...., както знаем!

Можеше да се получи... ама друг път  Wink
Брук е външен фактор, тоест катализатор за брак, който и без това не е успешен. Щеше да си се разпадне от само себе си, макар и малко по-бавно. На Тейлър и трябва мъж, който не е от семейството, иначе тя все повече ще се комплексира, а Ник да си вземе яхтата и да замине, ясно е, че Брук го обича, но винаги ще се връща при Ридж, защото той е нейната съдба.
А Брук трябва да престане да общува със Стефани, Ник, Ерик и прочие Форестъровци и Мароновци, да си направи някакъв бизнес несвързан с модата като толкова иска да е бизнесдама и да си гледа мъжа и децата.

Готово, нагласих ги всичките, но ако така стане никой няма да гледа толкова скучен филм  hahaha

П.П. Така или иначе никой не харесва депутатите, но мисля че днес отнесоха повече "благословии" от обикновено  #Cussing out

# 358
Ако някой успее да ми обясни какво всъщност иска баба брук .....евала му казвам.... Peace Thinking

# 359
Берина, това е от онези философски въпроси с безброй възможни отговори и всичките са верни  Joy

Аз не можах да гледам 1-2 епизода тук, но ето днешния:

Бриджит и Ник се ожениха - за пореден път! Оуен създаде малко драма на церемонията, тъй като Ник не го искаше там, но Джаки си наложи нейното.
Бриджит сама си е измислила модела на роклята - семпла и стилна, хареса ми.

Отчето дръпва прочувствена реч. Бриджит и Ник си казват "да" пред усмихнатите погледи на гостите като си разменят красиви думи. Тейлър мята погледи към Рич, брук също мята погледи към него. Рич поглежда и към двете  Joy
Кейти се разплаква, докато Бриджит и Ник си разменят пръстените. Ник подава бяла розичка на Кейти и й се извинява, че я е наранил. Тя му прощава. Ник започва пак да се кара с майка си за Оуен. Тя обича Оуен, но синът й смята, че тя е прекалено добра за него.
Пам мята злобно коментарче към Джаки, осмивайки избора й за мъж.
Бриджит мята букета и той пада в ръцете на Джаки, напук на множеството протегнати ръце (даже и Пам се опита  Laughing ) Кейти гледа тъжно към танцуващата сватбена двойка.
Бет не се чувства добре и двамата със Стивън си тръгват, Стефани пита Тейлър защо отбягва Рич, а тя казва, че това е сватба, не среща. Рич стои самичък, брук идва при него и почва да го подпитва. Рик прекъсва разговора им, защото вдига тост. Тейлър гледа замислено към Рич и вижда как брук си говори с него. Ник отмъква Бриджит настрана и си говорят мило.
Целуват се и край на епизода.

Общи условия

Активация на акаунт