ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 530
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
ДД   bouquet
Не било зле човек да изпълзи от леглото след 10.00  Mr. Green
Слънчоглед - когато кажеш  Sunglasses Само към 16.00-17.00 трябва да ходя да си прибирам биг ремаркенце и да отпрашваме към Пасарево  Crazy
БравоС за запетайките, и там куцам и с двата крака Whistling но ако държите ще започна да ги слагам  Laughing
Ро, две деца са ти на главата, нормално е така да се чувстваш  Hug  Давай го по лежерно  Wink сега е важно децата ни да се чувстват обичани, има време за всичко останало  Hug
Все забравям да ви светна,че според последните изследвания жени,които имат излишни килограми ,имат и 4 пъти повече нежелани бременности  Mr. Green Демек - няма какво да слабеете сега - плюйте си на ръцете и чаршафите и тренирайте за второ и трето и ги кръстете на мен  Laughing
Ника, Мяу образувате ми гъдел по коремната стена  Mr. Green
За омагьосването всички сте "Добро дошли!" както е модерно да се казва у Сръбско  Crazy Ама от днес на последната спирка на Тройката,която тръгва от Младост 1 smile3521

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 10:43 от margarete

# 361
  • До Балкана
ДД   bouquet
Не било зле човек да изпълзи от леглото след 10.00  Mr. Green
Слънчоглед - когато кажеш  Sunglasses Само към 16.00-17.00 трябва да ходя да си прибирам биг ремаркенце и да отпрашваме към Пасарево  Crazy
БравоС за запетайките, и там куцам и с двата крака Whistling но ако държите ще започна да ги слагам  Laughing
Ро, две деца са ти на главата, нормално е така да се чувстваш  Hug  Давай го по лежерно  Wink сега е важно децата ни да се чувстват обичани, има време за всичко останало  Hug
Все забравям да ви светна,че според последните изследвания жени,които имат излишни килограми ,имат и 4 пъти повече нежелани бременности  Mr. Green Демек - няма какво да слабеете сега - плюйте си на ръцете и чаршафите и тренирайте за второ и трето и ги кръстете на мен  Laughing
smile3532 Сакън, нИдей! Ще хипопотамствам во веки, а все имам някаква надежда, че ще мязам на нормален човек поне веднъж в живота си! Praynig
От скоро Борил като не му обръщаме внимание, иска нещо или е недоволен имитира кашлица. Толкова се вживява, свива веждите и се прави, че кашля. Как му е дошло на акъла да го прави?! Някой има ли такава лисица в къщата си? newsm78

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 10:50 от Dallcheto

# 362
Привет на всички!
Прибрахме се преди малко от разходка - изкарахме едни хууубави 3 хладни часа навън и сега се скриваме като котараци на хладно в къщи.

Далче, Боряница го прави това с кашлянето от около 1 седмица - явно е обърнала внимание, че като се давичка и кашля винаги се появявам - да проверя  Laughing
Лисанските номера край нямат, а тепърва ще ги осъвършенстват ... Twisted Evil

# 363
Приятен ден от нас !
Ние отиваме на разходка  Crazy

# 364
  • София
ДУ!  Whistling

Уф, тая моята ще ме умори!  smile3507

Вики, страхотен е Криско! Много готин смях!  Heart Eyes

Ради, дано Алина да се наспи и да е друго човече днес  Peace

Марго, тая твоята хубостница определено ти е хванала цаката.  Crazy

Не щЪ аз правила за запетайки, не щЪ и правописни уроци Naughty, аз съм проС икономист!  Crazy

Пух, моя хубостник след един час с Диди се е препотил, сумти из къщата и само ме дебне да ми я връчи. Иначе съвети не ми дава, ама се превъзнася с реплики от сорта: "Леле.... ама колко си хубава... /тва за Диди, не за мен  Crazy/ Ама как приличаш на мен, бе, татии!"  ooooh!  hahaha Другия лаф е в петък вечер: "Аз в събота и неделя по цял ден ще гледам Диди, ти да си починеш... Само за кърмене ще ти я нося!" и това всеки божи път. И какво си мислите? Максимум 2 часа общо за двата почивни дни да му се съберат да я "гледа", все работа имал, това-онова да свърши, да отиде еди къде си...  Outta Joint Преди малко ми вика: "Айде след като я накърмиш, ще я взема за малко!" и докато я кърмя чувам как нашия се обува и бие камшика нанякъде.  hahaha

Ро, хич не се ядосвай! То на тебе ти се струва, че не правиш нищо, ама гледането на двамата калпазани нищо ли е?!  Naughty Свиркай си (ако ти е добре така, де)!  Peace

Стар, приятно на плажа!  Hug

Пф, Съни, кви са тия разходки, бе?!  Crazy Аз вдигам банкет ако изкарам 2 часа навън!  Joy

Неви, спокоен ден и на теб!  Hug

п.с. Мяуче, аз пък ти завиждам!  Flutter Де да имаше и мен да ме пръска някой в тая жега...  Crazy

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 11:48 от Юхуу

# 365
Отворих снимката и щях да умра от удавяне, бре жена!  Shocked Ти ли ги правиш тези красоти?

Joy Joy Joy неееее Никааа не съм такъв сладкар чак, а много бих искала да мога и аз такива чудеса да майсторя. Правя и аз разни такива сладки изделия, но това си е изкуство. Просто успях да ви съблазня нали?  Crazy

ама и Dallcheto каква е  постнала - много съблазнителна  Peace  chef

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 12:50 от rali_bt

# 366
  • София
ДД!  Grinning
Ро, душко, напоследък и аз съм го ударила на нищоправене, ама грам не ми е съвестно, мързи ме да гледам. Ще мине и този период, като захлади.  hahaha
Далче, ех припомни ми ти за кашлицата, бях забравила! Браво на хитрата лисица Бо!  Heart Eyes Само да ти кажа, че номерата за внимание никога не свършват, просто с времето се усъвършенстват.  Laughing Кашлянето беше първото и при нас с големия.  Laughing На малкия ич не му дреме, засега сякаш му е най-добре сам.  Rolling Eyes
Неви, оправих прането, изгладих снощи по нощите... Добре, че не му говоря на съквартиранта, та съм една идея облекчена - поне на него да не му слушам щуротиите и да вниквам в тях за да има диалог.  Mr. Green
Слънчогледе, мерси за правилата на запетайките, май няма да ги спазвам.  Mr. Green
Марги, приятен ден и приятна разходка, дано пък после Радина ти позволи някоя почивка на крак.  Laughing
Юхуу, ми тичай с бебка след него, щом излиза поне да я разходи!  Crazy
Стар, приятен ти плаж, знам, че много обичаш!  Hug
rali_bt, наистина тортите изглеждат чудесно! но аз твърдо съм на диета от онзи ден, пък!  Mr. Green

Ние също се разходихме, постояхме и на хлад, сега съм ги натръшкала да спят, а аз трябва да сготвя нещо...ама какво... Rolling Eyes

# 367
  • До Балкана
Вчера правих пълнени тиквички с каймица, че иначе съквартиранта не можеш го излъга да яде! Peace

# 368
  • София
Далче, тва нещо се оказа сложно за моите възможности. веднъж правих - ми тиквите изгорели, плънката сурова... мани, мани... Май някъде сгреших тогаваhahaha
Може би ще заложа на сигурното и ще им направя една витаминозна крем-супа, аз щот нали съм на диета.  Crazy

# 369
  • До Балкана
 hahaha  опасен майстор си... Hug
Аз издълбавам тиквичките и от половината издълбано, запържих с кайма и малко ориз, напълних ги и под фолио в тавата, а от другата половина направих пюре за момчето, нали съм си мързел  Blush

# 370
Аз пък онзи ден се изхитрих  Mr. Green... Тъй като малкия недолюбва тиквичките, а аз съм им фен във всякаква форма, направих половината тава мусака с картофи, а другата половина с тиквички   chef . И всички бяхме доволни, нахранени и щастливи  Wink.

Сега пък връчих на мъжо да опече малко тиквички на скара, и лукче ще му дам да пекне, пък да опече и кренвирши и пак всички ще сме нахранени  Rolling Eyes.

И биричка като има студена... cheers ... рай...

Whistling

# 371
  • София
Далче, ми уж същото и аз правих - пък резултата - кат подметки бяха.  Laughing Rolling Eyes
Неви, ти си в Рая!  Crazy

# 372
Хай и от мен..
Моя мъж пък 1-2 пъти изяви желание да гледа КРИСО ,а аз да си доспа ...естествено цъфва след 15-на мин.-бебето се дере от рев....това щот мен ме няма  newsm78 .Спокоен е в татко си само ако аз съм нейде наблизо  в полезрението...
Аз откак си купих стиймър да задушавам здравословно храната заради Криси,ми е много лесно-настройвам таймера,слагам зеленчуци,месо,и др. работи в 3-те сектора и даже излизам на разходка...той стиймъра като изключи държи храната затоплена по 40 мин...Много е вкусно и удобно,а и след това го мия в съдомиалната,така че ми спестява доста висене в кухнята...На мъжа ми сигурно му писна задушена храна,ама това е положението  Wink
Айде,че Здвера се обажда...

# 373
  • София
Вики, що е то стриймър пък сега?  Crazy Flutter Не че ще се науча да готвя, ама обичам да съм информирана.  hahaha
П.П. Уред за готвене на пара.... вероятно.  Embarassed

# 374
Неви къде/кое ви е селцето ???
Аз правя мусака с тиквички и картофи , но тиквата я режа на дребно ,а ако пита някой има ли - сторило му се е  Crossing Arms
Ника за пълнениете тиквички ако още ти се иска -  издълбаните тикви пусни във вряща вода за 3-5 мин., а плънката за същото време на загрят тефлонов тиган и после само леко ги запечи, няма да има ни сурово,ни изгоряло  Crazy
Юхуу, така е щото едно време всички ми казваха "Аааа, как така ще оставяш детето да плаче, а и аз не давах никой друг да я гледа" , и сега е като пиявица Mr. Green Вчера когото и да срещнела на разходка ,казвала "мама я няма, икам мама да дойде"  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 16:04 от margarete

Общи условия

Активация на акаунт