Хайде покажете си спалните - 5

• 104 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Една бяла спалня.

# 46
  • София
Записвам се при вас.  Simple Smile
Ще местим спалнята си в една миниатюрна стая. Надявам се тук да намеря добри идеи.

# 47
Миоки,фен съм ти.В конкретния случай,обаче,цветята на стената ми идват малко едри и в повече.

# 48
И моя стил не са. Цветята са червени и едри, завесите , стените, пода - различни...
Въпреки че умирам за бели мебели и вкъщи спалнята ми е бяло и черно.

# 49
За размера на цветята няма да споря Simple Smile въпрос на усещане е, така че приемам мнението, но цветовете са подходящи един за друг. Цветята не са червени, а цикламени, завесите са лилаво-цикламени, мокета е лилав, а в стените има от цветовете на тапета. Чрез снимка (непрофесионална) е трудно да се предаде атмосферата и реалните цветове.
Благодаря за мненията   bouquet

# 50
На мен пък ми харесва спалнята ти  с удоволствие бих спинкала там Crazy Peace..ама май сте пропуснали лампата Grinning

# 51
Не е пропусната, още я чакаме - 3 бр Simple Smile две нощни и една за тавана.

# 52
  • sofia
И на мен ми харесва спалнята на Миоки! Grinning Със здраве да си я ползвате! Grinning

# 53
Миоки, спалнята ти е разкошна.   bouquet Съгласна съм, че цветовете не излизат както трябва когато снимаме аматьорски. Аз понеже въобще не съм съгласна с това което виждам като снимам детската стая не съм качила нейни снимки . Embarassed Цветовете уж едни и същи, но на различни материали излизат като коренно различни. Thinking  Но както и да е. Grinning Искам да те попитам къде намери такива тапети и имали и други фигури и цветове. А също доволна ли си от светлината зад пердето, защото това е идея и на моят съпруг и не знам да ли да се съглася.

# 54
Момичета моят съпруг си е харесал тези цветове за интериор в спалнята
 http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://911.bg/aikomebeli/pi/2 … 20%26tbs%3Disch:1

но нашата спалня е с цвят орех и черно
http://www.aron.bg/element/element_5116.html

и аз избрах възможно по-светъл цвят за стените /кръстих го бананов шейк/.Това зелено ще го вкарам в завесите, лампата ще е черна и се чудя как да разиграя пътеките тип губер и евентуално тапет или картина за стената.
Моля за съвети, защото вече сме към финал а до сега аз я измислях и комбинирах от червено през лилаво до синьо и последно мъжът каза точно това зелено. Аз вече прегрях с др цветове и за около седмица не ми хрумва нищо а сме на финала и за ремонта и за бременността та няма време.  Praynig

П.П. На моят монитор зеленото е тютюнево мисля.
  bouquet

# 55
Уф, забравих и че и шалтето не е избрано.
Въобще моля за всякакви предложения.

# 56
Е тя спалнята сигурно не е точно на Миоки, но е много хубава. И аз искам в моята такива мебели.

# 57
Миоки, спалнята ти е разкошна.   bouquet Съгласна съм, че цветовете не излизат както трябва когато снимаме аматьорски. Аз понеже въобще не съм съгласна с това което виждам като снимам детската стая не съм качила нейни снимки . Embarassed Цветовете уж едни и същи, но на различни материали излизат като коренно различни. Thinking  Но както и да е. Grinning Искам да те попитам къде намери такива тапети и имали и други фигури и цветове. А също доволна ли си от светлината зад пердето, защото това е идея и на моят съпруг и не знам да ли да се съглася.
Тапетът е от Домко, има различни, цените са около 80лв. Декоративното осветление е диодно на тавана зад корниза. Много е ефектно и е основно за гъдел Simple Smile мен ме кефи, създава приятна атмосфера.

# 58
Благодаря за инфото.
Аз си мислех, че е луминисцент и се чудех не е ли силно. Диодното не е ли едни мънички лампички във фонтаните например ги слагат /извинявам се за невежеството/. И ако е това то как се монтира? newsm78

# 59
Да, на лента с малки диодчета. Може да свети RGB, бяло топло и бяло студено. Много е удобно, защото не нагрява, много е фино и не отнема място, а и се монтира елементарно. Само траф трябва да се скрие някъде.

Общи условия

Активация на акаунт