ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 540
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
От алергог знам, че моркова е алерген.... не съм го проверявала  newsm78

Изпращам целувки на Тин и гуш за Мери Hug Hug Hug

Марги, и моята коса мноооооого пада.....добре, че имам много и не се притеснявам Flutter

Да ви кажа да не се сърдите..... ама за мен не са от значение месечинките и за това не честитя Crazy

Стар, тъпите педиатри, съветват за капките.... и моя така ме е "посъветвал" това още отначалото, чак на тази консулт ми каза да намаля на две.....ама аз нали съм непослушна и нищо не давам  Laughing

Чакайте сега да споделя какво измислих за зъбето ..... онзи ден дадох 120лв за парфюми /само два де Embarassed/ и сега ще променям традицията  Whistling Sunglasses Далче, много добра идея ми даде с тези твойте бели бижута Wink

Ели, споко бре жена, нищо му няма на детето.....

# 166
Ел, успокой се ! Щом вече минават пъпките значи на добре отива работата  Hug !

Слънчо, тя и нашата педа ме съветва да давам по две ( което аз не правя ) , ама 4ри  Shocked ! Може пък да са се съмнявали за рахит, знам ли  Crossing Arms ! То пък аз да не съм толкова учена като тях, че да се обаждам  Mr. Green !

# 167
Елбързичко да минават пъпките Hug Hug
Марги след тази безсънна нощ ти пожелавам един спокоен ден Hug Hug
Съни и мъжо намери тази нощ Преслав с крака на възглавницата #Crazy и си спи човека( и майка му също Mr. Green)
Слънчо честити ви зъбки  bouquet да са белички и здравички

# 168

Missmall, все пропускам да ти припомня (единствено с цел да те успокоя), че е нормално до годинката децата да предпочитат млекцето, защото то трябва да им бъде основна храна, а пък от една до две годишна възраст са необходими най-малко 2 млечни хранения. Можеш ли да се успокоиш и да изчакаш още, перди да въвеждаш нови храни?

Първо, Албенка е недоносена, второ, късното захранване по принцип е за препоръчване, а то се започва след навършени шест месеца, така че няма нищо страшно ако вървите с по-бавни темпове (не съм забравила за анемията, но нали си говорихме, че в кърмата се съдържа достатъчно количество лесноусвоимо желязо). Ако детето е весело и изглежда добре, нямаш причина за тревога.[/color]

Мяу, аз не се притеснявам, че не яде с кеф...но пък за сметка на това всичко ново, което й въвеждам си го папка (вярно само първия път, но все пак)..Има явен интерес към новите храни, после като им свикне и стиска устата...Ясно ми е, че ще се случват по-бавно нещата с храненето..Пък и е толкова енергична, пу-пу, а и ми е голям кеф като я видя как се настървява като помирише цица  Heart Eyes
Има си време...Благодаря ти  Hug

# 169
Добро утро!
Бобиш мерси за кафето и притурката Simple Smile
Ел дано бързичко се оправя Ясен! HugИначе и акото на Сиска е същото,първия път и аз се ошашках,но явно си е нормално.
Аморе много е красива Катрин Heart Eyes
Съни ошашкаме с този морков,аз всеки ден давам на Сияна,дали греша?
Сиската също я намирам всяка сутрин на обратно,тя не се върти още,обръща се само от мятане на ръце и крака Grinning
Слънчо честити зъбки!

Вие кога давате плодовото пюре,аз и го давам на храненето в 9-9:30,първо суче и после и давам малко 20-30-40г,а зеленчуковото за обяд,а след него пак суче.Дали е добре така?

# 170
  • offshore & overseas
Ел, това, което описваш, мяза много на морбили, но не съм компетентна да поставям диагнози. Embarassed Във всеки случай, появата на обрива е сигурна индикация, че страшното е вече зад гърба ви.

Освен това не се тревожи, защото, както много пъти сме дискутирали, колкото по-рано се изкарат детските болести от рода на шарки и тн, толкова по-леко се преживяват и с по-малко, или най-често без никакви, последствия. Някои майки дори нарочно излагат децата си на „враговете“, за да може така по естествен начин да придобият имунитет. Аз самата съм на тоя принцип, в рамките на разумното, де. Crazy

Ако е било алергия, със сигурност ще разбереш по-натам (при някои дечица симптомите на алергията са обрив и изхождане на необработена храна). Може би просто трябва да го следиш по-внимателно след всеки нововъведен продукт. Дано да не е, въпреки че и алергиите се израстват! По принцип всяко в-во може да бъде алерген, демек, дразнител, просто има по-чувствителни и по-малко чувствителни организми.

Мери, стискам палци при вас нещата да се уталожат. Кърми си спокойно и всичко ще бъде наред! Hug

Маргооо, айде да минава тоя зъборастеж. Последните 2 кътника калинкини и на мен ми взеха здравето. ooooh! Проклетията обаче не се свършва, когато пробият венеца и пораснат. Crossing Arms

Аз също не честитя месечинки, не са ми нещо тръпка, след 3 други отчетни, но сигурно сте забелязали, де. Mr. Green

Завист ме обхваща по отношение на варненки за срещата и сладоледа, макар че аз всеки ден ям с Халюша, но не е същото...

Никича яко липсва наистина, ееех, няма кво да я мислим обаче, добре си е тя Party...

И други има, които потънаха вдън земя, ама какво да ги правим  People No Good...

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 10:56 от Мяуче

# 171
ох лелее

Сега като връщам лентата назад, точно преди да вдигне температура се видяхме с братовчедка му, която току що беше ваксинирана за някаква шарка. Тя е на 1 година и се видяхме в парк. И двамата на се излизали от количката, но аз я пипах. Мисля, че за Морбили я бяха боцнали. Вчера педи като ни видя, ни изкара на двора да го прегледа, защото имаше съмнение за шарка, но като го погледна хубаво каза, че не е. Аз забравих да и кажа за срещата ни с ваксинираната братовчедка Banghead. Ще се фърла от някъде вече newsm45. Ама пъпките минаха почти. Давах му само витамин Ц.

Ели, спокойно душа, не исках да те плаша. Можеш да попиташ педиатъра ви, но и шарка да е било, трудното явно е минало. А и лекарката щом нищо не е казала, може да не е това. Просто има някои шарки, леки, които протичат със силна температура и изприщване навсякъде. Не вярвам ваксинираното детенце да е заразно, иначе щяха за поставят под карантина и ваксинираните  Hug

# 172
Аз тъй като рядко пиша, ще се отчета пък в картинка  Mr. Green Теа Бухтата и подобаващата и майка  Sunglasses

# 173
  • offshore & overseas
Точно това щях да кажа, че ваксинирано дете не значи заразно дете, освен пък аз да не съм наясно. newsm78

Шамане, с Тейка сте чунНи!! Heart Eyes Тва ЗаЙмовия ли е?

# 174
Да, Заимов е. Ако забелязвате, на заден план Алю си пипа пишката, което ме влудявааааааааааааа  Close

# 175
Да ви кажа да не се сърдите..... ама за мен не са от значение месечинките и за това не честитя Crazy
Слънчо, месечинките са важни до навършване на годинка, след това вече губят стойност (поне за мен).
Някак не си представям догодина всеки месец да честитим година и един месец, година и два, година и три...  Grinning
Ти, да видиш, какво ще стане при първият рожденник в темата - изведнъж всички ще осъзнаят колко бързо лети времето. Joy
Аз пък си мислех докога ще се отчитаме тук - до сватба или поне до завършване на колеж? hahaha

Шаманич, намачкай бухтата! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 12:39 от Xcat

# 176
Привет и от мен-хайде да се почерпете,че преди 4 години се взехме с мойто момче

A ето и от мястото на събитието

АМОРЕ-Катрин е невероятна-бебе-модел  bowuu
Ника на почивка ли отиде ,че съм изпуснала-много набързо...
Марге,искрено ти съчувствам-мен тия мъже много ме дразнят като са в отпуска....значи за тях почивка има, а за нас-никога....смятат че това което вършим не е изморяващо и че след като сме си в къщи-значи си почиваме...  #2gunfire
Аз днес имам много неща да върша и ще излитам-чао и лек ден на всички  Heart Eyes

# 177
Шами-страхотни сте,а бухтата е направо.....за изяждане  hahaha
Коте-права си за това с отчетните теми-един ден ще си честитим внуци  #Crazy

# 178
Шамански, много сте готини! Heart Eyes

# 179
  • Бургас
Викторита ,Честита годишнина ! Още много години занапред да се обичате !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт