Хайде покажете си спалните - 5

• 104 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
ще снимам само да си намеря фотото ...стените са бледо розови паркета тъмен ...едно безлично  е Rolling Eyes.

# 106
Да, лилавото беше на мода, сега отминава. Наситен цвят е, дразни окото. Както и прословутото ябълково зелено. Ама човек трябва да е бил в такава спалня и да може да сравни.
Модата слабо ме интересува. Била съм в такава спалня и изглежда много добре.

# 107
Momi4eta i az sam po4ti gotova, eto q i moita spalnq.

http://shyshylka.snimka.bg/daily/kyxnq.511287.19970428

# 108
SHYSHYLKA  Честито със здраве да си я ползвате   bouquet

За пореден път се убеждавам, че следващата ми спалня ще е с кожа, или поне таблата  Peace
Определено като цветове е това, което най-не искам. Червени стени и черни мебели  Laughing  Но "вкус и цвет, товарищ нет"

Ноооо за сметка на това кухнята, всекидневната и детската са точно в мой стил.  Hug
Дори имам същите лампиони  Laughing
Не знам коя фирма ти е правила обзавеждането, но са се справили отлично.

И пак, със здраве да си ги ползвате  Hug

# 109
  • Точно където трябва
SHYSHYLKA , оценявам съчетаването на цветове и елементи. Въпреки, че аз не бих могла да заспя в такава спалня  Laughing Как успя с пердето и същият мотив в тапета? /Това тапет ли е?/

# 110
Защо бе,червеното и черното са много страстни и еротични цветове... А в крайна сметка спалнята не е само за спане нали... Wink
Шушулка, пожелавам ти много страстни и еротични нощи в новата ви спалня!  bouquet

# 111
Ярките и агресивни цветове на мен не ми дават спокойствието, което искам в спалнята си, тормозят очите ми. Затова и не ги харесвам за спалня, за там харесвам бледи, бели и кукленски мотиви.

Но не мога да се сдържа - извинявай, че надникнах и в другите стаи,SHYSHYLKA - но откъде са детските фотьоили - невероятни са  Peace

# 112
  • Точно където трябва
Защо бе,червеното и черното са много страстни и еротични цветове... А в крайна сметка спалнята не е само за спане нали... Wink
Шушулка, пожелавам ти много страстни и еротични нощи в новата ви спалня!  bouquet
Да де, аз само казах, че не бих могла да заспя.  Simple Smile

# 113
Къде видя черно - като е кафяво?

# 114
Честито на Шушулка и от мен!

# 115

И на мен ми прилича на черно. Поне така го виждам на компа.

# 116

И на мен ми прилича на черно. Поне така го виждам на компа.

А сещате ли да погледнете и другите снимки - жената ясно е снимала, че е релефна кафява кожа.

# 117
  • Точно където трябва
На сн. №29 прекрасно се вижда, че е кафяво,ама няма нужда от излишни спорове.

# 118
Благодаря на всички много се радвам че ви е харесало ,Всичко е по мой проекти, а изпълнението е на Софийска фирма за мебели.

viliko детските фотьоили също са от фирмата която ни направи обзавеждането.

elliee  Да това е тапет,много търсих тапета и техстила да са еднакви.Decor Center свършиха идеална работа.

Видях 4е има спор относно Цвета-кожата е естествена и цвета е много тъмно кафяво.

Хубав Ден

# 119
Тайна ли е тази фирма?

Общи условия

Активация на акаунт