ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Вики хубаво е,че мъжа ти е казал така.Моя не смее да и каже да не вика на малката Сиянчето,Сакън да не се разсърди.
А иначе свекъра си го обожавам,той е страхотен човек!
Малката е много кисела днес,само да я оставя и започва едно дране.

# 406
Привет   bouquet
Пухи, Миото ако нямаше да липсва на децата, да е в Хисторията вече, мноого преди твоя съквартирантин  #2gunfire
Била съм го принуждавала да живее в безпорядък Shocked това заради две чаши на плота и една чиния  #Cussing out Открещях си снощи, но гърлото ме боли днес - жалко ,ще ми е трудно да повторя довечера  Crossing Arms
За протокола, Тински - Мартински днес чуква 5 месеца  bowuu Чувствувайте се почерпени с  разхладителни коктейли поднесени от младежи кат тоз на Стар край брега на моЙето  Mr. Green

# 407
  • До Балкана
ДД!
Пухич, да и минава на малечка киселото и да се веселите!
Връщаме се от консултация, биха ни само Пентаксима, защото е топло и предния път реакцията беше бурна и сега реши да не и мъче момчето много! Дано понесе по-добре ваксината от предния път, че козината ми е настръхнала като на зло куче топчетата (да не казвам точния лаф)Blush. Отчета за месеца е 67 (+2) см и 8,300 (+ 440 гр.)кг. - бил хубав и съразмерен - естествено, че е  Mr. Green Каза ми доки, че трябвало да имам най-малко близнаци и най-добре 3 защото съм имала много време да чета и съм била информирана много ми било скучно като ми говори  Joy

# 408
Далче, браво на младежа  Hug
Аз ще съм в Габрово на 24 и 25  Crazy

# 409
  • До Балкана
Далче, браво на младежа  Hug
Аз ще съм в Габрово на 24 и 25  Crazy
Пф, ние от 27-ми  Sad, ще се разминем!

# 410
Ееее,някой друг път ще е .
Аз едва излъгах Миото снощи да гледа Радина 2 дни  Mr. Green Още не мога да повярвам,че успях  Shocked и сега леко се притеснявам ще оцелее ли детето ми  Rolling Eyes
Ние отиваме да плаваме с Гадина,че иначе няма заспиване после  Sunglasses Моето дете е хронично гладно Cry От няколко дни много ми е накривяло по тоз въпроЗ, само проси храна, а хапва почти колкото мен (без шоколадите де) , не ща да е дебелана като мен и баща й , ама с гена не може да се бори човек явно  Rolling Eyes Аз си спомням,че в 8-ми клас бях 65 кг.  Crazy
Видях във Фейса и Сияна и Ирена, добре си прекарват  Laughing
Хубав ден на всички ни Heart Eyes

# 411
Здравейте, мацки!

Ние снощи се завърнахме от Варна. Изкарахме си чудесно. Направихме няколко кратки плажчета в ранните часове, видяхме се с почти всички приятели, събрахме се повечето варненски февруарки и февруарчета 2010 в Морската градина, за което много се радвам... Графикът ни беше много натоварен, затова не мога да кажа, че съм си починала, но пък се забавлявахме... Алекса понесе всичко много добре, като изключим това, че беше урочасала и един ден много плака, но спасихме положението. Имам над 300 прекрасни снимки, които в момента качвам във Фейс-а и после ще ви дам линкче да ни видите като морски сирени.  Laughing

Нямам време да ви чета назад, защото утре чакаме гости, на които вдругиден ще ставаме кръстници на кръщене и трябва да оправям багаж, да измисля меню за вечеря... След това вече ще наваксвам. Липсвахте ми много! Целувки!

# 412
plami 10 ,
Добре завърнали се Hug Браво на теб и на Лорката Hug  Добре сте се представили в обществото, а и ти как си уддържала да си я държиш при теб - евалата Crazy  bouquet
По темата с даването - давам само на тези хора,които ми харесват Mr. Green И задължително да имат бяла аура Joy Joy Joy
Стар,
Много хубави мъжове раздаваш, ще знаИш Hug Mr. Green Joy Подозирам, обаче, че си се объркала, та 1 вата снимка е "след", а втората "преди" да те види Joy Joy Mr. Green
Вики,
Щом мъжът ти е казал, че ще си я прати, накарай го да подпише и да го завери нотариално Mr. Green Шегата настрана, нали вече и ние имаме синя карта, та със сигурност ще ни се наложи помощ ( поне в началото не знам как ще даваме 700-800 гроша за детегледачка), та приеми го и като икономическа мярка:) Надявам се, все пак, жената повече да ти помогне, отколкото да те дразни Hug
Марги,
Честити 5 месеца  bouquet Предлагам да ми пратиш мъж ти, да види безпорядък и упадък Mr. Green Мога да ти пратя моя - готви, чисти, даже пералня пуска.Само дето към 23 заспива, но ми идва дюшеш - гледам си каквото искам Joy П.П. Ти докога си в Сф, да се видим най-накрая?
Далче,
Браво за мерките  Hug
На всички, дето се включиха по въпроса със сватбата - най-сърдечно  благодаря  bouquet  bouquet Реших да мъкна баба ми с нас, а аз ще го наглеждам през половин час в градината на ресторанта, все докъм 9 - 10 ще издеяним Mr. Green Сега ми остава само синя рокля да си намеря и обувчици Mr. Green Blush

# 413
Велви, дано всичко е ОК на сватбата  Hug  Имам някакво чувство,че трябва спешно да си отида в Габрово  Sad та сега глася тази постановка, нооо другата седмица ида да пием кафе  Party Ако излъжем и Шамана да видя и снаха ти ,ще е супер  Laughing
Танче, хайде добре дошли  Hug

# 414
  • София
ДД!  Grinning
То се свечери докато се включа, егасимуси. Съквартиранта е вкъщи и пречи, пречи...  Mr. Green
Балеринка, добре дошла! Хубаво сте се разхладили, айде сега пак на тръстиката!  Mr. Green
Стар, мерси за въглехидрата за закуска!  Laughing
Теди, аз замразеното го вадя предния ден и го оставям в хладилника /ако не е спешно/. На другия ден го мятам в термобокса и може да изкара цял ден.  Peace Ако е спешно размразявам в микровелето, за който не я отрича тая джаджа по принцип.
Пухче, дано и мине киселото на Сияна!
Марги, да е жив и здрав Тин, почерпих се с диня, според диетата!  Mr. Green
Далче, поздрави за добрите резултати на Бо, дано да не усетите никакви реакции от ваксината!  Hug
Танче, добре дошли!  Heart Eyes
Велви, чудно ще си изкарате на сватбата така, изобщо не се притеснявай!  Hug Само помисли нещо против комарите.  Peace

Ние бяхме навън, сега направих пълнени чушки с извара и яйца /за пръв път ми е, девствена съм един вид с тея чушки/. Немат вид като да стане нещо от тях, но надеждата умирга последна.  Crazy

# 415
  • До Балкана
УУууу, как ги обичам тези чушчици...
Ник, каква диета захвана ти?  newsm78

# 416
 wavey
еее,Стар, ама хубава закуска, ще си я взема за следобедна, че днес съм решила друго сладко да не ям  Weary
Продължавам да се изцеждам, нямам време да прочета за кърмаческата стачка. Ивайла суче сутринкъм 6, но през останалото време само около минута-две и почва да се върти, да се изтяга като червей, да се обръща....всичко друго, но не и да яде. Освен това не е само на кърма. Яде веднъж дневно зеленчуково пюре, смесено с АМ; понякога,предимно вечер дохранвам с АМ, че нямам вече много млЯкце.
Иначе за даването-аз я давам, ама няма много желаещи да я държат  Mr. Green, освен свеки, която обаче я вижда венъж месечно и я държи цял уикенд. После не ме питайте как я отучвам да не е на ръце, ама то това е друга тема(даже 2 )... Mr. Green

Ника, обожавам ги тези чушки, но съквартиранта мрази чушки, а не ми се готвят по 2 манджи.....
айде, цунки от мен.

# 417
Буенос диас,мучачкиииииии!!!
Спрях се замалко да надникна какви ги вършите и да се похваля-вече съм 3 килца надолу,откак се захванах да диетствувам bowuu,демек дни!
Никич,при нас таС мандажа се сготви вчера(казвам сготви,щоТ аз я вардех,ма я позабравих).упер лесна е ,стига да не забравиш да ги изключиш като покафенеят.
Стар,мноо готска закусчица!ТамАн се бях замислила,че никой не е пускал нещо безсолничко напоследък и ти ме опроверга!
Бях се засилила да се разпиша,ма пусти акъл избяга!

# 418
  • София
Далче, 90-дневната! Гладна съм.  Mr. Green Днес трябва да се утешавам с некви плодове. Ама пък и кантара вече е -2, та ми е стимул.  Mr. Green
Бобиш, ти на коя диета си?

Манджата, ако не я забравя, може и да стане, обърнах чушките да се позапекат и от другата страна. Вътре съм сложила пресен лук, магданоз, червен пипер и доматче, направо не виждам какво може да се обърка, ама аз съм способно момиче.  Mr. Green

# 419
Привет и от мен! Margarete да е жив и здрав юнака!

Днес за първи път дадох твърда храна на Боряница - тиква! Няма такава муцуна - все едно и давах пюре от жаби! Наложи се да го разредя малко с АМ - по-скоро да и миреше на нещо познато и така изконсумира няколко лъжички. Ще видим утре как ще го приеме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт