Хайде покажете си спалните - 5

• 104 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ами според мен трябва да е първо ниско, с оглед помещението, второ олекотен вариант, тоест лека конструкция. Тези мансардни спални са някак кукленски, заради размерите си и ако се подчертае това - става много кокетно и сладко. Според мен вид легла като това много биха отивали, в подходящ цвят, разбира се

# 496
Благодаря ти много  bouquet Придобих представа за тези легла Simple Smile Всяко едно легло може да се тапицира и да стане така Simple Smile

# 497
Ами...не точно, но просто дадох пример за първите легла, изникнали в нета - като по-ниски и по-топли, тоест без особено дървении и високи табли. От друга страна, ако просто си дадеш твоето за тапициране и от същата дамаска си сложиш перденца или възглавки - ще стане супер. Гардеробът може да бъде с огледални врати, това създава простор. Може да си направи и от ето тези секции - специално за скосени помещения Или може да си купиш от готовите модули, които се редят на кубчета и пак става стъпаловидно, нещо такова  

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 16:13 от viliko

# 498
Секцииката е чудесна,второто е като за хол имаме такова наблъскано с книги не го харесвам. За тапицирването майка се оправя,както и за шиенето на възглавници и перде,това е лесно.Гардероба определено ще е с огледала.Къде продават ли готови скосени секции,че мразя поръчките и чакането...

# 499
Съмнявам се да има някъде готови. Аз ги видях преди време в Перфект мебел да се предлагат, но срокът на изработка е 30 дена при тях.

# 500

Олеле, viliko! Тъкмо за такова легло си мечтая- меко и удобно. Избрах съвсем друго, но още не сме го поръчали. Имаш ли представа къде се продава това?

# 501
Дзън беше с леглото с балдахин, нали - ето това е много подходящо за малка стая и такова легло, точно това си представях назад, когато го обсъждахме

papi6 - същото и при нас, мнооого харесвам тези тапицирани, френски легла, но имаме съвсем друго...за сега. Иначе ги правят по поръчка на доста места. Обаче това доста ги оскъпява. В Zone for Home е първото място, където ги видях преди време. После в доста сайтове излизат, както и в доста фирми - предлагащи индивидуални проекти. Трябва да се разровиш малко.

В Санокс http://www.detska-staia.info/index.php?m=320&lang=1&cate … c=1&ppid=2152 предлагат подобни легла, дори комплекти, като този например - пак такава някаква идея ми се въртеше за Дзън

# 502
Е, това е легло smile3501

# 503
Гледах на Тед тапицираните, ама много паянтови, така се клатеха...

# 504
Вилико всичко което показваш е много хубаво Simple Smile) За балдахина такъв продават в евтиния магазин. В една от предишните ми квартири леглото беше ниско и бях украсила спалнята долу горе така с такъв балдахин и едно хубаво огромно бяло с розови шарки шалте Simple Smile
Спалният комплект е чудесен Simple Smile Ще разгледам сайта може да си харесам нещо Simple Smile
Всичко е толкова хубаво,че чак не мога да взема адекватно решение Simple Smile

# 505
Кои на Тед се клатят точно?

Иначе този гарбероб например - спокойно можеш да си направиш сам с малко фолио или стикери и цената ще излезе не повече от 400лв - обиквоне гардероб на промоция се намира за около 350 и декорацията...та така  Laughing

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 12:38 от viliko

# 506
Чудесно Simple Smile Белято скринче е много сладко май,че е от икеа Simple Smile

# 507
Ам ивие си имате Икеа, тук я чакаме още... Laughing
последна инфо беше, че ще отворят 2011 пролетта, ама дали ще стане...И то не в СФ, така че пак няма да ме огрее.

# 508
  • На небето
viliko страхотни декорации.

# 509
Къде ще бъде икеа?

Общи условия

Активация на акаунт