ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 496
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Стар, твоя мъж много забавен се оказва  Joy  Joy Браво на човека, знае си мястото!

Юху, Силвъри, Викторита, и аз се присъединявам към отбора на майките, чиито бебета напоследък се будят по няколко пъти нощем за да ядат. Това криза на растежа ли е, от жегите ли е, от геомагнитната обстановка ли е  #Crazy не мога да разбера. Ели е захранена с пюрета, които хапва веднъж дневно, но рядко изяжда цяло (нали все още въвеждам нещата едно по едно, та затова и  давам по малко). Така че няма изпуснато кърмене досега, даже и по няколко допълнителни прави.

Тази нощ обаче не издържах, тъй като зърната ми се разраниха от нейното въртене и сукане по 100 пъти на нощ и я тръшнах на баща и да я приспива без кърмене. Резултатът - малката както беше станала в 3, заспа към 5 и половина, а ние с баща  от 7 и 30 до 8 и 30. Та не знам дали пак ще го направим този експеримент, но наистина ми беше дошло свръх това лежане в неудобна поза на хълбок, с боляща цица в устата на малката пиявичка....  Rolling Eyes

# 541
  • някъде тук
Привет! Hug

Да дам отчет за днешната консултация Laughing успешно се справих с колекторчето за урина дребното се изпишка без проблем,занесохме я и ни боцнаха за кръвта Жорката се държа мъжки не плака въобще Simple Smile резултатите са отлични така каза педи хемоглобина му е 123  пораснали смес 4см и 300гр  8,400 и 70см доволна съм Grinning биха ни хепатитната ваксина и така мина  прегледа Peace

И аз се оциклих днес толкова ми е скапано  и главата ме цепи така че сега се мятам до дребния и заспивам ooooh! Tired

# 542
 55 Здравейте момичета!
Завърнахме се от Велинград за съжаление,беше мнооого хубаво!
Отпочинах си и се почувствах малко човек,той и дребния остана доволен,от чистия въздух през повечето време спа Flutter!
Ето малко снимки от нас
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31478956&id=1297827964

# 543
Сивъри, добре дошла и на теб   bouquet
Абе много са ни хубави дечицата беее, не знам от месеца ли, от това че все мамини Убавици сме се събрали ли, бащите ли са читави, но по-хубави бебешоци на куп не съм виждала  Naughty
Юхуу, прати Маман на гости у нас дори само за ден, вервай ми ша са Фирли от раз  Peace А докторът такава лекция ще й дръпне в духа на световната конспирация срещу хората,че ум ще й зайде  hahaha После ще й се сториш бела и добра  Mr. Green
Аз ако някой нещо ми оспори контрирам - консултирала съм се със специалист, със най-добрия  Twisted Evil
Тино се научи да вика  Tired буден ли е само крещи - аууу, ееее, ооо, ааа  Sad Не знам защо това ме изнервя,искам да мълчи и да се усмихва  Rolling Eyes
Мисля да ходя на зъболекар, някой има ли айдия какви упойки са съвместими с кърменето (просто така на прима виста) или да почвам да се ровя в нет-а

# 544
  • Бургас
Привет!
Ника, голям сладък пухчо си имаш !  Hug
Ел,чакаме новини !  fingerscrossed
Мики,всяко хубаво нещо за съжаление има край! Ама на мен не ми отваря снимките нещо !

Днес правих пюре от круши и станаха доста бурканчета, има за в бъдеще. Сега чакам нектарините да станат.  Peace

Бела,браво за мерките!
Стели,честит ти рожденник !
Викторита,честита половин годинка на Криси !

# 545
Здравейте и от мен.
Последните два дни бебка е доста нервна поради зъби и не ми остана време да пиша (тъкмо се информирам и хоп - трябва да се утешаваме). Трети ден Боряница яде пюре от тиква - вече така мърка от кеф, че чак се плаша в каква ламя се превръща. За три дни вече поема около 30 гр. пюре - и ако не я спирах аз, сигурно щеше да омита по повече.  Grinning

Открих страшна цака за успокоение на дзвера, като писне и пускам едно акустично парче на White Snake http://www.youtube.com/watch?v=E5dXvcrksDc - като го изслуша три пъти и е заспала! На мама ценителката  Laughing Това ми е много любимо и на мен!

Качих малко снимки да се показваме http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.19735663

Права си margarete, наистина са много сладки тая "реколта" бебоци!

Честити рожденици, растящи бебоци и честит имен ден на Илианчето (на патерица)!   bouquet

# 546
  • София
Здравейте дами  Hug
Мислех да е ДУ, ама то трайно премина през ДД, че и към ДВ клони.
Честито на всички, които днес изпълват месечинки! Да са ви живи и здрави сладурите!
Верно много хубави бебоците, всичките като ги видя и ми иде да ги нагушкам и намачкам, особено по-пухкавите! Нацелувайте си ги от мен!
Боже, кажете как го правите номера с това бебе да мърка от кеф при ядене... Калина не ще. В жегите и цица не ще... евентуално малко водица... моля се дано поне да яде каша (ако ни дадат да ядем от сл. месец де).Така де, не ще ни да мърка, ни да яде...
Руфи, не знам дали съм писала, но и Калинкина е фенка на тез стлове. Любимите й песни засега са Poison на Alice Cooper и  Why this can't be love на Van Halen. Нема ли джангър не заспива  Rolling Eyes
Мики искам и аз на Велинград, супер сте изкарали сигурна съм! Добре дошла!
Ники и двамата са красавци, почвай да учиш гадни свекъвински номера!  Mr. Green Макар че като се замислих баш за кукли като Люсинда и Халята си е грехота!
Честито на всички за мерките! Страхотни са!
Силвъри, добре дошла и на теб! И аз искам снимки на дългокоска Simple Smile

Хайде хубав ден от нас!  bouquet

# 547
  и да искам няма да мога да ви изчета,ще ме извините,но диването свикна 10 дни все да му се обръща внимание и днес луда ме направи  Crazy
Стар жив и здрав да ти е мъжо и много да те слуша  Simple Smile
Вики честита половин година на Криско-да го нацелуваш красавеца от нас  Heart Eyes
Мики добре дошла  Hug снимките и аз не можах да ги отворя  newsm78

Ето ви и снимки на Дълкокоска http://www.facebook.com/album.php?aid=2046085&id=1404222200& … amp;id=1404222200 благодаря че се интересувате  Hug Hug Hug

Аз да питам (сори ако е обсъждано,че много съм изтървала Embarassed ) вашите бебоци и на вдете страни ли могат да се въртят,щото Ели може от гръб по корем само около дясното си рано да се завърти,около лявото не.Като е по корем може и на ляво и на дясно да се гътне  Simple Smile И дръго тя вече спи само по корем или на една страна,по гръб хич не иска  newsm78 И друго да питам всички ли бебчовци се смеят с глас? Още не съм я чувала нея така да се смее,само се усмихва и много ми е мъчно искам и аз да чуя смях с глас,пък и взех да си мисля,че не е щастливо детето,щом не се смее  Crazy

# 548
Стар, честит ти рожденник! Да слуша и изпълнява. Grinning

Стеф и Мики - добре завърнали се! Hug

Стеф, Митко се върти навсякъде, но всяко дете си е различно. Ели си е доста жива и жилава, не се притеснявай въобще. За смеха - бас ловя че скоро ще я чуеш. Трябва да се видим да погледа малко маймунджилъците на Митко и е готова. Grinning

# 549
Ето ни и нас
[imghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs101.ash2/38390_1395153957364_1187641952_30925191_3479658_n.jpg[/img]http://

# 550
Мерси за топлото посрещане момичета  Hug
Сори за снимките не съм задала да се виждат от всички ,сега не трябва да има проблем
http://www.facebook.com/album.php?aid=2070385&id=1297827964&saved#!/album.php?aid=2070385&id=1297827964
За всеки случай има няколко тук :
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.19734091
Забравих да се похваля,че моя злоядко се оказа месар,яде с кеф зеленчукови пюрета стига да има пуйка в тях.

# 551
  • Плевен
Оф, ново притеснение имам...Августин все иска да държи нещо в ръцете си, драпа по чаршафите все едно да ги хваща, а ако няма нищо в ръката си, пак стиска пръсти и пуска...все едно хваща нещо и го пуска...Това в просъница го прави, някой забелязал ли е нещо такова при неговото дете?

# 552
Merijan,Крис го прави докато заспива,а и през деня,също така си мята едната ръка нагоре-надолу постоянно.Н а 1 приятелка пък детето си върти главата настрани постоянно,тя се притесняваше ,че нещо му има,че и приличало на това което правят бавноразвиващите се...,но леекаря и каза че детето просто се забавлява.Не се вкарвай в разни филми...

# 553
silvery,и Стели вече не спи по гръб , а само на една страна. За обръщането - ние сме същите. Малкият си предпочита само около едната си ръка и това е .
Иначе ние се присъединяваме към отбора на будещите се по хиляда пъти нощем. Аз си мислех,ч е от смяната на климата - всяка седмица ходим за по 3 дни на вилата до Троян и си мислех, че е заради честата смяна на обстановката, но като чета при вас е същата работа.

# 554
Мацки, добра вечер Simple Smile (по-скоро нощ)...

Да поздравя на патерици Илиянчето - крепко здраве, огнена любов и безкрайно щастие ти желая   bouquet!

На всички порастнали бебоци, вчера и днес, пожелавам да растат здрави, щастливи и весели  smile3525 !

Стар, много да те обича, много да те слуша и да е здрав съпружето!

Марго, сега се сетих, че ме беше питала за селото - Енина, много вероятно е да го знаеш, принципно в околията се чува и се тачи, особено с ресторант Пъстървата  Mr. Green. Има развъдник, а и я готвят чудесно...Препоръчвам на всеки, който има път към централна България да кривне малко и да опита   chef .
На дърти години станах върла селянка и никак не съжалявам. Наистина си е за завиждане, Мяуче. Такъв рахат и спокойстие, в София нема да видите  Mr. Green. А Люската и Халюша са, както винаги, прекрасни!

Балеринка, питах за АМ, 1ца или 2ка, просто защото се сетих, че Константин не се засищаше за повече от 2 и половина часа с 1цата, та много рано минах на 2ка. А с Деа ме устройва този интервал, тъй като и когато се храни с кърма също толкова издържа. От друга страна, обаче, си разсъждавам, че е възможно да се промени режима, да предизвика стомашен или чревен дискомфорт, запек...както и да спи по цяла нощ непробудно  newsm78.

Ника, твойте мъже са много сгодни, пу-пу! А и такива са послушни  Mr. Green. Да попитам аз, а Бо наречен ли е на някоя, ако не, що пък Дейка да не му легне на сърце!? Тя разликата в годинките е пИрфектна  Peace.

А бе, всичките ни дЯца са прекрасни, днес много снимки попрегледах...

Пухи  Hug, днес ходи ли пак при педи? Не се притеснявай толкова за рахита, както беше казала Ника, лекува се с Вигантол. Нацелувай Сияна  Heart Eyes.

Мери, Деа се хваща за нещо от много отдавна. Така се чувства много по стабилна и уверена. Иначе само пери ръце като в безтегловност  hahaha.

Юхуу, утре, т.е. вече днес, дано се събудиш в прекрасно и ведро настроение. Диди си знае работата, обичат си мамите децата и това е...

Ел, я кАжи в чии учебници пише, че е забранено бебетата да спят голи  Mr. Green? В същите дето пише, че кърмата е нехранителна сигурно...

Деа я приспивам с гушкане и люшкане. Засега така ме устройва. След като не я кърмя, поне така мога да компенсирам...
Толкова от мен засега, че пак осъмнах...Лека нощ  и прекрасни сънища  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт