ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 494
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Не смених Миуичкото когато беше време, е ся децата ли да сменям, що ли  Tired
Рев от 17.00-18.00, та до 22.00-23.00 Sad
Неви  Hug пастърва не съм яла, но нали съм селянка по природа и душа ,та наистина го знам селцето Laughing Много е приятно там Wink
Е сега ще си изгледам някой епизод на Случаите на Поаро, и ще мишкосвам в шкафа с провизиите  Mr. Green
Лека  Wink
Мики, забравих - изглеждате перфектно, и сте прекрасни на снимките.   bouquet

# 556
  • София
Добро утро!

Няма спане и това е... От 2 седмици Ясен се събужда по 3452342 пъти праз ноща. Яде 1242434 пъти и си играе. Лекарката каза да му слагам бисквити в млякото и минахме на това дето е за над  6 месеца. Това с бисквитите не ми е  много ясно как да го давам. Май Авент имаха биберон за мляко с бисквити newsm78. Всичко ще дам само да поспя 1 нощ.
Иначе, не е с варицела и алергия не е. Бил нахапан от нещо, в което доста се съмнявам ама...margarete, спомена нещо за секрет- къде, как, какво...ако имаш време да ми драснеш Rolling Eyes

bela * , браво за добрите резултати на Жори Hug

silvery
, добре дошла. Страхотни са снимките на Ели. Ясен не се обръща от корем по гръб. Правил го е 2-3 пъти.

victorita
, Крис е голям сладур Heart Eyes

Merijaan, не мисля,че има за какво да се притесняваш Hug Успокой се и се наслаждавай на прекрасното бебче, много бързо растат Laughing

# 557
  • Плевен
Добро утро. Май не трябва да му се вглеждам толкова и ще съм по-спокойна. Тин също се буди по 100 пъти, хапва и заспива....и след час-два отново е на линия. А колко се поти - да не ви казвам. Явно жажда ги мъчи децата.

# 558
Добро утро.
Ел, аз от известно време слагам бишкоти в млякото на Митко. Взела съм му биберон с 4 дупки на Авент (за 6 месеца) и си пие. Иначе и едно шише с дупка като срязано му взех, но още не е свикнал с него.

Сега ще зяпам малко снимки, че да видя какво коментирате, иначе Топчо на Ника го видях, голям е сладур, само за мачкотене.Simple Smile

# 559
Ел, мерси за закуската и прекрасната гледка!  Hug

Аз давам кашите на Йони с биберона с прорез на Авент, защото са си редички и той се изнервя, ако му ги давам с лъжичка. За бисквитите - не знам.

Стефи, Йони се обръща на всички страни, както и от корем по гръб, не че това е от голямо значение според мен.
Сигурна съм, че много скоро ще чуеш и смеха на Ели. Вчера беше супер смешно - разхождахме се с Мемо и по едно време тя започна да гъделичка Мати по крачетата. В това време бях гушнала Йони и той, както ги гледаше, започна да се смее като чуе "гъди-гъди"  Laughing Е, няма такава радост от негова страна  Joy. Двете с нея се разплакахме от смях  Grinning. Тя гъделичка единия, другия се смее с глас  Laughing.

Вики, много е готин Крис  Wink!
Ника, да нацелуваш от мен пухче Макс  Grinning!

Ние се оправяме и излизаме.

Слънчев ден на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 08:03 от Ralipo

# 560
Мда - забравих да кажа: В Борисовата ще сме днес! Който иска да пристига.Simple Smile

# 561
Ел, може наистина да е от ухапване или по-скоро полазване Tired  Тук при нас има всякакви твари и Ради вечно беше с огромни червени следи къде е лазило насекомото или с обрив- първо са едни червени точици, после стават твърди мехурчета и стоят дълго време  Tired
Не знам за варицелата дали се откриваше със секрет или с кръв Embarassed не помня просто. Но на 6 м. като ви пуснат направление за кръвни изследвания, можеш да му пуснеш изследване за антитела и тогава да разбереш дали я е прекарал и да си спокойна после като контактувате с пъпчиви дечица newsm78
Иначе знам,че скарлатината се открива с гърлен секрет и понеже варицелата се предава по въздушно капков път, може би първите дни може също да се открие в слюнката  newsm78

# 562
ДУ!
Аз съм готова за излизане и след малко паля към Борисовата!Много са ни сладки бебешоците бееееее!Май верно има нещо в месеца,че всичките са толкова големи сладури!
Вчера дадох на Коки свинско със зеленчуци.Е,син на баща си е-как не ми отхапа ръката не знам(всъщност знам-няма зъби и затова hahaha).Страшно много му хареса.Всъщност от месните пюрета дотук,това му хареса най-много.
Ех,изфиряса ми мисЛАТА.Айде хубав ви ден,аз отплавам! Hug Hug Hug

# 563
ДУ, мацки,

Уф, Ели, колко романтично кафеееееееее..... искам и аз таквоз в леглото Blush

Да се похваля морските се прибраха .....няма такава радост..... ще съм многооооо гадна свеки  hahaha

Неви, радвам се, че сте добре .... пък за млякото, си мисля, детето не спи ли, млякото едва ли ще му помогне да спи цяла нощ #Cussing out Ама нищо не ти пречи да пробваш, може да проработи при вас и Дейка да спинка по цяла дъъъълга нощ  Heart Eyes

Макс, Бо, Люсил и Калина са разкошотии, деца само за мачкане  Mr. Green Хялата едва ли ще се даде лесно Wink

Мики, Стефи, добре сте дошли, личи си, че сте си починали; а децата са ви едни големи сладурковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И друго имаше, ама Го казва да спи лаКтопа  Crazy

# 564
  • offshore & overseas
Хм, на мен ми се искаше може би евентуално, ако успея да се натуткам и да се измъкна от къщи преди пладне, да дойда в Борисовата, но пък не знам къде сте, мацки. Thinking Някоя има ли от вас все още мотаЮща се около форума, за да ми подскаже, м? Или да звънЪ на Бръмби? Grinning

# 565
Добро Ютро, дами!

Очертава се още един горещ ден... sweating...

Мммм, кафенце, плажче,. пИрфектнУ....

Силвъри, починали сте си... а Дългокоска е неописуема. Хич не му мисли, Змейка се смее с глас доста рядко, иначе се усмихва и издава разни звуци, изразяваи доволство... Съвсем скоро и Ели ще се смее звучно и ти ще си още по-щастлива  Hug.

Обръща се от гръб по корем около дясната си ръка най-често, обратно се е въртяла няколко пъти, не се сеща  как да го направи. От съвсем скоро като е по корем се подпира на ръчичките си, иначе плуваше кат' риба на сухо  Mr. Green. Постоянно иска да е на крака, да седи ( у някого), хоризонталното положение е само за сън ...
А бе, да са ни здрави децата, всичко се преживява...

Как успявате да излезете така рано, незнам. Аз докато се изцедя, преоблека Деа, поприготвя себе си и то пак дошло време за хранене и сън... Сутрин много екшън програмата. Добре, че сега поне на двора мога по всяко време да  излезна...

Таткото се взе два дни отпуск, да е покрай нас, дано се изтраем 4 дни  Twisted Evil.

Хайде, леко в жегите, днес имам нет (малко кекав, ама по-добре от никакъв), ще ви следя изкъсо  Mr. Green

# 566
  • София
Добро утро Дами  Hug
Честито на всички, които изпълват днес месечинки! Да са живи и здрави Simple Smile
Неви - за Бо доколкото знам е планирана Халюшата на Мяу, така че.... търси други ергенини Simple Smile
Аз на тебе отдавна съм ти се възхитила с това цедене - евалата! На Кристинчето също! Аз отдавна щях да съм прекратила това действие... Embarassed
Мериян - дишай дълбоко бе душата. Сега хващал - еми и Калина хваща, де що види, даже и зърното на цица хваща ако има кой да и даде да го дърпа, и боди, и одеало, и чорапи, и к'вто свари. Щом вече е поизлъчил витамин Д-то и е добре  Praynig не търси за какво да се шашкаш. Споко, с времето ще има за какво. Пази си нервата, душо  Hug
Силвъри и тук да кажа - и ти и Дългокоска сте прекрасни! Тя дългокоска ми е едно от любимите бебета в темата, не знам що, ама много ме кефи.  Mr. Green Скоро чакай включване на звучен смях - аз не бях чувала Калина звучно да се смее, ама вчера кака й реши да я забвлява. И чувам разкламбуцане на шише с вода, кака Софи клати и бебешки смях...  Heart Eyes Опитай ако искаш Simple Smile
Викторита, мноо готин младежа! Да го нацелуваш от мен. Пък ако искаш снаА прекрасна, слаба, висока и злояда - Калина е на линия. Справка - фейсбука. Simple Smile Таман ще компенсирате хранителния бюджет  hahaha (Шегувам се, хей! Да е жив и здрав и все така добре да си хапва)
Ели, благодарности за кафето и закуската Simple Smile
За бисквитите питаше някой - има едни Плазмон (по времето на каката ги имаше) - пъхаш в шишето и много лесно се разтварят на фин прашец. Не е нужно специален биберон. Съдържат мляко и глутен, обаче.
Бобиш - месото не се ли вкарва по-късно? Забравила съм и съм готова да пробвам Калина с всичко, па дано хапне поне 10 лъжици. Вече месец сме на 4... newsm78
Хайде, хубав ден ви желая, аз отивам да събирам багаж, че утре пътуваме. Молете се да се побера в нещо по-малко от тир с ремарке ooooh!

# 567
Здравейте!
Поздравявам всички които са имали поводи за празнуване тези дни!
Звездичке честит ти рожденник със закъснение!Да ти е жив и здрав,много да те обича и слуша!
Неви в Енина е приказно.Направо ти завиждам.Гушки за Дейка -змейка Hug
Вчера бяхме пак при доки,изписа ми едно гелче за очето,но аз от два дни и го премивам с лайка и се пооправи,та педи каза само ако продължи да сълзи тогава да започна да го слагам.За рахита уж ме уверява да не се притеснявам,но сърцето ми е свито.Само това ми е в главата.

# 568
  Добро утро  Hug
Мерсаж за кафенцето,както и за окуражителните думи момичета  Heart Eyes Ще тръпна всеки ден в очакване на заветния смях  Grinning
Ели също постоянно иска нещо да й е в ръцете,а когато заспива най-вече-тогава мачка с ръчичка каквото докопа (обикновенно носа ми hahaha) Също като заспива мята глава наляво надясно усилено и едната си ръка като регулировчик  ooooh! Незнам досега не ми се беше видяло притеснително,пък сега стана ясно,че не е само тя  Simple Smile
 Ранното излизане и на мен не ми се получава,но то е защото Ели към 8 заспива за около час и аз се метям с нея да наваксам неспането през нощта.Вчера и днес оправях багажи,пусках перални и т.н ,но от утре и аз съм с вас по разходки  Peace
 Хубав и усмихнат ден момичета  Hug

# 569
  • До Балкана
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт