ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 525
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Имам проблем с кърменето, но не защото имам две гърди и само една уста, а защото бебо не иска да сучи преди 12 часа. Отказва цицата преди пладне и това си  е. Не бих се притеснявала толкова , ако качваше нормално килограмите, но той този месец нищо не е качил. Снощи като го претеглих и много се шашнах. Приемем идеи всякакви. Преди около 15 дни дни започна да отказва ядене, и в 6, и в 10 часа. Доста настоявам, но преди да е станало обед на поглежда нищо. Вечер последно яде към 10 часа.
Някаква идея да имате как да го вкарам пак в правия път?

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 17:14 от Нарцис

# 376
  • София
Нарцис, идея нянам душко, ние сме в другата крайност.  Mr. Green Дано се справите, може пък да е нормално в жегите, знам ли и аз.  Hug
Марги, мерси за идеята, по-нататък ще се възползвам, ако объркам нещо баш сега, съквартиранта ще злорадства повече от обикновено.  Mr. Green

# 377
Нарцис, вода даваш ли? Как не ожаднява това дете бе?
Прочете ли всичко за стачките дето правят кърмачетата?
Иначе имам една позната, и дете й деца са се отбили точно преди да навършат 6 месеца, та се е наложило да ги захранва( тя е на 67г. сега, та й е било много трудно тогава - ни каши,ни пюрета).

# 378
  • София
Сиянчето се загуби.  Thinking Последно я четох, че се притесняваше за Иренка, дано да са добре.

# 379
Те не се ли подготвяха за почивка?  newsm78
Сега се сетих и за Мис Бътерфлай, преди пишеше редовно  newsm78

# 380
ей, привет от мен!
Нарцис, моето дете отказва да суче и сега се изцеждам. трудно е, ама още не съм се отказала, а като си представя, че Кристичнето и други мами месеци наред хранят децата си така, бих ги поздравила   bouquet.
ох, моето дете се събуди, хващам помпата, а после пак ще намина да ви видя, че ми липсвате.

# 381
  • София
 ooooh! Верно Сиянчето каза, че ще ходят на почивка, ама съм изкукала.  Blush
Мушмулка, да не е кърмаческа стачка и при Ивето?

# 382
Ника-правилно си предположила че е за задушаване-просто на БГ незнам дали си има точно превод-ето как изглежда

Храната е невероятно вкусна и полезна и както обясних спестява висене в кухнята...
Пеперудката е активна във фейсбук,сигурно тук само чете...
А Сиянка наистина и аз си спомням че се готвеше за почивка и каза май че нямало нет там...

# 383
  • София
Вики, ми баш такава модерация не съм виждала, но не съм се и заглеждала много-много.

А иначе аз от пестене на време в кухнята съм на този хал.  Embarassed Ти казваш, че го оставяш и излизаш, аз ако го напрявя, след 10 минути ще чуя пожарната кола.  Embarassed

Тва дребното милото от няма накъде наистина се приспособи към режима на големия.  Laughing Навън спането му е мисия невъзможна почти - все има някой 3-4-годишен любопитко да му се навре в количката, да кресне, да го пипне... Като си дойдем на обяд едва гледа, само легло му се привижда.  Laughing
Айдееее, поне големия се събуди, че ми беше скучно вече.  Laughing
 Hug

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 16:29 от Ника

# 384
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз едва ли ще успея да се цедя и да храня бебо. Такова възпаление си имам на ръката от помпата, че едва ли някога ще я захвана пак.
А вода не давам. За стачките не бях се сетила. Ще хвърля един поглед въпреки, че доста дълга ми се струва тази негова стачка.

# 385
  • София
Здравейте!

Тия правила за мен ли ги сложихте Embarassed.  Ще ги прегледам Crazy

Ясен пак е с обрив Cry Този път му се появяват червени петънца. След известно време стават като мехурчета. Понеже скоро се образовах на тема шарки, това мяза на Варицела. Уффф, утре пак сме на лекар ooooh!

# 386
el_P, много вероятно е да е Варицела. В групата на Алекс в градината в петък казаха ,ч е имат варицела и сега съм нащрек и за двете деца. Иначе четири години подред я пускам нарочно при заразените и преди това също е била в контакт с тях и не можа до сега да се зарази.

# 387
  • София
Ел, да кажеш после какво е станало при лекаря! Дано не е нищо страшно.  Hug

Аз съм почти мома - съквартиранта е на работа, Борис го взеха едни приятели да го водят на вечеря, а Максуел отдавна кърти.  Crazy

# 388
Имам проблем с кърменето, но не защото имам две гърди и само една уста, а защото бебо не иска да сучи преди 12 часа. Отказва цицата преди пладне и това си  е. Не бих се притеснявала толкова , ако качваше нормално килограмите, но той този месец нищо не е качил. Снощи като го претеглих и много се шашнах. Приемем идеи всякакви. Преди около 15 дни дни започна да отказва ядене, и в 6, и в 10 часа. Доста настоявам, но преди да е станало обед на поглежда нищо. Вечер последно яде към 10 часа.
Някаква идея да имате как да го вкарам пак в правия път?

Нарцисче, а дали може да избиват зъби и на това да се дължи поведението на бебчо. Как пишка (колко мокри пелени сменяш в денонощие), активен ли е, как е тургора на кожата (като щипнеш или притиснеш кожата, връща ли бързо формата и цвета си)? Можеш ли да инициираш още някое кърмене в периодите, когато не се дърпа от гърда? Опитвала ли си да предлагаш да суче докато се разхождаш из стаята (в слинг), да полюшваш леко. Иначе за наддаването, предвид сезона и повишената активност, не е толкова нетипично. За какъв период мериш и кога е следващата ви консултация?

# 389
  • Плевен
А здравейте. Тая вечер Августин за първи път изсука цялата една гърда, без да реве за по-водно мляко. Прави 5 месеца днес, чувствайте се почерпени.
Честито и на останалите с повод!
Нарцис, понеже ми препати главата - загубата на апетит се дължи и на предозиране на витамин Д, даваш ли Вигантол (Деавит) и по колко капки? При Тин така изчезна апетита, почти не искаше да суче, а когато искаше - държеше само на водното мляко. Ох, дано при вас да е кърмаческа стачка. Стискам палци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт