Хайде покажете си спалните - 5

• 104 305
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, благодаря   bouquet.
  Руми, успокоих се с тези бази, щом казваш, че не са лоши, а и излизат много изгодно. Планирам леглото и матрака да си ги купим за Коледа, че ми писна да спя на дивана, а и някакви други промоции може да изникнат тогава. Отивам да чета всчко писано за Блян в другата тема.

# 616
Благодаря ви момичета за отговорите Simple Smile
Че няма нищо минималистичо в изброените мебели...... така е ! Иска ми се да оставя в спалнята само вградения гардероб и една ниска ракла, но...... опасявам се че няма да има къде да си приберем вещите. В хола имаме само ъглов диван и телевизор, а антрето е малко и едва има къде да си сложим обувките за текущия сезон, килер нямаме. За това си позволих да ви попитам за мнение, стигат ли ви шкафовете ? А помещението за спалня не е от малките 3,5 х 4 метра newsm78

# 617
От сега ти казвам - че обувки в новата си спалня - няма да се прежалиш да прибираш  Laughing
Защо не сложиш такива скринове/комоди в хола - ако има място? Там ще държиш джунджуриите и всякакви вещи, различни от дрехите?
Иначе наистина - без снимка и разположение на стените - няма как да кажем - ще се получи ли.
Да ти кажа само - спалнята ни е близо 5 на 4 - малко по-голяма от вашата, ама почти същата - та преди в нея имахме: спалня, детско креватче, гардероби два по 1.80, ТВ поставка с телевизор, холна маса, канапе двойка, две табуретки и тоалетка. И беше нормално пълно, приятно дори  Wink Така че...зависи.

# 618
Аз държа обувки в гардеробите - почистени и прибрани в кутии. Не цапат.

Колкото до шкафовете - в една къща колкото са повече, толкова по-добре. Simple Smile))) От практическа гледна точка.
Ако трябва да слагам допълнителни шкафове в спалнята, бих сложила по дължината на цяла стена нещо от този тип. Визуално са леки и не задръстват пространството. Peace

# 619
Ако трябва да слагам допълнителни шкафове в спалнята, бих сложила по дължината на цяла стена нещо от този тип. Визуално са леки и не задръстват пространството. Peace

Peace
Моят скрин е такъв, направен е по мои размери. Много ми е удобно. Чекмеджетата са ми с различна височина. Ето няколко снимки, да добиеш престава
http://rummipl.snimka.bg/other/next-1.434557.15725025

# 620
Ами аз не се сещам има ли друг вид скринове? Какво значи скрин според вас?

# 621

И така нататък. Защо се правиш, че не разбираш.

# 622
На мен пък вие сте ми чудни. Simple Smile))))
Според мен това, което показах аз, се различава съществено от това, което показа румми_пл.
За вилико пък всеки скрин е "дълъг шкаф" и оттам нататък нищо друго няма значение.
А детайлите? Laughing

# 623
Детаилите зависят от помещението и от другите мебели, също от личния вкус, затова сто пъти исках снимка на жената, която пита. Иначе - да, това си е нисък шкаф, точно.

# 624
Ясно, трябва да се дообясняваме.

Според мен приликите на моя и този, който паказа Barbabeau , че покрива стената по дължина и събира повече неща.
Разликата - моят е по-висок и обемен, но просто аз имам място, както и не ми е крайно необходим като мебел.
Поръчала съм си го с ясната идея какво ще държа в него. А не "да имам къде да си прибирам нещата"

Скрин - за мен това е малка мебел с чекмеджета  Laughing

# 625
Скрин не е малка мебел с чекмеджета. А дали имаш идея какво точно ще слагаш вътре - тоест на кой ред чорапи, на кой - обувки - въобще не е от значение. При положение, че нямаш антре, нито секция в хола - е ясно, че един гардероб не може да ти побере покъщнината. А какъв точно пък скрин/шкаф ще купиш - е индивидуален избор. Жената не питаше за точния модел, а за това - дали ще е подходящо в спалня.

# 626
Ами Вилико за мен беше от значение, на кой ред какво ще слагам. Но не виждам смисъл да ти се обяснявам.
И да в него (в моя скрин) няма чорапи, обувки и т.н. Затова и споменах, че е правен с определена цел.
И да за мен скрина е малка мебел. Не е легло или пък гардероб. И не е крайно необходима част от обзавеждането в спалнята.

# 627
Не е необходима, ако имаш място. Ама ако живееш с малко жилище - всеки шкаф ти е скъп. Ето, Barbabeau дори обувки прибира в спалнята.

# 628
Не точно. Simple Smile))) В гардеробите в гардеробната.
Спалните ни са малки и предпочетохме да не слагаме гардероби в тях, а да изнесем всичко в една обща гардеробна стая (на практика се явяваше трета спалня, но за нас ненужна, понеже имаме едно дете).
На най-долните нива на гардеробите слагам кутиите с обувки, които по една или друга причина се носят рядко и също най-обемните зимни обувки/ботуши през лятото.

# 629
Така де, всеки си намира начина и вариантите.  Peace
У нас например имахме един килер. Първо мислех да избия врата откъм спалнята и там да ми е малка гардеробна. Но в последствие избихме откъм хола - направих го кух.бок с хол общо, пък кухнята, която е огромна - сега е трета спалня...сполед нуждите.

Общи условия

Активация на акаунт