ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 459
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Ех,много са ви хубави дечицата!Само на Танчето,на Силвъри и на Рали снимките във фейса не мога да видя!
Аморе, сигурно не съм те добавила, щом не ги виждаш... Как се пишеш във Фейс-а?
Янчеfingerscrossed .

# 661
Имам въпросче- има ли още някоя мама освен мен, която не си е захранила детенцето? Гледам все пишете кой какво дал... Алечка е почти на 6 мес. и е само на кърма, ама нито аз се натискам да я захраня, нито доки... newsm78

# 662
  • България/Германия
Привет и от мен  Hug

Разгледах снимчици, бебченцата са прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes

Аморе, аз захраних с оризова каша (безмлечна) на Хип, че ми е слабичка госпожицата. Не и хареса особено, ама то наистина толкова безвкусно нещо няма. Sick После пробвах млечно-оризова на Милупа, възприе се далеч по-добре.

Изабел спи от 9-9:30 до 6, яде в просъница и после пак откарва до 8:30-9. Аз обаче ставам по два пъти на нощ да се цедя, така че не мога да се възползвам много от дългия сън на дребната Sad

Понякога fingerscrossed

P.S. Изабел Фрея - 29.01.2010

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 15:23 от elfie

# 663
Танче аз не съм захранила(след онзи опит с чистия картоф след който се озовахме в болницата)и ние сме още само на кърма и незнам кога ще се престраша да и дам вече нещо различно-а детето видимо си има нужда мисля от пюренце ма с такава луда майка... Crazy

П.П Алина 05.02.2010

# 664
ето я и Дългокоска в нашето албумче http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.19760617

Танче и ние още не сме,тя Ели е малко по-малка де,сега ще видим доки какво ще каже на консулта.Ти кога мислиш да захранваш?

# 665
  • София
Имам въпросче- има ли още някоя мама освен мен, която не си е захранила детенцето? Гледам все пишете кой какво дал... Алечка е почти на 6 мес. и е само на кърма, ама нито аз се натискам да я захраня, нито доки... newsm78
И Макси не е захранен, на 5,5м. е. Но ще го захранвам, вероятно в понеделник.  Crazy Днес му купих първата собствена чинийка, много мъчно ми беше, и аз не знам защо.  Rolling Eyes

# 666
  • София
Абе момичета, дали да не си заключим всички албумчета, така или иначе паролата си я знаем? Като гледам какви хора ни разглеждат децата /нали долу вдясно пише "Кой ме гледа?" или нещо от сорта, плашещо ми е.

# 667
Абе то и аз бях с планове да захраня след 6-я месец,но Крис прояви нечуван интерес още преди 5 месец.  Shocked Ей такива очи отваряше като ни види да ядем и издаваше звук че иска( и стискаше с ъс шепички).Според мен се водете по бебето,ако виждате че има интерес...и може да преглъща...Съветват към 6-я мес, да се захрани,защото до тогава стигат запасите от Желязо в организма...след това трябва да си ги набавя от храната...
Аморе аз захраних с оризова каша с кърма,но Крис преди това беше СМУКАЛ  hahaha банан и ябълка...

# 668
Ми да си ги заключим  Naughty

Аморе дай някоя дръга подсказка,че няколко Galina Antonova ми излизат  newsm78

# 669
  • Бургас
Абе момичета, дали да не си заключим всички албумчета, така или иначе паролата си я знаем? Като гледам какви хора ни разглеждат децата /нали долу вдясно пише "Кой ме гледа?" или нещо от сорта, плашещо ми е.
Особено Kupona, и аз сега обърнах внимание !  Shocked Stop

# 670
Силвъри,родена на 29 април 73.
Елфи,Викторита,кога започнахте?
Вики,казвала ли съм,че Крис е много красиво момченце?

P.S.Сега видях,че си писала преди 5-ия месец!

Видях  и на хубавата Еленка снимките!Разкошна е!Ама че е пухкава и тя!

Катрин-5.03.2010

# 671
Ника, това с заключването на албумчето е добра идея.

Стелиян - 18.02.2010

# 672
  • София
Ан тъй. заключих всичко, без кльопачката - като искат - да точат лиги талибаните, дето ни разглеждат бебоците.  Mr. Green Паролата си я знаете!

# 673
Танче, и аз не съм захранила още. Peace
Какъвто съм педант (Embarassed), сигурно навръх 6-ти месец Алекс ще опита първата си лъжичка плодово пюре.
По този повод, Ника, и аз съм се засилила и разглеждам лъжички, купички и чашки, та разбирам носталгията ти. Hug
На мен, обаче, ми е удоволствие - вече си го представям целия омазан и опитващ се да си уцели устата с лъжицата. hahaha
Бравос за заключването на албумите, като се сетя какви изроди щъкат из нета, и ми призлява... Twisted Evil
Силвър, Еленка е бижу!
Снимката с шезлонга на брега ми е любима. Heart Eyes

# 674

Видях  и на хубавата Еленка снимките!Разкошна е!Ама че е пухкава и тя!

Hug Hug Hug
Ми не мога да те намеря и това е  ooooh! Stefi Toteva съм аз там (с една плажна снимка на профила) ако искаш пробвай ти да ме добавиш

И аз май нямам търпение вече да захранвам  Heart Eyes интересно ми е ще яде ли,няма ли,физиономийки какви ще прави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт