Хайде покажете си спалните - 5

• 104 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 75

Да - няма проблем с увисването, защото механизма се вади напред само, ако искаш и то за момент, за да свалиш или закачиш палтото.
Лично аз не държа много дебели и тежки палта в него, защото шкафа не е много голям - ширина 50 см и дълбочина 40 см. Основно закачвам мои къси палта и сака, и якетета на дъщеря ми. А самият механизъм се монтира на горната част на шкафа и е много стабилен.
  bouquet
а като го изтеглиш напред не се ли накланя и точно тогава няма ли опасност да се пречупи newsm78
Мен точно при изтеглянето ме притеснява, че ако се наклони и закачалките се спускат на пред и цялата тежест пада точно в извадената част.

# 76
  • София/Осло

Чудя се дали да рискувам с един по-плитък (40-45 см), че у нас мястото е кът.
Моят гардероб е плитък 40 см и е с плъзгащи се врати. Има механизми за закачалки , за панталони  и изтеглящи се чекмеджета.

# 77
Миоки, Госпожичка Клавел, мерси за отговорите ви. Утре ще разпитвам подробно майстора за механизмите. Госпожичке, отивам пак да търся твоите снимки и да зяпам гардероба Simple Smile.

# 78
Моят гардероб е плитък 40 см и е с плъзгащи се врати. Има механизми за закачалки , за панталони  и изтеглящи се чекмеджета.
И слагаш стандартни закачалки с дрехи на тях и те не се сбутват (нагъват, подгъват и мачкат) и спокойно затваряш вратите след това??
На 40см чекмеджетата са със светло най-много 35-38см.
Ще ми е интересно какво успяваш да прибереш в този гардероб, ако е удобно снимка.
Благодаря!  bouquet

# 79
  • Стара Загора
а като го изтеглиш напред не се ли накланя и точно тогава няма ли опасност да се пречупи newsm78
Мен точно при изтеглянето ме притеснява, че ако се наклони и закачалките се спускат на пред и цялата тежест пада точно в извадената част.
dushi gushi, пробвах - не увисва. Мисля, че няма да имаш проблем, освен ако не закачваш много дълги и тежки палта  Laughing

# 80
И слагаш стандартни закачалки с дрехи на тях и те не се сбутват (нагъват, подгъват и мачкат) и спокойно затваряш вратите след това??
На 40см чекмеджетата са със светло най-много 35-38см.
Ще ми е интересно какво успяваш да прибереш в този гардероб, ако е удобно снимка.
Благодаря!  bouquet
А аз имам в едно антре 30 см плитък  - с изтеглящ механизъм, мисля, че свелото е 27 см. - има 3-4 закачалки. Използвам го, обаче за връхни дрехи на гости, или наши такива - по-семплички. Широк си е 60 см. Но за основен гардероб не става, разбира се.

# 81
40см гардероб е абсурдно. Първо е много пликто, второ плъзгащи се врати и механизъм натежават и ако е висок - ще е нестабилен. За това съм сигурна, защото преди време - търсих нещо такова и навсякъде ми обясниха това, а в един магазин видях подобен. Може би ако е малко гардеробче, както описва Гретел - става, но не и основен за спалня, който трябва да е определено обемен.

# 82
40см гардероб е абсурдно. Първо е много пликто, второ плъзгащи се врати и механизъм натежават и ако е висок - ще е нестабилен. За това съм сигурна, защото преди време - търсих нещо такова и навсякъде ми обясниха това, а в един магазин видях подобен. Може би ако е малко гардеробче, както описва Гретел - става, но не и основен за спалня, който трябва да е определено обемен.
Категорично! Аз имам дрешник за нас с мъжа ми и отделно доста голям  гардероб за малката. При 30-40 см дълбочина би било абсолютна загуба на използваемо място поставянето на закачалки.

# 83
Гретел , би ли показала снимки на гардероба ти в антрето? У нас в коридора имаме ниша и се чуда как да направя гардероб там. С плъзгащи врати или обикновено отварящи се. Нишата е широка 120 см. и дълбока от едната страна около 70см , от другата ( където минава комина) около 40см

# 84
Ами ще сложа, но се опасявам, че няма да разбереш....Дано да имам снимка и без гардероба. Защото помещението е с неправилна форма - има 5 стени и всъщност двете са изправени с този гардероб.  З крила са - 2те по 60 см, 3-тото - колкото да се изправи ъгъла, в него имам обикновенни стенни закачалки. Дълбочина 30 см. Но това не ми е основното антре, а до него, така че не търсих оригиналност и красота, а усвояване на пространството и практичност.
В апартамента имам подобна на твоята ниша в антрето, на която навремето сложихме само врати, с изтеглящи механизми за закачалки вътре.  С обикновени врати. Там нямам снимка обаче.  

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 15:51 от Гретел

# 85
И какво те притеснява? Всички антрета готови са именно с тая дълбочина - 40 - 35см. Спокойно можеш да направиш по поръчка едно антре с твои размери и избор на модел или да сложиш просто едни вратички на чупката от комина- така щото да се получи цялото антре с дълбочина 40см и дължина 120. Аз лично не харесвам плъзгащите се - като отвориш от едната страна - си затискаш другата, ужасно неудобно ми е.

Има доста варианти, може и нещо такова разчупено http://www.samotaka.com/uploads/255682/5.jpg   http://www.legla.info/products_photos/2132/34_big.jpg   

# 86
Нищо не ме питеснява, по принцип. Исках да видя като идея какво представлява. И нашата ниша не е в основното антре. То е Г- образно ,а тя е след чупката. Както и да е. Благодаря ти Гретел  bouquet

# 87
Е, щом не е входния коридор - прецени колко място ти трябва за минаване и останалото просто го усвои като тип вградени шкафове. Спокойно там ще си слагаш прахосмукачката, сакове, куфари, чанти и други подобни неща. Аз имам такъв вграден до тавана шкаф вкоридора и върши идеална работа- дори шейната на детето там е покрита  Wink

# 88
Renate_R ,   bouquet

# 89
  • Стара Загора

За нищо - нядявам се да съм била полезна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт