ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • York
Стели, да ти е жив и здрав Асен!

# 526
  • София
Мяуче, аз щото се наслушах на разни тъпотии (най-вече от роднини) за това колко съм била зле - да уча детето да заспива на гърда, вместо да го нахраня и да го оставя в креватчето, а то щяло да реве, да реве, пък да заспи...  Tired И разни подмятания, че Диди не ще да спи като талпа, щото е гладна, поради 1) не може да се нахрани от моята очевидно нехранителна кърма и 2) не яде други неща, освен кърма.  #Cussing out Излишно е да казвам, че след такива изказвания ми идва да се фърлА.  Mr. Green (Марго, мерси за лафа bouquet)

# 527
  • York
При мен последната изцепка от роднини, е че детето ми било още на 2-3 месеца  #Crazy и количката му не била подходяща за него.  ooooh!

# 528
  • offshore & overseas
У, Юхууу, ти още ги отнасяш към себе си подобни изказвания. Crossing Arms Мен също не са ме щадили с Халюша, но вече заставам в агресивно-отбранителна позиция и не смеят (свеки не, но майка ми и сестра ми ме изЕждаха).

Обаче и аз, преди да се науча, слушах, слушах и накрая започвах да се оправдавам, да ме пита човек защо, като първо, аз съм правата и второ, аз съм майката.

Люсил сутринта пак бумна от дивана. А баща ѝ естествено подходи с лют сарказъм. Слагам я преди малко на бънджито и се старая да не си удари тиквата, а той вика „А тя и без това свикна да пада!“ Rage

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 11:02 от Мяуче

# 529
Понякога,бива ли да не знаеш на колко месеца ти е детИто...  hahaha
Мяу-разкошни са снимките,а Люсил е прелестна с тия дипли...обожавам пухкави бебета-браво вече пълзите...аз до колкото съм чела момиченцата винаги се развиват по-бързо физически от момченцата.
Рори,то и при нас е скъп тоя стиймър-към 90-100 паунда май,но в момента е доста намален-66 паунда.Не можеш ли да си го поръчаш по нет-а?
Браво за чудесните мерки на бебеоците...да са ни живи и здрави.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛУГАТА НА СТАР-САМО ДА ТЕ РАДВА И ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ   bouquet
Аз днес отивам да ми замразяват 1 бемка,че пак си разкъсах...писна ми с тия бемки,и май скоро ще ида да видя кои стават за махане,че да не чакам да ги разкъсвам...
Криси рядко заспива на гърда-обикновено се ококорва след като го нахраня,поревава малко в креватче и заспива...Но от няколко дни се събужда доста посред нощ,а беше започнал да спи по цели 12 часа  Blush .Имам чувство че кърмата ми намалява и той е гладен.Започнах да се изцеждам вечер преди лягане та да видм.Да питам експертите по кърменето-колко време трябва , за да ти се увеличи кърмата,ако детето започне да суче по-често(нощем) Ии ако аз допълнително се цедя-1-2 пъти на ден?

# 530
  • offshore & overseas
Вики, успех с процедурата! Flowers Four Leaf Clover Аз почти нямам бенки, а тооолкова ми се иска да имам тук-таме по-някоя за разкош, въпреки че знам, че се възпаляват, особено от слънцеизлагане.

А ти вярно ли си миньонче? Аз кой знае защо те възприемам като висока. Може би, щото си по-висока от мене (163 см). Thinking

Днес съм хиперактивна, но след малко излизам и ще се свърши...

За увеличаване на лактацията, мисля, че 2-3 дни до седмица са необходими, за да се регулира, но ти ако захранваш, не знам за какво ти е. Цеденето може да се окаже излишно, тъй като Крис надали ще иска денем да суче повече, а ако си суче нощем, той така или иначе ще си поръча и набави нужното му, не знам дали го написах ясно, но ще го повторя с други думи, ако се наложи.

# 531
Ей,щях да за бравя...почерпете се моя Криси става на 6 МЕСЕЦА  Heart Eyes

Мислех да правя торта,но наЩе гъзове само това им трябва  Whistling

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 11:29 от victorita

# 532
Мяу-разбрах те какво искаш да кажеш-реших че мога поне вечер да се изцеждам защоо сутрин ми бяха доста болезнени гърдите,но пък както казах той от 2-3 дни се събужда през нощта.Аз вече 2 пъти на ден  го храня с твърда храна,но когато цока си мисля че е не се нахранва...особено откакто взе да се събужда...Ще пробвам да се цедя веднъж дневно(то и без това ми трябва кърма ,за да  правя пюретата му) пък ще видим.
Аз казвам,че съм миньонче,защото в сравнение с Мъжо и семейството му съм наисина такава..164 см сам...Као живеех в тях,в банята трябваше да се надигам на пръсти ,за да се видя в огледалото.
Мяу,ако искаш с удоволствие ти давам бемките си-имам в излишък...но неприятните са тези които са релефни(на краче)-те създават проблеми...

# 533
  • София
ДУ!  Grinning

Стар, да е жив и здрав съпружето!   bouquet

Вие па приспивате на гърда и ви критикуват, мен ме критикуват, че си оставям децата сами да заспиват... няма угодия, ей!  Laughing И всеки път като някой прояви интерес как точно заспива Макс, след това и аз трябва да се оправдавам, че просто така му е най-добре и не, не го оставям да се дере до посиняване и да заспива хълцащ и плувнал в сълзи, егасимуси.  Mr. Green

Ел, ще чакаме да кажеш какво му е на Яско!  Hug
Теди, наистина много кофти се е получило с педката така.  Thinking Не знам какво да ти кажа... педиатрите ще ни трябват оттук-нататък, когато децата ни имат нужда от адекватно лечение, ся за една ваксина и за едно мерене не е фатално, но като се разболеят аз държа да имам човек, на който се доверявам на 100%. Дано си оправите отношенията, но като се знам аз как и звъня по нощите и в почивните дни... просто трябва да сме в добри отношения, няма начин. Peace

Мяу, много са ти хубави момите, личи си, че добре гледаш снахата.  Crazy
Ей го ергена тази сутрин
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.19731568

Ние изкарахме една сравнително спокойна след-ваксинна нощ, към 12 му дадох пак Панадол, че беше топъл и премрънкваше насън. Сега го гледам, че вече е добре, дано да беше това.

Вики, да ти е жив и здрав Крис!   bouquet

# 534
  • offshore & overseas
Боже, че е хубав Максуел!! Люсил ако оцелее от падания безброй, ще си се вземат и ще бъдат егасимуси пухкавото семейство. Laughing

И надничащия отзад Бо, и той не е за изхвърляне.

Ееей, крайно време е да изчезвам вече -- сто часа станА. ooooh!

Вики, честито половин-годиначе! Половинките може и да се прежаля да честитя.

# 535
  • York
Ника, срама нямаш да ги показваш тия хубавите деца. Пу - пу!

# 536
  • София
 Flutter Hug

Това им е обичайното място за игра напоследък - леглото на Борис, щото има предпазна решетка!  Laughing Преди няколко вечери си изграят двама и големия без да иска го перва през лицето. Малкия, като всеки уважаващ себе си мъж, наддава вой до небесата.  Mr. Green Борис така се разстрои, че се чудехме кой по-напред да успокояваме - цял оркестър беше.  hahaha

# 537
  • София
Абе моля ви се, за майка ми примерно скорострелното захранване е въпрос на чест и се чувства лично обидена, че Диди все още е само на кърма. Аз просто съм учудена как не им омръзна на хората да дават акъли.  Crossing Arms Свекървата не ми се бърка, тя само се информира досадно често и подробно, но моите роднини не загубиха интерес да дават акъли.  Crazy Майка ми скоро даже ми разправя да не съм се водела по тия модерните методи и идеи, защото били част от Великата Световна Конспирация за геноцид над хората, а пък и разните му там педиатри, СЗО-та и организации от край време имали навика да експериментират с новите поколения...  newsm19
 newsm78

Ника, с тия убавци Бо и Макс имаш прекрасно оправдание (и задължение Flutter ) да си лоша свекърва!  Peace

# 538
 Привет,
ние сме си вкъщи пак Simple Smile Бяхме малко в Търново,после и до Варна за 3 дни-горкото дете що път видя...,но пък се разнообразихме,починахме си доколкото може,Ели топна краченца в морето  Grinning Иначе продължава да не иска да спи,буди се по 4-5 пъти нощем  ooooh! а през деня все е в нечии ръце,явно така ще я караме
 Ще се опитам да ви изчета,но едва ли ще смогна.И тук и във Фейса съм яко изостанала

# 539
  • София
Привет,
ние сме си вкъщи пак Simple Smile Бяхме малко в Търново,после и до Варна за 3 дни-горкото дете що път видя...,но пък се разнообразихме,починахме си доколкото може,Ели топна краченца в морето  Grinning Иначе продължава да не иска да спи,буди се по 4-5 пъти нощем  ooooh! а през деня все е в нечии ръце,явно така ще я караме
 Ще се опитам да ви изчета,но едва ли ще смогна.И тук и във Фейса съм яко изостанала

Добре сте дошли!  Peace

Ти си изостанала ама качи снимки на Дългокоска, че ми е домъчняло за нея!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт