ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 491
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Каква варненска среща си спретнахме днес  Mr. Green чудна

# 136
ДалчеShocked Съни? Коя е бързУ да си признава ,аз нали съм нашенски реУтан не съм разбрала ,че имаме и друга градска в темата  Blush
Ще пробвам да го наглася, ама  Rolling Eyes със сигурност жива- умряла на 20-ти август съм там,че баба ми има рожден ден милата, а и среща на класа (от 1-ви до 4-ти  Crazy) ще заформяме,та... мисля поне за 1 седмица да се прибера тогава Laughing Laughing Laughing
Мяу много мЪ кефиш  hahaha, а на Халята,мога само да й съчувствам за очето, че е ужасно това  Sad
Ника и Неви много ме дразнят като ги няма  smile3548
Сузи, чукам на дърво,че е това ако стане ш сА ФърлА вече за последно  Tired Моята хлебарка, много лесно може да я загуби човек .

# 137
  • Бургас
Маргарете, не съм аз  Mr. Green
Слънчезара,и Димана беше така,само тиква яде,само картоф също,но тиква с картоф- аБсурд.  Mr. Green

Сиянка снимки?  Crazy
Мимита,аз пропускам утре  Crossing Arms
п.с.Юхуу браво за разходката !  1stroller

# 138
  • Варна
Ами снимки аз нямам  Blush, другие снимаха, сигурно като имат време ще ги качат.

# 139
Здравейте!
Минавам мнооого набързо. Още не зме оздравели, но успяхме да удържим фронта - нямаше антибиотик и болници скапани(Пу, Пу).

До сега ядем наобяд - морков, картоф, тиква - всички в комбинации са ни адски любими естествено без картофа сам. От вчера след обяд давам и по малко каша - оризова на нестле.
Иначе сам си мина на 5 хранения преди няколко дни - преди съм го мъчила но нъТцки!Явно наистина не става насила.
Ама ако знаете от три дни какво ееее - като се разболя го поносвах доста и сегаситуацията е" ще се скъсам от рев и ще ти разкажа играта". След поредната ревяща до посиняване сесия спи четвърти час. Голям кеф, няма що - сигурно ще зсспи в 12 4аса днес.

Обръща се сам по корем и от два дни от корем по гръб, ама като прочетох КРИСТИНЧЕТО се ошашках - ама ние не можем да се изправяме на крачета като го държа все още. ПОдтискам се. Знам 4е всички деца са различни, но се вкарвам във филми.

А какво стана - цял ферман, а още не се е събудил.
Днес ни се провали разходката. Аман.

Хубава вечер мацки!

# 140
  • Плевен
Добър вечер. Честито на празнуващите, да са живи, здрави и много палави. Сега да дам отчет: майка ми го изведе в 8:30 - правил го е 2 пъти сутринта. Прави го само в количката и само навън, вечер, когато е по-слабо слънцето не го прави. В къщи при събуждане и заспиване не го прави. По цял ден не откъсваме поглед от него - навън го прави и това е. Явно слънцето адски го дразни. Четох за предозиране на Витамин Д - страшни неща пише. Първият симптом е упорито безапетитие - аз мислех, че е кърмаческа стачка....Той си усвоява достатъчно витамин Д от кърмата и си произвежда от слънцето - що ми трябваше тоз Вигантол и то по 4 капки...Ами и Дентокинда го препоръчвали като профилактика при рахита, та с него съвсем съм го нагласила...Дано се оправи бързо мъничето ми сладко.

# 141
Боже, моят още спи....от 17 часа. Притесних се. Гледам няма температура. Какво се повреди това дете.... Thinking

Ох, Merijaan, ега ти прочетох за патилата. Скоро да се оправя сладурчето. Пращам ти силна прегръдка и скоро всичко да остава зад гърба ти.

Аз напоследък като гледам някой тъп филм с някакви болни дечица юмного силно се вживявам и такива неща ми влизат в акъла, че се подтискам адски много и доста си поревавам. Много съм глупава, бе, да знаете. Не съм читава вече, еййййй ooooh!

# 142
Сънита, я стига глупости!
Гладай си детето и не си вкарвай филми!
Както казах вече, аз го водя всеки ден на гимнастика и тя оказва много голямо значение.А и аз го водя защото той е недоносен и всички ми казваха, че при него нещата ще се случват по-бавно(2-месеца ще е след другите деца), та аз се амбицирах и правя всичко възможно за да си върви с 'наборите'.Той пък се оказа доста жилав и прави неща, които не са присъщи за неговата възраст.Мисля да го водя до годинката, до тогава може и да се разорим с тези 10лв. почти всеки ден Crazy

Поздрави на варненската дружинка Hug Трудна ви е организацията, но пък със сигурност сте си прекарали страхотно.

Мимита, според мен няма проблем да дадеш плодово или комбинирано пюре.Също така можеш да си вземеш силиконова лъжичка ако тази го дразни.

Аз съм много ЗА, дългото кърмене и бих кърмила Кало и до 2-годинки, ако не се налагаше нон стоп да се изцеждам.Но според мойте наблюдения, късно захранените деца са злояди деца.Знам, че се различава мнението ми от вашето, но аз стигнах до това заключение след като 3-деца захранени в края на 6-тия и 7-мия месец ми израстнаха пред очите.Еми не искат нищо!Нито вода, нито пюрета,нито сок, хапват само каша.Едното изпада в ужас като види плод, а е на 1-год. и 8месеца!
Според мен е добре детето да се захрани или на 4 и половина или на 5 месеца и то с плод, така шока от различната храна е по-малък.

Приятна вечер на всички и целувки на малките бебоци! Hug

# 143
Марги, тук е Сопот, но когато мъжо не е на работа време за компа няма. Та пускам ти телефон на лични, ако ви остане време ще се радвам да се видим.
Понякога аз имам много свободни бурканчета от пюре, но как да ти ги доставя newsm78
Мериджан дано Тин вече да е javascript:void(0); Hugдобре Hug, много мъчно ми стана Hug
Варненки как беше сладоледа Grinning

# 144
  • Варна
Варненки как беше сладоледа Grinning

Много вкусен, но мястото на което го ядохме.................. Mr. Green

# 145
  • До Балкана
Sunny76   Peace
Тин бързичко да се оправя! Praynig

# 146
Минавам набързо да видя кой как е прекарал днес.

Бързо да се оправя Августин!

Да се похваля, вчера сутринта метнах дребла на колата и цял ден изкарахме из Борисовата - няма такъв кеф, то си спи, аз си чета - будеше се само да яде.   babyuu

Стискайте палци за утре - ще ходим на консултация, но ще и бият и втори път Пентаксим и Синфлорикс, дано в тая жега не се изтормози много детенцето.  Sad Като си спомня колко рева предния път и от сега ми е свито сърцето.

# 147
  • До Балкана
Стискаме палци за утре тогава ! fingerscrossed

# 148
Добър вечер!
Рали,Руфи стиснати палци за консултациите!
Сънита И Сияна още нито се върти от гръб по корем,нито скача на крачета.Опитвам се да не го мисля това много,че притесненията около това,че и е "омекнала главичката" са ми достатъчни.
А на консултация сме чак другия  вторник.Нямам търпение да видя има ли подобрение.ю
Мериджейн гушки за Тин! Hug дано не се случва това повече.
Варненки,чакаме снимки!
Неви как си?
Слънчи и ние не ядем само картоф,дори и с морков да е пак се мръщим,но тиквички с морков ни е любимо Simple Smile не мога да смогна с лъжицата.

Ние днес хубаво се разходихме.Малката заспа с много зор,въртях я на ляво,надясно,а тя милата искала по гръб.Е най-накрая заспа,мисля и аз да отивам при нея.
Лека вечер милички! Hug

# 149

Общи условия

Активация на акаунт