ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 534
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Сънискай,и аз не мога да се нагледам на клипчето  hahaha .А мъжа ми като се върне от работа и първо си го пуска да го гледа  Grinning
Пухич,кво си му насъбрала на съквартиранта?Я го изтипосай тука,да го направим на пух и прах  Wink

# 346
  • София
Пухи  Hug И аз снощи бях яхнала метлата ама много бързо ми минава пфууу

Вики, страхотен е Крис..с мъжа ми се спукахме от смях Joy Heart Eyes

Мери
, радвам се, че нещата при вас са ОК Hug Да нацелуваш Тин от мен Heart Eyes

Аз съм се зарекла, че ще правя торта на 6-месеца на Ясен, живот и здраве.

При нас е много спокойно, Ясен спи мръсен щото нямахме ток и топла вода до скоро, съквартиранта гледа Властелина а аз май ще се отнасям  smile3524

Вчера се прибира моя от работа, гушва Ясен и ми вика - " Я да го къпем, че намирисва на пръчЛЕ"  tooth

Лека Kissing Heart

# 347
 Tired
Незнам как са вашите деца днес,но Алина определено днес не е на фокус...
за цял ден е спала 1 час,дриска около 8 пъти и не спира да мрънка и киселее...направо ме побърка...зачудвам се даже дали да не и дам малко Панадолче...толкова кисела Никога не е била от както се е родила...даже и на ваксините като се замисля по добре беше  ooooh!

# 348
  • София
Пухче, добре дошла в клуба!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Виж му сметката и тва е, той най-важното си е дал, дет се вика.

el_P, да нагушкаш пръчлето сладко!  Laughing
Не мога да повярвам, че ще го напиша, ама къпането на Макс сама, много взе да ме затруднява - мята се като кит, едва го удържам.  #Crazy
Мери, дано повече нямате ядове!

# 349
  • offshore & overseas
Чета за яхащи метлите, аз пък днес съм като дърта и злобна климактериалка и не мога да се понасям. Дори се чудя -- аз ли съм това. Но няма кой друг да е... за жалоС (знам как се пише, не мъ поправяйте). Даже Халюша за пръв път се усъмни в любовта ми и ми разби сърцето. Cry Но стига съм ви занимавала, като че ли лекинко ми олекна и може би утре отново ще съм бяла и добра. Едва ли, всъщност, като знам, че тепървА имам да работя. newsm77

Баща ѝ на халата я учи да ме „обстрелва“ и даже ѝ направи няколко снимки с пръскачката в режим на готовност, в случай че мина покрай банята. Явно това е най-новия хит в нашето семейство. В началото пръскахме само котарака, за да се пръждоса (няма по-ефективно ср-во), а сега предимно аз съм потърпевша. Аха се разсея, и съм вир вода...

Ники, Адаш, ако ще се омагьосвате, вземете ме и мен, аз после ще омагьосам поколението и може да настане мир.

П.П. Да публикувам ли правилата за запетайките? Mr. Green

# 350
Не може ти сине майчин да си дойдеш в 6 часа,да прекараш два часа с детето,аз през деня да съм успяла да изчистя,да сготвя,да изведа малката на разходка и да Ми даваш акъл аз как ще я гледам #2gunfire Смятам,че си я гледам добре,вече дори ако иска и боц прави!Е,не бяга вече както искат"някои" хора!

п.п На Сиската венеца отдолу побелял ми се видя,опипах но няма подуто.Във вторник сме на консулт и ще накарам педи да види дали е зъбчета.

# 351
  • София
Мяу, нещо жегата ни е треснала всички май.  Mr. Green И аз не мога да се трая.

Халята е разкошна, Лъвю ш има да се дзвери по прозорците кой я изпращаааа.  Laughing
Нашия има пръскалка само у баба му.  Mr. Green

Пухче, ти па! Това са бели ядове!  Laughing Моя се прибира почти към 23 и ни деца вижда, ни гявол.

# 352
Ради,аз например познавам кога Криси го боли нещо по писъците-реве по-различно и в такъв случай давам парацетамол-досега е вършило работа.Единия път пък писъците бяха съчетани  с пръцкане,та разбрах че има колики и след пипета инфакол се оправи...
Не мога да повярвам, че ще го напиша, ама къпането на Макс сама, много взе да ме затруднява - мята се като кит, едва го удържам.  #Crazy
Все едно съм го написла аз-Ника това ще да е от многото килца на децата  hahaha
Мяуче,в тия жеги не е зле да те разхлажда детето  Wink
Пухче, ти па! Това са бели ядове!  Laughing Моя се прибира почти към 23 и ни деца вижда, ни гявол.
И у нас е нещо таквоз-само го вижда сутрин и вечер за по 15-на минути,ама пак се опитва да умува понякога като е в ''настроение'',не че някой го слуша...

# 353
Добра вечер, момичета!

Сутринта пропуснах, та честито на всички празнуващи! Здрави и щастливи да бъдат! smile3525

Рали_бт, страхотни торти  Peace!

Ника, сбори ли прането? Ние тук нямаме пералня  и ми е голяма мъка. Но поне не гладя, дори и бебешкото вече  Mr. Green.

Вики, голям сладур е Крис! Щастливо бебе!

Слънчи, мисли за пътуването, зАрежи неяденето на Калина. Малко да поотрасне и всичко ще хапва  Peace.

Юхуу,  Hug.

Марго, тя Радина знае к'во да ти каже  hahaha. Как така ще си почиваш, тя нощта за какво е?  Hug

Блъди Мери, водка с мартини, мента със сода, джин с тоник, водка спрайт и лимон,  и к'вото още там се сетите ми се пие, та чак ША СЪ ФърлАм  hahaha... Но засега само една бира ще сръбна beer А в последна време и Сигарки ми се привиждат...досега не ми се е допушвало откак съм родила newsm78.

Ох момичета, уморена съм, отивам да хапна нещо, да се цедя и да си лягам, че едвам гледам... newsm09 smile3507

P.S. Това не можах да го публикувам преди 2 часа, та сега...Лека нощ  Hug

P.S.2

Дааа! Дааа!  smile3521 Дааа!

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 00:12 от s.newa

# 354
Ох бе хора, много смотана съм станала, не смогвам да ви прочета , не успявам хич даже  и да влизам  у форумско и то не от много работа - от заплес. Лягам си с велики планове за през следващия ден и ставам като махмурлийка пребита с тояги. По цял ден мрънкам на  Стоян "Тихо сега, че едиквоси" и като стане мъж ми по обяд просто сядам да зяпам или анимацийки с баткото или просто така с Климент да се шушонкаме нещо. За пет стотинки работа не върша и незнам моя "съквартирант", както казвате, до кога ще ме търпи. Незнам какво ми става - не ям, не спя, не работя! Ако ме питате какво съм правила днес не мога да ви кажа - Нищо и в преносен и в буквален смисъл ooooh!  И като дойде вечерта и заспят децата се замисля аз днес какво свърших... Хм, НИЩО  и пак почвам с великите планове за следващия ден до първи петли. Иде ми да се гръмна, незнам какво е това - депресия ли, болест някаква ли, що ли? И като взема че така като днес почета малко форума съвсем се депресирам каква майка съм Sick пълна безотговорност и апатия, ако знаех че един бой с пръчки ще ме оправи веднага бих връчила на някой точилката.

# 355
Ро, стЕгни се, к`ви са тия драми  Hug ! Правенето на нищо е страхотно нещо  Grinning !

Добро утро ! Хубав, слънчев, спокоен, позитивен, ползотворен ден ви желая  Heart Eyes !

Отивам на плаж и нищо друго не ме интерва  Crazy .

И аз искам  Blush !

# 356
Ха добро утро.....
Да публикувам аз правилата за запеКайките, пък Мяу ще допълва:

Запетаята служи синтактично интонационно да се разграничават в изречението еднородни части, вметнати думи и изрази, обособени части, както и прости изречения в състава на сложното изречение.
- В рамките на простото изречение еднородните части се отделят със запетая.

Напр.: Петров беше за нея и колега, и приятел, и изповедник.
- Когато съюзът или е еднократно използван със значение на „тоест”, „сиреч” и еднородната част е приложение, тя се отделя със запетаи.
Напр. Дискурсът, или речевото поведение на индивида, представя общата култура на личността.

- Със запетая се отделят вметнатите и въвеждащите думи и изрази.
(обръщения, междуметия). Употребата на запетая при вметнати и въвеждащи думи и изрази е задължителна, ако те могат да изпълняват функцията на части в изречението. Напр. Той наистина не се изказа на заседанието. Но: Той, наистина, не се изказа на заседанието.

Глаголни думи и изрази, както и някои думи и изрази за противопоставяне, се отделят със запетая: “разбира се”, “мисля”, “напротив”, “изглежда”, “от една страна”, “от друга страна”, “обратно”.
Напр. Ти си останал доволен от срещата, надявам се.

- Не се пишат запетаи при употребата на следните въвеждащи думи и изрази: “за съжаление”, “навярно”, “всъщност”, “като че ли”, “следователно”, “обаче”, “например”, “вероятно”, “значи” (в смисъл на “следователно”), “по мое мнение”, “според мене”, “може би”. Ако между въвеждащата дума или израз и предходната дума, отделена със запетая, има смислова и синтактична свързаност, запетаята се поставя след втората въвеждаща дума. Ако такава връзка липсва, запетаята се поставя след първата въвеждаща дума. Пред думи и изрази като “следователно”, “значи”, “обаче”, “сякаш” се пише запетая, ако са в началото на просто изречение в състав на сложното.
Напр. Той не се обади, значи няма да дойде.

- Задължително се отделят със запетая обособените части (включително изрази за сравнение, въведени с “като”).
Напр. Младежите, като по-буйни и весели, бяха настанени на друга маса.

- Простото изречение в състава на сложното се огражда със запетаи, ако е включено в друго просто изречение.
Напр.: Човекът, когото обичам, е винаги до мен в мислите ми.

- Сложни съюзи не се разделят със запетая.
Напр. Никак не му се иска-ше да отива там, макар че бе необходимо присъствието му.
- Не се пише запетая пред подчинено изречение, въведено чрез съюзна дума, която се предхожда от уточняващо наречие – “едва”, “само”, “чак”, “даже”, “именно”.
Напр. Ти ще ме разбереш само когато се поставиш на мое място.
Но ако това подчинено изречение предхожда главното, тогава се отделя със запетая.
Напр.: Само когато се поставиш на мое място, ти ще ме разбереш.

- Пред съюза и се поставя запетая, ако е употребен като присъединителен. Тя може да се замести с точка, ако пишещият иска да постави логическо ударение върху присъединителната част. Пред присъединителен съюз и то винаги се поставя запетая или точка.
Напр. Трябва да се учи, и то не изобщо, не как да е и колкото и да е.

- Ако съюзът и/или се предхожда от подчинено изречение, то се отделя със запетая. Напр. Знаех, че ще победи, и се радвах на успеха му.

- Ако съюзът и се предхожда от обособена част, то тя се отделя със запетая.
Напр. Дамата се ръкува с мен, но сякаш с пресилена учтивост, и започна разговора.

- Подчиненото изречение се отделя със запетая, ако е въведено със съюза да и се предхожда от съществително име, придружено от показателно местоимение.
Напр. Тази идея, да замине още утре, го караше да се чувства радостен.

- Ако съюзът да е използван със значение на ако или на сложен съюз за да, пред него се пише запетая.
Напр. Обади му се още утре, да не се разсърди.

Марго, кога ще ходиш към Борисовата newsm78

# 357
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Ро,и мен много ме мързи,особено в таз` жега ,даже на разходки излизам само от 8 до 11 и после след 4 следобед.Пък преди бях по цял ден навън.  ooooh!
Стар,веселко на плажа !  Hug

# 358
Доброе утро, девушки   bouquet!

Ро, я недей да си мислиш такива работи. Нищонеправенето или нищоправенето ни  е позволено, и то още как. Явно имаш нужда от почивка и това е. Не ти е лесно никак с двете деца, затова не се вкарвай в излишни филми, ами се насклаждавай на моментите, прекрасни, прекарани с тях  Hug.

Стар, приятно плажуване!

Пух, съквартиранта жив ли е  Mr. Green?

Оооо, Ника, дойде ли ти нанагорно вече  Twisted Evil? Продължавам да се радвам как винаги успяваш да свършиш всичко  Peace! Да нацелуваш двамата красавци!

Слънчо, мерси за запетайките Wink .

Тази утрин Деа се събуди с рев, но сега е весела. Дали беше гладна, дали много и се спеше още, дали щото се опитах да пробутам любимата и цица, незнам...

Хайде, мацки, леко справяне с горещините!

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 09:18 от s.newa

# 359
  • York
Фалцетните изпълнения започнаха  ooooh!
Ро, използвай докато не ти се правят забележки, че тогава става изнервящо. И аз минах през такъв период, но мъжа ми не издръжа и на няколко пъти ми се скара  Rolling Eyes
Сънни, къв мързел кви пет лева. Аз излизам само следобед  Mr. Green Жегата ми е оправданието  Laughing

Днес ще ходим следобяд на плаж  newsm44 Моле те се да не предизвикам някое цунами  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт