Хайде покажете си спалните - 5

• 104 330
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Миоки, спалнята е много хубава 
Най-важното е на теб да ти харесва - това е най-личното място в цялото жилище.
Поздравления  bouquet

# 61
.... И аз искам в моята такива мебели.
И аз  Wink Харесаха ми много и пердетата. Аз съм се спряла на онзи тапет с момините сълзи.
Миоки, гардеробът не изглежда много дълбок, с каква дълбочина е? Чудя се дали да рискувам с един по-плитък (40-45 см), че у нас мястото е кът.

# 62
.... И аз искам в моята такива мебели.
И аз  Wink Харесаха ми много и пердетата. Аз съм се спряла на онзи тапет с момините сълзи.
Миоки, гардеробът не изглежда много дълбок, с каква дълбочина е? Чудя се дали да рискувам с един по-плитък (40-45 см), че у нас мястото е кът.

Имай в предвид,че на 40-45 см няма да ти се събират стандартни закачалки... Но пък можеш да сложиш от другите механизми за закачалки,вертикалните... Попитай за тях майстора,на който ще си поръчаш мебелите! Peace

# 63
  • Стара Загора
Зори, ако искаш удобен гардероб, който да побира повече неща НЕ РИСКУВАЙ с плитък гардероб. Според мен го направи поне 50 - 55 см. в дълбочина.
В моето антре / поради липса на място естествено / имам шкаф за дрехи 1,00 метър / две крила по 50см / с дълбочина 40 см. Закачалките са с изтеглящ механизъм, за който е писала Сисссс. Всичко е ОК, но с тази дълбочина 40 см. като подредя дрехите по рафтчетата остава едно неизползваемо място около 10 см. Нито мога да сложа втори ред дрехи, нито за го използвам пълноценно.
Затова при стандартна дълбочина 60 см. на едно рафтче можеш да подредиш дрехи в два реда. Все пак ти ще прецениш според мястото, но нали все пак гардероба трябва да побира багаж  Mr. Green

# 64
Renate_R ,на този изтеглящ механизъм можеш ли да закачиш по-тежка дреха като зимно сако например или късо пълтенце.Питам, защото се чудех да ли не увисва с по-тежки дрехи, когато се изтегли напред. Питам защото прочетох, че е в антрето ти и може да си го ползвала за такива връхни дрехи.

# 65
здравейтеи от мен   bouquet
дайте ми идея какъв цвят би подхождал в спалнята като завивката на спалнята и пердето са сини,,гардероба -кафяв, ламината светъл
рова се из нета за идейки ,но нищо немога да открия
благодаря ви предварително

# 66
Зори, ако искаш удобен гардероб, който да побира повече неща НЕ РИСКУВАЙ с плитък гардероб.

Дамм, аз имам място. Спалнята ми е нормална. Сигурно ще е стандартно дълбок.

# 67
здравейтеи от мен   bouquet
дайте ми идея какъв цвят би подхождал в спалнята като завивката на спалнята и пердето са сини,,гардероба -кафяв, ламината светъл
рова се из нета за идейки ,но нищо немога да открия
благодаря ви предварително
Ако дадеш снимка, ще е по-лесно.

# 68
а как да кача снимка?

# 69
а как да кача снимка?

Ами трябва да я качиш някъде в интернет (например тук: http://imageshack.us/) и след това тук се слага линка до нея между таговете, които ти излизат като натиснеш първото бутонче на най-долния ред от бутончетата за форматиране в прозореца, в който пишеш съобщението.

# 70
  • Стара Загора
Renate_R ,на този изтеглящ механизъм можеш ли да закачиш по-тежка дреха като зимно сако например или късо пълтенце.Питам, защото се чудех да ли не увисва с по-тежки дрехи, когато се изтегли напред. Питам защото прочетох, че е в антрето ти и може да си го ползвала за такива връхни дрехи.
Да - няма проблем с увисването, защото механизма се вади напред само, ако искаш и то за момент, за да свалиш или закачиш палтото.
Лично аз не държа много дебели и тежки палта в него, защото шкафа не е много голям - ширина 50 см и дълбочина 40 см. Основно закачвам мои къси палта и сака, и якетета на дъщеря ми. А самият механизъм се монтира на горната част на шкафа и е много стабилен.

# 71
Сиссс, може ли да ми кажеш откъде си купила холната гарнитура?Мерси

# 72

Аз съм от Сандански и си я поръчах в един магазин в Петрич.Мострата беше с друга дамаска,аз просто си поръчах в друг цвят и малко по-различни размери... Държах да няма разни колани под седалките,че се разтягат ужасно за много кратко време. Peace

# 73
65см е дълбочината. Когато е с плъзгащи се врати се прави по-дълбок, защото механизма и вратите отнемат от обема на гардероба.
За да можеш да сложиш спокойно закачалка с дреха на нея и като затвориш вратата да не се мачкат дрехите, трябва минимум 55см дълбочина светло. Тоест, ако имаш закачалки, трябва да е по-дълбок гардероба, ако са само рафтове, може да го направиш по-плитък.

# 74

Аз съм от Сандански и си я поръчах в един магазин в Петрич.Мострата беше с друга дамаска,аз просто си поръчах в друг цвят и малко по-различни размери... Държах да няма разни колани под седалките,че се разтягат ужасно за много кратко време. Peace
Ай супер то и аз съм от сандански Laughingот нанов ли?

Общи условия

Активация на акаунт