Хайде покажете си спалните - 5

• 104 281
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Първата спалня е на Ирим - модел Лагуна. Ако е тяхна изработката е много добра  Peace

# 31
  • хасково
За плъзгащите врати-луда съм по тях/ ама аз по принцип съм си луда/.Ще се разболея ако не ги имам.Искам две-към терасата вратопрозорец.Хола и трапезарията са преходни с голям портал.И там мисля да сложа.Но тази не я мисля,тя е вътрешна.Ябълката на раздора е към терасата вратата.Само като си помисля че тази война ще я водим чак до сапунерката #2gunfire малеееее ooooh!

# 32
viliko  мерси има доста неща които могат да се вградят в интериора на домовете ни. Точно от нещо от сорта имам нужда още нови и свежи идеи за по-цялостен интериор на стаи. А и според питанията на момичетата ми се струва, че точно от още картинки за разглеждане се нуждаем. Струва ми се, че започнаха да ни липсват дизайнерски интериори от които да черпим идеи. За съжаление такива имаше в началото на темата, но макар че я следя внимателно вече незнам къде да ги намеря отново. За това искам да помоля ако и вие имате нужда от красоти за вдъхновение пускайте сайтове и снимки та хем да им се радваме, хем и нивото за съчетания и декорации да си вдигаме. Hug

# 33
  • Norge
Хе_хе, за лудостта не  е страшно: не си сама...то пък сега стана едно ooooh!...исках да кажа, че не си единствена. Heart Eyes

Сетих се да предложа нещо: изрови отнякъде приятели, които имат подобно решение на балкона и които дори с дуло на слепоочието #2gunfire не биха казали, че от вратата духа. Twisted Evil

Не знам за какви материали става дума при теб, при мен всичко е дървено, а има и ред различни системи за плъзгане и за затваряне. Да го кажем така: външните ни плъзгащи врати бяха/са в Норвегия. В смисъл щом тук може, значи при теб може още повече.    Wink Peace
 И не посрамвай женската половина на човечеството, никакво предаване докато не го предумаме тоя мъж (то не че има доказателства за подобен случай, ама аз все пак да си кажа Wink Hug)

Малък скок в миналото. Joy
Нали сме в спалната тема, ето в какво спяхме ние някога. Собственоръчно шито, разбира се. Mr. Green

...

# 34
Златни ръце. Браво

# 35
  • хасково
Малиииии! Какво спане, сън няма да заспя-като децата ще се търкалям само.Ще я крадна идеята  Wink Всичко по декорацията си го правя сама.Вие сте се справили забележително.Ама плочки например не съм редила,но ай е казал не можеш-ай съм ги наредила.Това ми е  най голямото предизвикателство.Първо го правя аз и после  няма накъде-сумти ама действа.
Та за плъзгащата врата-казаха ми че имало механизъм койтопридърпвал вратата навътре ,за да уплътни добре и после затваряш.Чували ли сте за такова нещо и "има ли то почва у нас"?

# 36
  • хасково
п.с. Материала ще е ПВЦ дограма.Всичко започваме от голи стени след юнашко рушкане.Милото взема апартамента на баща си ,а му даваме нашата скромна гарсониера.Това ми беше условието да откажа цигарите и май ще трябва да ги отказвам.Чака ни дълъг и уморителен ремонт

# 37
  • Norge
Гуши,   bouquet

ТаняВиолин,
(Аз започнах на ТИ, ако трябва, ще мина на ВИ. На мен трябва на ТИ. Flutter)

Ще те излъжа каквото и да предположа, защото не познавам ПВС материла. Но не се и съмнявам, че решенията и при него са много и много добри. Въпросът е да успеете да стигнете до съгласие.

И аз съм като теб, и аз досега само плочки не съм поставяла. С това допълнение, че след като “поставячите“ си отидоха, извадих по някоя тук/таме и ги пренаредих, че нещо не ми бяха по мерак. Rolling Eyes Embarassed Имам снимки от последния ремонт, пир за очите е това нещо, но не му е мястото тук.

Без да е твърде във връзка с твоя случай, помествам една страница с вътрешни врати. Особено ме впечатлява системата за външно/открито водене, но за жалост в предния каталог снимките бяка по/добри.

Чака те не само дълъг и уморителен ремонт, но и мъчително отказване от цигарите. Успех. Едва ли има нещо по/добро, което може да направиш за себе си. Стискам палци.  Praynig Peace

# 38
  • София
продължавам да следя и да черпя нови идеи Wink

# 39
Танявиолин,
Минах през тези терзания.Има плъзгащи врати-тип "Фолксваген" ,които уплътняват абсолютно.Като другата дограма. Принципът е -изхвърляне /избутване/ напред /или назад/ с един механизъм и тогава плъзгане. Като вратите на маршрутките. Но..един механизъм /за 1 плъзгащ прозорец или врата/ е от порядъка ва 300 лв. Това е върху  цената на остъклението.

# 40
Айде да се изфукам с новата визия на спалнята си... Blush
Останаха някои довършителни работи,ама до три -четири дни ще ги изгладим... Довечера ще сложат контактите  и копчетата за лампите,че са нек`ви специални и искат електротехник...  
И щората ще се сменя,ама в сряда ще дойде новата...  До тогава ще си остане старата,че да нИ мА гледат комшийте... ЧИ ако мА видАт те шА си турат щори...  Mr. Green
А иначе новата щора ще е в същия цвят,като нощната лампа...
И дръжки ще има,ама още не съм си избрала... Blush
http://sisko77.snimka.bg/daily/moyat-dom.520335

# 41
Сисссс, получило се е готино! Аз харесвам такива изчистени линии.

П.С. Имам същия шах  Mr. Green

# 42

Сисссс, наистина е станало чудесно!  bouquet Много моля за едно пояснение - под и зад печката/камина какво е сложено?

# 43

Сисссс, наистина е станало чудесно!  bouquet Много моля за едно пояснение - под и зад печката/камина какво е сложено?

Плочки гранитогрес... Честичко падат въгленчета от камината и ламинатът се беше наранил... Това ми се стори най-удачният вариант за настилка под камината... Peace

# 44

Плочки гранитогрес... Честичко падат въгленчета от камината и ламинатът се беше наранил... Това ми се стори най-удачният вариант за настилка под камината... Peace

Благодаря ти, подобен проблем стои пред майка ми и проучвам какво да сложим. Вариантът у вас добре изглежда!

Общи условия

Активация на акаунт