ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 523
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Хилоу  Hug
Ние се завърнахме от Търговище.
На Лорката много добре й се отрази. Струва ми се толкова пораснала - съвем различно си играе с играчките сега  Simple Smile Ама то и толкова впечатления натрупа детето  Whistling Всичко пипаше - цветя, растения, хора много и различни, песни се пеят, видя езеро, че и до морето във Варна й стигнаха крачетата, абе въобще купон...  Party
Моите свекъри са бохеми - постоянни идват и си отиват разни техни приятели. Та беше показана на макс много хора  bowuu Вкл. вечер свекърва ми и свекър ми се редууваха да обхождат с бебето съседите  Crazy
Аз мнооого мразя Лора да я докосват чужди хора, дори по крака  Naughty, да не говорим по ръцете или лицето  ooooh! Направо откачам!
Е, тия дни толкова много откачах, че няма накъде. Във влака на два пъти искаха да я вземат на ръце непознати  Shocked После свекървата празнуваше юбилей, айде и там отнесох няколко предложения да я вземели Лорка, да съм вечеряла спокойно, обаче кулминацията беше друга - един ден пристига приятелка на свекърва ми, която подчертавам, аз НЕ познавам. Вижда ме от вратата с Лорката на ръце и ми казва "Здрасти, Пламе, ( Shocked Shocked Shocked знае ми името  newsm78) ей сега си измивам ръцете и я взимам  bambam doh Ей, няма такава емотикона да покаже как се втрещих  #Crazy #Crazy #Crazy
После верно си изми ръцете и ми вика "Айде, дай ми я"  #Crazy #Crazy #Crazy
Вечерта разправям на мъжа ми, а той взе да ме бъзика, че явно много изтормозен вид имам - всички искат да ми помогнат  Joy

P.S.: Сигурно не е нужно да казвам, че на никой от гореизброените не съм я дала де  Crazy

# 391
  • София
Плами, добре завърнала се!  Hug
Споко, таз криза се преодолява като си погледаш сама детето три годинки.  Mr. Green Второто започваш да го предлагаш на непознати.  Joy

# 392
Привет от наше село  Mr. Green
Плами , добре дошли  Hug Аз и до ден днешен не обичам някой чужд да се навърта край зверчетата ми  Crossing Arms но няма как  Wink
Ника, аз много се дразня,че някой деца искат да щипят Марто по крачетата, а майкие им нищо не им казват  #Cussing out
Ел , ако е варицела -спокойно , бебчетата най-леко я карат, а е най-хубаво да си я прекарал, не като мен да умираш от страх и притеснение през бременността си, или като Миото, който на 40 г. щеше направо да умре  Crazy
Мери, честито за месечинката и браво за млякото  Hug Ще се оправи твоето дете  Laughing

# 393
  • offshore & overseas
Второто започваш да го предлагаш на непознати.  Joy
hahahaА, аз се чудя защо Люсилката така охотно я предавам в чужди ръце, даже без приемно-предавателен протокол. Може би не само защото доста ми тежи и защото съм лоша майкиня, мхм! Mr. Green

# 394
  • София
 Blush И аз съм лоша майкиня.
Сега на морето собствениците на хотела бяха много приятни хора, внуците им далече в чужбинско, просто я виждах жената как иска да го нагушка Топчавия. Ми с удоволствие и го давах да ви кажа, и на него му харесваше, и на нея, и на мен.  Blush
Марги, децата ги къшкам, щото обикновено са с мръсни ръце, както и Борис, разбира се - и той се научи навън да не го пипа никъде.

# 395
Blush И аз съм лоша майкиня.
Сега на морето собствениците на хотела бяха много приятни хора, внуците им далече в чужбинско, просто я виждах жената как иска да го нагушка Топчавия. Ми с удоволствие и го давах да ви кажа, и на него му харесваше, и на нея, и на мен.  Blush
Марги, децата ги къшкам, щото обикновено са с мръсни ръце, както и Борис, разбира се - и той се научи навън да не го пипа никъде.

И аз в кюпа на даващите. Само се дразня като ми надничат баби в количката и щедро пожелават да я серат кокошки, плюят пилета и цвъкат петли иии изобщо таквиз странности  Mr. Green

# 396
  • София
Боже, Боже, като се сетя, че големия не давах да го гледат, какво остава да го пипнат - възход ли е сегашното, падение ли е... не мога да определя.  Joy
Снаха ми и тя в кюпа - дава ги близнетата, тва пък девойчето нещо реве у мен  Rolling Eyes, на плажа всеки ден бяхме чадър до чадър с едно мило семейство с внуче, ами като я грабна бабата така деряща се - то песни, танци - акъла и взе.  hahaha

# 397
  • York
Аз също нямам проблем с даването на познати, приятели и роднини.  Laughing И хем ми е първо дете. Какво ли ще е с второто и дай Боже с третото   Rolling Eyes
Днес много се ядосах на племенника ми и мисля да му сложа забрана да пипа каквото и да е на Анета, включително и нея самата. То бива детска игра, но да я цели с играчки по лицето няма да стане  Stop
И последно да се похваля, че плажа беше убийствено размазващ. Вече кроя планове другата седмица кой да хващам да идва с мен на плаж някъде извън града.  Whistling

# 398
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Нарцисче, а дали може да избиват зъби и на това да се дължи поведението на бебчо. Как пишка (колко мокри пелени сменяш в денонощие), активен ли е, как е тургора на кожата (като щипнеш или притиснеш кожата, връща ли бързо формата и цвета си)? Можеш ли да инициираш още някое кърмене в периодите, когато не се дърпа от гърда? Опитвала ли си да предлагаш да суче докато се разхождаш из стаята (в слинг), да полюшваш леко. Иначе за наддаването, предвид сезона и повишената активност, не е толкова нетипично. За какъв период мериш и кога е следващата ви консултация?

Възможно е да са наистина зъби. Иначе напишква и нааква обичаен брой памперси. И аз се насочих към това да се кърмим по-често  след 12 часа. А периода, в който не е наддал е двадесет дневен. Утре пак започвам да тикам цицка от 6 часа та да видим.
А витамин Д не давам от много време.

# 399
 Здравейте, момичета! Hug

Аз изчезнах за малко, но решението ни да се евакуираме на село ни споходи внезапно и за няколко часа бях събрала багажлъка Grinning. Отрази ни се страхотно на всички, най вече на сина ми, който направо се насра от кеф, и в буквалния и в преносния смисъл Grinning.

Днес ще ни се размине разходката навън, че пера всичко, вкл. и количката съм разглобила. Отивам да ви чета, ако въобще успея.

# 400
Добрутро !

Добре дошли на Плами и Балеринка  Grinning !

Лоча си кафето, чакам някой да предложи мъж за закуска , ама няма  Laughing !

Ето ви един от мен  Mr. Green !

# 401
Добро утро!
Звездичке мерси,гледката е хубава Simple Smile
Плами,Балеринка добре си дошли Hug

Не знам дали съм лоша майкиня,но детето не ми се дава само на два индивида,от страна на съпружеското тяло Embarassed Не знам как ще го превъзмогна това другия месец като си идем.
Днес направих грешка да направя пюре от праскови и сини сливи за малката-е няма толкова кисело нещо.

п.п Засега съквартиранта е жив,докога не знам Mr. Green

Къде ми е изчезнала лентичката?

# 402
Добро Ютро мацки!

Стар, чудно начало на деня  Flutter

Аз да питам едно въпросче - замразила съм едно пюре - домашно и си мисля как седи въпроса с храненето навън...да го размразя на водна баня в къщи, ама после до колко време може да издържи навън... newsm78 Че таткото ни е почивка и ще ни води по раСотки по планините... Party

# 403
Не знам дали съм лоша майкиня,но детето не ми се дава само на два индивида,от страна на съпружеското тяло Embarassed Не знам как ще го превъзмогна това другия месец като си идем.
Оф,а как ти звучи,че свеки ще гледа малкия 3 месеца  Rolling Eyes  Embarassed
Хубавото е,че мъж ми каза,ако има птоблем я изпраща по живо,по здраво  Wink .Но пак така ми свиди да си оставя детето на нея  Embarassed
Танче се е завърнала от морето с поне 3 милиона снимки  hahaha -айде Танче,чакаме да видим Алечка-палечка да дефилира по бански  Wink
Аз пак по задачи-доскоро
П.С.Старче,тоз младеж не е за изхвърляне-явно хормоните ми се пооправят  Joy

# 404

Нарцисче, а дали може да избиват зъби и на това да се дължи поведението на бебчо. Как пишка (колко мокри пелени сменяш в денонощие), активен ли е, как е тургора на кожата (като щипнеш или притиснеш кожата, връща ли бързо формата и цвета си)? Можеш ли да инициираш още някое кърмене в периодите, когато не се дърпа от гърда? Опитвала ли си да предлагаш да суче докато се разхождаш из стаята (в слинг), да полюшваш леко. Иначе за наддаването, предвид сезона и повишената активност, не е толкова нетипично. За какъв период мериш и кога е следващата ви консултация?

Възможно е да са наистина зъби. Иначе напишква и нааква обичаен брой памперси. И аз се насочих към това да се кърмим по-често  след 12 часа. А периода, в който не е наддал е двадесет дневен. Утре пак започвам да тикам цицка от 6 часа та да видим.
А витамин Д не давам от много време.

Нарцисче, само не насилвай, да няма обратен ефект  Peace Спокойно, с много гушкане и търпение, ако иска и когато иска. Щом пелените не намаляват, човечето си хапва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт