ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 493
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
ДУ, сладурки!
Добре дошли в клуба на неспящите нощем  Tired Ние сме така от месец сигурно, ама май взех да свиквам...
Мойто диваче упорито стиска устата и не ще да яде и тва е... Ако ще!
Силвъри, и Албена маха с ръка и се думка по корема или където й падне (зависи в каква позиция е), обръща се предимно през дясно рамо, спи по корем или на дясно пак...И тя не се смее с глас...Заспива на цицата, за мой ужас, защото като сме навън настава свинско заколение...Нещо ми е киселяк тея дни, снощи имаше лека Т , сега пак...зъби ли са, кво са...
Хей, на 9-ти и аз съм във Велинград, ако някой смята да ходи да свирка  Wink
Още щях да пиша, но кривчо цирика....

# 571
  боже,боже...колко са различни и същевременно еднакви тия дечица Simple Smile Мисмол и аз май взех да свиквам на наспането,примирих се по-скоро и по-леко го приемам
 Пухич дано наистина няма нищо
Слънчи Hug Hug Hug

# 572
Пухи , не се притеснявай, всичко ще е ок Hug Извеждай я повече на вън в поносимите часове и всичко ще е ок  Wink
Слъчогледе, не давам аз Гадина, ще се измъчите взаимно Mr. Green 

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 12:52 от margarete

# 573
Благодаря ви момичета!Страхотни сте! Hug
Ние постоянно сме навън,откакто малката стана на 7 дена,пропускаме само в големите дъждове.
Знаете ли храни богати на калций,които са подходящи за нашата възраст?

# 574
На калций, или витамин Д (е ся блеснах с некомпетентност  Rolling EyesEmbarassed Рахита не се ли влияе от количеството витамин Д.

# 575
Калция подпомага втърдяването на костите.

п.п И аз хич не бях наясно,но що де има ихфо в нета я изчетох и сега съм един филм,гледам малката и плача,а знам,че не трябва.Казвам си,че всичко ще е наред,но после се замислям и хайде пак наново.

# 576
  • София
Калция подпомага втърдяването на костите.

п.п И аз хич не бях наясно,но що де има ихфо в нета я изчетох и сега съм един филм,гледам малката и плача,а знам,че не трябва.Казвам си,че всичко ще е наред,но после се замислям и хайде пак наново.

Ех, Пух, недей така Hug Лекарката не ти ли каза какво да даваш? Аз разрових малко и чета, че в кайсиите, броколите и тиквата има  калций. Недей да се разстройваш. И това ще мине Hug Hug Hug

# 577
  • Бургас
Пухи,не се разстройвай,че и Сиянка ще усети!  Hug Ел ти е посочила какво можеш да й дава засега,а след време ще й правиш попарки със сирене.

Момичета,аз се ровя из нета за столчета за кола. Предполагам 9-18 или 9-36кг. ще вземем, я ме светнете всички ли могат да легнат или да се регулира седалката или зависи от модела?  Rolling Eyes

# 578
Съни, тези от 9 до 36 са най-добър вариант, защото иначе ще трябва да купуваш два. Проблемът е,че не всички са удобни за малко бебе понеже са много широки и правят прав ъгъл на седалището, а мъниците се изморяват бързо в тази поза, не искат и да спят понякога. Някой са със  много удобни приставки за бебета,така че таза да не е халтав в столчето, защото иначе и със стол ,и без - все тая. После се маха тази преставка - става стол  до 18 кг, после се махат едни ограничители и става за 18+.  Аз не бих поръчвала от нет-а, освен ако не съм видяла същото на живо.  И ако се хареса нещо - те удобните са скъпи, трябва да се прецени дали е по-скъпо от два по-обикновени стола 9-18 и 18-36  newsm78
Ние купихме сега един стол 18-36 с изофикс (Миото го довлече ooooh!), но е голям на Гадина, а нейният пък е голям още за Тин, Тин пък му стърчат краката от кошчето  и ... са ФърлАм и окото ми не трепва  Tired

# 579
  • София
Съни, това го писах и преди, но пак да кажа. Личното ми мнение е, че е по-добре да се вземат 2 стола - 9-18 и вече последното до 36 кг. Аргументацията ми е, че това, което е 9-36 кг, поне тез, които аз виждах, най-полегналото им положение не е достатъчно полегнало - демек си е съвсем поседнало. Нищо не разбра от цветущия ми изказ, но идеята ми беше, че тия, които са 9-18 кг имат една почти полегнала позиция, която за малко бебе до 2 г е супер, щото то в колата нон стоп спи.
А и тия отделните си (последния размер) са по-широки като почват от по-големи кила - това има значение като стане на 3 годинки, примерно, и се наложи с яко дебело яке да го сложиш в стола.
Не знам какво си харесала, аз кака Софи я изгледах с Макси Кози приори. Много съм доволна, ей го сега Калина ще пътува в тоз стол дето е 9-18, че й е много жега с кошницата. (Е, ще подложа една възгавничка).
Апропо, Ника е точно на противоположното мнение - за 1 стол. Аз като избирах този 9-18 кг за каката знаеш ли какво направих... взех каката и във всички модели столчета, които бях харесала я слагах. Най-много се накефи на Макси Кози-то.
Успех с избора, имаш достатъчно време  Hug

Редактирам се: Маргото е обяснила прекрасно предимствата на 9-36 кг и недостатъците им. Грабвай Димана и мерете на воля (много скъпи столчета на Софи изобщо не паснаха - въртеше се и си личеше, че не я кефи вътре). Колкото до изи фикса - ако имате 2 коли има смисъл, ако сте само с една си е жива набутвация според мен.

# 580
  • Бургас
Благодаря момичета!  Hug

Аз засега само разглеждам из нета,ама не бих поръчала по интернет де.
Горе долу да си набележа неща и после ще търся из магазините , "око да види,ръка да пипне" /или каквото беше там/  Mr. Green

# 581
Гледам за столчета си говорите. Ние за каката купувахме 9-25 кг, което може да се гъта и в легнало положение и съм страшно доволна. Ето това имаме: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 12078/language/bg
НА каката още и става, но след някой месец ще местя малкият в него , пък за нея ще вземем само седалка за отдолу.

# 582
Много полезни  ми бяха разясненията ви за столчетата, Маргарете, Слънчи, Ваня! И ние скоро трябва да купуваме такова, както и столче за хранене...

Пухи, гушкаме ви силно двечките със Сисето!  Hug
Стефи, прекрасни снимки от морето сте направили. Страхотни сте с малкото съкровище!   love001

Нашите кръщелници си заминаха по обяд за Варна и пак сме самички. Изкарахме чудесни 2 дни с тях... Довечера ще отида да потропам, че пропуснах 3 пъти заради морето и кръщенето. Много жега е тук, крием се на хладно...

# 583
На мен също ми беше интересно да прочета за столчетата за кола  Peace.

Замислих се, че в неделя се прибираме в апартамента... Хич не ща, ама поне за една седмица ще слезнем...Имам малко работа в банката... на консултация, дано поне има ваксини...

А на работа е една драма... Колегите са супер изнервени, поради освобождаването на колежката (предстоят и още, поради реорганизация и централизиране на позиции) , звънят ми постоянно и се оплакват, а реално няма за какво. А аз не мога и да взема отношение, щото да не тълкуват думите ми от контекста, да не "саботирам" момичето, което ме замества, че те я обвиняват за всичко, а не е така...
Дано само докато се върна на работа, екипа си запази поне малка част от духа и настроението, в което ги оставих...Уф, не съм спала няколко нощи...

Оплаках се, ама просто трябваше две думи да споделя, иначе е сложно..

bouquet

# 584
  • София
ДД!  Grinning
Вики, Крис е прекрасен, да го нацелуваш, такова красиво бебе, пу-пу! Общо взето ще береш ядове с момите-англичанки, ама ти вече трябва да си наясно.  Laughing
Всички бебета наистина са ни много хубави, от реколтата ще да е!  Laughing

За столчето аз да си кажа, че исках 9-36 единствено от финансова гледна точка, но така или иначе ще си караме с по 3 столчета на чаве, то се видя.  Laughing
Марги, на Борис 15-36 му е тамън на най-ниското ниво на облегалката за главата, като в момента е коло 15,500 и около 98 см. Peace На Максим също а-ха да му стръчнат краката от кошницата, важното е да не му стърчи главата.  Peace

Неви, направо ти завиждам, че имате възможност да си ходите когато искате на това приказно местенце! Борис го давам на който го иска.  Mr. Green Май селото му е по- на сърце на него.  Thinking А за работата - лека-полека всички от стария ми екип напуснаха, сега и да се върна, нищо няма да е същото - точно така ми се оплакаваха и плюеха по колежката и накрая наистина всичко се разтури.

Снощи си легнах с двете деца в 21 часа.  Blush Не мога и не искам да спя с деца и тва е. Макси си беше в креватчето, а Борис при мен - е няма такова ритане, блъскане и лупане, разби ме. В 3 часа сутринта го метнах на рамо и го изхвърлих в неговата стая, ама-ха.  Crossing Arms
Вчера пък дребното се опита и разстройство да има - явно от ваксините. Добре, че за морето се бях заредила с илачи за всякакъв случай, та едно прахче оправи нещата. Този следобяд е много крив, спал е само два пъти по 1 час. Сега се наканихме да излизаме и той заспа.  Mr. Green

Отивам да правя "крем" на Бо - пасирана ябълка и круша плюс една лъжица безценен еко-био и каквото се сетите на най-висока степен, мед. Вуйчото на мъжо е ветеринар, има виличка в една махала в планината, път няма до там дори, и там си гледа малко пчели. За съжаление меда е наистина малко и го пазим само за Борис, защото е супер-качествен и чист.

Общи условия

Активация на акаунт