ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 511
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • York
Така..................
Инфото е, че в петък пристигат ваксините във Варна. Не е имало доставка от 30-ти  ooooh!

Стели
, кога ще излизаш на разходка? Мисля до към 13ч да съм изхвърчала, че днес е прекрасно за навъртане на някой друг километър.

# 466
Чакам Стас да се събуди, храня и излитам  Flutter !

Вчера,  разходка бе чудесна  Mr. Green, два часа в подлеза на Спортна Зала  Joy !

# 467
  • York
Вчера,  разходка бе чудесна  Mr. Green, два часа в подлеза на Спортна Зала  Joy !
За да не те дразня, няма да ти кажа, че през целия дъжд си поспах сладко сладко.  Mr. Green

От сутринта Анета подхвана фалцетните изпълнения.   ooooh!

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 11:29 от ponqkoga

# 468
Привет  Simple Smile
Виждам за цикли говорите-и аз нямам още и както казвате,не ми и липсва...
Докато не съм забравила ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ИЛИАНЧЕ-МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ   bouquet

Ника-браво за размерите на Макс-аз си мислех ,че ние сме гиганти...на 5 месеца бяхме 71 см и 8.6 кг-сега сигурно сме 9 кг...В тая връзка Рори не се шашкай,то си е до ген- и при нас таткото е 1,93  и 110 кг....а аз съм минъонче...
Рори пита за стиймъра ето линка,но е от Англия
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0505457/Trail/s … ext%3ESTEAMER.htm
Аз съм много доволна-ако имаш и съдомиалня още по-добре ,защото на ръка малко трудно се мие-има едни дребни дупчици...
Браво на Ния са размерите-голяма жена ще бъде  Grinning
Абе с тия ваще вакснини много тъпо-на нас тук ни слагаха-2 на 1-ви месец,2 на 2-ри и 3 на 3-ти.Не е имало проблеми и досега не съм чувала майки да се оплакват-нито от Температура,нито от усложнения...
п.с.И МОЙТА ЛЕНТИЧКА Я НЯМА...

# 469
За Панадола, Мартин ги понася лесно, но Радина много ми киселееше и винаги съм давала по веднъж като обезболяващо  Wink
И дръго щях да пиша, ма  Embarassed
О, честит празник Илианче  Hug Всичко най-добро желаем   bouquet
Аз сега се замислих, пиша си аз от лап-а на фонетична, ако хипотетично предположим,че един ден спра да раждам и се върна на работа, как ша си пиша на БДС-то за по малко от един работен ден  newsm78

# 470
  • София
Ей ни пак, завърнахме се от Алексиев!  Flutter
Детето ми е напълно здраво, стави, краки, сводове, стъпала - всичко му било в нормите. Не искаше сигур да ми го каже човека, ама бая параноичка съм явно.  Blush
Имал си сводове, чак не можа да повярва, че не ги виждам.  Embarassed Никак не бил плоскостъпен, всичко му било в нормата за възрастта, изчислена до месец.
Общо взето човека ми каза, че най-доброто сме го правели в момента /без да осъзнаваме дори/, с това, че гледаме все хубави маратонки да му купуваме - днес го бях завела с едни не скъпи Найкове. Отрече тотално Колев и Колев и каза да продължаваме в същия дух с марковите спорти обувки, които си имали абсолютно всичко необходимо каквото трябвало на едно детско краче, както и огромни разработки какво му е нужно по принцип.
Та явно ще си залагаме на утвърдените марки - например днешните му маратонки струват 45 лв, то на КиК нещата са им по-скъпи.  Crazy
И много, много ходене бос препоръча, при всяка възможност.

Слънчи, Максо си пътува в кошницата, но той не седи.  Peace Ама фактически проспа целия път, та не знам, сигурно му е било добре.  Grinning
А за заспиването - аз съм се закахърила, че нощтна лампа съм му пуснала аванта....  Crazy

Засега мъжката се държи, няма Т и не е кисел. Миналия път сякаш самостоятелния Пентаксим му беше по-тежък, сега двете като коктейл ги възприема добре.  Laughing

# 471
Честит имен ден на Илянка  bouquet
Съни Преславски е добре, благодаря че питаш. Днес става на половин годинка  cook Drunk cheers (толкова са ми възможностите за почерпка) smile3537 Та по този повод той вече е забит в проходилката и откри че може да се движи с нея та сега го дебна до къде ще стигне ( за протокола и ние сме от едрите бебета) миналия месец беше 8 кг и 69 см, а сега е облечен с дрешка която е за 18-23 месеца.
Роро не се шашкай мила явно децата ни са от по-едричките.
Марго, аз ако не пиша във форума тотално ще забравя как се прави това нещо не ти фонетика не ти латиница не ти БДС, седнах да пиша на скайпа и син ми се заля от смях колко пъти бърках и трих smile3538 ама аз и без това мисля да не се връщам на предишната си работа така че ще му мисля по нататък, а може и за трето да помисля та след новото майчинство може да са измислили компютри пишещи сами newsm78
Ника  да нацелуваш и двамата юнаци Hug

# 472
  • York
Ника, ти Макс или Бо води на лекар?

# 473
  • София
Ника, ти Макс или Бо води на лекар?
И двамата!  bowuu Embarassed
Макс на консулт, а Бо на ортопед.  Embarassed

# 474
  • York
Е, браво на момченцата!
Приятен ден от мен! Излизаме на разходка с дребла  Whistling

# 475
Момичета вашите деца гледат ли реклами, Преслав спира да мига дори, спира ядене, спира рев, а аз толкова ги мразя...

# 476
  • Бургас
Димана зърне ли тв-то и онемява.  Mr. Green

# 477
  • София
ДД!  Hug

Илиянче, честит имен ден!   bouquet

И аз нямам цикъл, не го и щЪ!  Crossing Arms

Диди с ваксините е доникъде - ще я боднат с втория Пентаксим чак началото на август и то не поради липси.  Crazy И аз има да я мисля тогава...  Tired

Хич не се притеснявайте, че ви били едри бебетата.  Naughty Екстра са си даже!  Heart Eyes

Абе какви са тия неща дето чета?!  Thinking "...заспива чак в 23ч...", "...чакам да се събуди (а е 10ч.)..."  Shocked Тя моята заспива в 12 и в 8 - 8 и нещо е кукуряк.  newsm19 През деня се опитвам поне на два пъти да я тръшна за по час, час и нещо, но не ми се получава всеки път... Има и примерно една дрямка за половин час вечер по време на разходката и това е.  newsm78

Марго, ти пък намери за какво да се притесняваш! Mr. Green Аз се чудя как въобще ще тръгна на работа, а ти - на каква кирилица си щяла да пишеш!  Crazy

Ника, браво за прегледа! Аз предполагах, че всичко ще е наред.  Peace

Мий, не знам за Диди, ама баща ѝ не само гледа рекламите, ами и припява дразнещите мелодии!  newsm77 Ако от мен зависи хич няма и да имаме телевизор...  Crossing Arms А Диди е любопитка - много лесно се разсейва докато яде (освен ако не е почнала да отнася плувката Mr. Green).

Танче, страхотни варненски снимки!  Hug

# 478
  • София
Още един пишете в групата на теле-маниаците - Максим.  Mr. Green Има ли пуснат ТВ в стаята - ни майка му требе, ни баща.  Mr. Green

Да ви кажа Алексиев много ми допадна - не претупва, обяснява /че и по два пъти за неразбралите Blush/. Кабинета му е много хубав.

Аз за едрото бебе не се притеснявам кой знае колко, сигурна съм, че ще е нормален като брат си след време. Сега ми предизвиква неописуема радост като го погледна с всичките му гънки и доволната физиономия най-отгоре.  Laughing А вечер като го видя как е заспал и две пухкави крачета се подават изпод чаршафа... или както им казва Борис - сухите пасти.  Crazy

# 479
  • York
 smile3511
Приготвих Анета и влязах да ударя един душ на бързо и канала започна да прелива отново. Добре, че след предното запушване се сдобих с нужния инструмент за отпушване.  Rolling Eyes
Пак окъснях с излизането  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт