ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 536
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Еми то май само с тази ваксина (от новите) не е имало проблем до сега, време беше #Cussing out Нямам думи просто!
На Калоян му я сложиха преди 2-седмици последната хепатитна, но ми кофти за другите дечица.Първо няма Пен. после Синфлорикс, и сега и хепатитна!!?? Чисто ще им се обърка имунизационния календар на децата.

# 151
Здравейте!
Не съм писала отдавна,но много ми липсвате!
Не ми остава време да ви изчета,а не ми се пише иначе,но какво да се прави!
Ние сме добре,Катрин е вече на 4 месеца,кърмим се,растем,вече сме 6,200кг и 67см.Снимки,за да не ни забравите ТУК !
Мисля и аз вече за захранването,ще ми бъде полезно да ви чета,защото повечето сте доста по-напред от нас.Гласувах в анкетата с опция "Домашни",защото така мисля да е,но ще видим като му дойде времето.Антоан захраних по този начин.Иначе като марки ми допадат Гербер,Хип и Нестле.На сина ми съм давала и Овко,но като по-голям  и захранен с всичко почти.
Говорите си за диети.След първоначално свалените 5-6 килограма,съм в застой,а имам да свалям още много!Диета не смея чак да пазя,но увеличих пресните плодове и зеленчуци,и почти премахнах сладкото,тестено не ям.Обаче няма и няма резултат!Явно си е нужен глад при мен,но на този етап нямам такъв избор!Нямам и време за велоергометъра вкъщи,но дано пък разходките навън го компенсират!
Виждам,че се разхождате в Борисовата.С удоволствие бих дошла някой път,затова пишете,моля,като се организирате!Стига да съм мобилна и не дотам заета същия ден,ще ми бъде приятно да се запознаем!
За пореден път обещавам да съм по-редовна в четенето и писането,дано този успея!
Лека нощ!

# 152
Е, вече нямам думи с тази здравна каса Confused Сега ще започнат да измират и деца заради липса на ваксини сигурно. Шефа на инфекциозното онзи ден беше при Гала и каза,че всеки 5-ти пренася тази болест и много болни майки раждали,та ако не се ваксинирали бебетата не ги чакало нищо добро до 5-6 месечна възраст newsm78 Не съм се замисляла прав ли е или не, но  Tired
Сънитка не си сама, аз пък като видя болно дететнце по ТВ се разплаквам и вече избягвам новините,че Мио ще ме вземе за невротичка  Embarassed
Хайде да оздравяват всички дечица  Praynig
AMORE  Hug И аз съм от тези дето без крути мерки не отслабват  Whistling
[Целувам ви бебоците и отивам да спя,че не се знае кой ще писне всеки момент,  не е готино ако не си заспал,не може да скочиш от леглото та чак да се пребиеш  Crazy
Лека нощ Hug

# 153
Добро утроооооооо!!!
Хайде на закускааааааааа!

Поедно фрапучинце:

И кой каквото му душА иска:
http://www.vbox7.com/play:f18f6431

Аз се събудих с подуто око и днес ще ходя да ме видят. SadЕгасиму гадното!
За ваксината ще мисля чак август месец,че док този месец ще е отпуска и направо началото на другия месец,като стане на 6 месеца хлапето ще правим всичко накуп-консултации,ваксини и изследвания.
Отивам да стягам дисагите и ще потеглям наисток към слънцето и любимото "кръчме" за по едно истинско кафенце!(Ех,колко е хубаво да започнеш оак да пиеш кафе!! Crazy)

# 154
  • София
Добро утро!

Катрин е прекрасна Heart Eyes. AMORE, надявам се по-често да се включваш.

Аз не само че съм отчелник ами съм и изкукал отчелник. Особено тази седмица не съм говорила с никого освен с моя и свеки ku-ku perko icanfly

Ясен, след като свали температурата се изрина жестоко. Почна от главата и стигна до пръстите на краката. Аз реших че е от претопляна, но по главата станаха огромни подутини. Лекарката каза, че е реакция от нурофена или е може да е от нитрати #Crazy. Да съм му купувала готови пюрета. абе не е от нитрати щото докато беше с температура му спрях пюретата но май ще почна да купувам.

Една въпросче, ако някой може да ми помогне. Ясен, вчера се изака нормално (той ака 1 на ден). След това яде пюре, но изяде страшно много. Двойно количество. Вечерта памперса имаше съвсем малко ако, което беше пюре във същия вид е които го изяде . Смисъл- не го е смлял:thinking: Това дали е тревожно?

Мери, миличка сигурна съм че Тин е добре! Моля се, да нямаш повече повод за притеснение Praynig

# 155
# 156
  • Бургас
Добро утро !
AMORE,радвам се,че ни писа !  Hug А Катрин е страхотна !

El_P ,мисля,че е рано за притеснение.Но ако няма прогрес,аз реших проблема така, Димана леко се беше запекла от картофа и се наложи да й дам сокче от круша и имаше ефект веднага !  Hug А пъпките му как са днес?

Бобиш, какви мачовци само  Mr. Green

Мери,как е Тин?

Мяуче,щях да те питам,като спря кафето,успокои ли се Люси?  Hug
Сутрин намирам Димана с крака на възглавницата,как го прави този номер  Laughing

Вярно ли е ,че моркова трябвало да се дава 2 пъти седмично?

Хубав ден на всички!

# 157
Привет!
Бобиш, мерси за кафето и закуската.  bouquet
Аморе, пиши по често!
Катрин е страхотен бонбон, даваш ли я за снаха? Heart Eyes
За ваксините - нищо ново под слънцето. Няма оправия тая държава, ей! Crossing Arms

# 158
  • Бургас
Маргарете,ти в 2 си легнала и в 7 будна. Горкото  Hug Mr. Green Тежък ден ще е.

# 159
Добро утро дами и господа  Hug

Ел, а педиатърката ти спомена ли опцията Ясен да кара някоя шарка, може да е от тези 5,6 тип дето се карат леко и не изискват карантина?

За изакването на това, което е поел, обикновено когато организма не може да обработи храната, така излиза. Често, когато  бебенца под 4-5 м. се хранят с твърда храна, тя преминава без да се усвои нещо от нея, защото организма на бебето още не може да я обработи. Но Ясен вече е по-голям, възможно ли е заради температурата и боледуването да се е получило това.

# 160
ДД!

Аз докато пиша вие ще свършите темата  Rolling Eyes

Марги, и аз съм в таквоЗ настроение  Whistling пък искам да почистя основно докато го няма онзи разбойник  Rolling Eyes

Боби, мерси за каЙвето и притурката  Heart Eyes

Ели, не се притеснявай, нормално е; до 1г. децата само се запознават с вкуса, не обработват почти нищо.... то като се замислиш и при нас на изхода се виждат какви ли не работи  Sick та при теЗ фъстъци си е напълно норнално.... Гого ако прияде с любимите му боровинки..... и после му е боровинково и на цвят и на мирис  Mr. Green

Аморе, Катрин е просто разкошотия..... да ни я показваш по-честичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Никооооооо, лиБсваш..... нищо не мога да измисля за тормоз над мъжо newsm78 Дано добре да си изкарваш.

За анкетата гласувах с домашно и друго...нали захранвам педагогически.

Вики, много хубави снимки  Hug

Василакис вече е горд притежател на два резци, долни  bowuu

# 161
  • Бургас
Слънчо,честити ви резници!  Hug tooth

# 162
Добро утро !

Вчера срещата мина чудесно, сладоледа бе страхотен, не знам само на  Сияна, какво не и хареса мястото  pletka ! Тъмно подлезче, задушевна атмосфера, поне не ни валя дъжда  Laughing !

Мери, дано отшуми бързо тази клиника при вас  ! Кой те посъветва да даваш по 4к Вигантол ?

Аморе , да кажа и аз, че Катрин е чудесна  Hug !

Слънчо, честити зъбки  Heart Eyes !

Бобиш  Hug !

Ваксините дори не ми се коментират  Rolling Eyes , нашите дяца голямо бинго удариха , тука има - тука няма  ooooh! !

# 163
Слънчо, честити ви зъбки  Hug От чистенето файда нЕма Naughty Вчера вложих всичко от себе си , но след ъмнайсет ставания тази нощ целия под е в коса ooooh! Май трябва да се изресвам и нощем Crazy До кога ще трае тоз косопад беее  Cry Отивам на фризьор днес да поправим тази грешка  Mr. Green
Съни лошото е че се свиква Mr. Green , за протокола и да се оплача, легнах в 2.30 , кърмих в 3,15, Гадина се разплака в 3,30, после към 5,00 отново ,Марто се размрънка пак в 7,10, а тя се разплака 5 мин. след това Cry А миото успя да се вреди с два дни отпуска и се е скрил в най-далечната стая на едно походно легло, за да се наспи Sad Писна ми да тичам с Мартин на гърда да успокоявам тая зъборастежна невроза  newsm45 И от 7.10 до сега е плакала около 30 пъти  Cry не се издържа това, на моменти откачам вече и ме е страх че ще я набия Embarassed
Шамане, като чуя "шарка" настръхвам  Mr. Green
Ел, много неприятно с тези обриви, наистина може да е някоя шарка, ако можеш да занесеш секрет за изследване newsm78 Че иначе един Бог знае от какво може да е , и точно когато захранваш да не се притесняваш Confused

п.с. Съни, не мисля,че има ограничения за морковите, а имам спомен,че повечето готови пюрета са с моркови Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 08:59 от margarete

# 164
  • София
ох лелее

Сега като връщам лентата назад, точно преди да вдигне температура се видяхме с братовчедка му, която току що беше ваксинирана за някаква шарка. Тя е на 1 година и се видяхме в парк. И двамата на се излизали от количката, но аз я пипах. Мисля, че за Морбили я бяха боцнали. Вчера педи като ни видя, ни изкара на двора да го прегледа, защото имаше съмнение за шарка, но като го погледна хубаво каза, че не е. Аз забравих да и кажа за срещата ни с ваксинираната братовчедка Banghead. Ще се фърла от някъде вече newsm45. Ама пъпките минаха почти. Давах му само витамин Ц.

Общи условия

Активация на акаунт