Хайде покажете си спалните - 5

• 104 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • В най - голямото село
Какво ще кажете за това легло? smile3521 Направо се влюбих в него!!! (снимката е от хотел) Ама за него сигурно е нужна стая 50 кв.м  Laughing (хаха целия ни апартамент е толкова)
http://prikachi.com/images/966/2575966T.jpg
Страхотно е!

# 196
  • София
незнам дали снимката лъже или леглото наистина е ОГРОМНО, ама като гледам съвсем спокойно могат да се съберат 4-5 човека. Пък какво ще правят........ newsm62

# 197
  • На небето
незнам дали снимката лъже или леглото наистина е ОГРОМНО, ама като гледам съвсем спокойно могат да се съберат 4-5 човека. Пък какво ще правят........ newsm62

Определено снимката лъже, умишлено е издължена за визуална измама. А за 5 човека, не искам и да си помислям какво ще правят.  smile3521

# 198
Спалнята е прекрасна newsm18

Сега открих какво точно липсва на нашата - тъмните ъгълчета/не знам как точно се казват/ очертаващи тавана
Малките елементи са наистина важни, но колкото и да се старая изпускам такива и все се чудя точно какво ми липсва. Е сега намерих такъв и съм много щастлива и благодарна.  bouquet

А какво мислите за подобен полилей за допълнение:

http://blog.-spam102-.com/wp-content/uploads/2009/04/polilei-2.jpg

или такъв

http://elbulgaria.com/?act=product_inside&product_id=35272&a … ory_products_id=2

или по изчистения

http://elbulgaria.com/?act=product_inside&product_id=47513&a … ory_products_id=2

# 199
Последните два са супер, приличат ми на ковано желязо, тежки са обаче и не на всяка стая ще подхождат. Твоята спалня каква беше?

# 200
Аз просто се размечтах с тази Laughing
Иначе моята премина през много хрумки и аха да ги изпълня и мъжа вече не иска такава, а намислил друго #Crazy
Минахме от сини през лилави та на някакво зелено към тютюнево, а сега точно тази от последната снимка гоним като обстановка.
Вече се бях отчаяла, защото втората принцеса ни се роди, а спалнята още не е завършена и чака завършващите елементи. И сега с тази видях горе долу какво иска моят мил. Та ми по олекна, но нашата е малка - нещо като 4 на 4 метра, та ще видим дали ще излезе нещо като обстановка близо до тази. Но с бебчето сега едва ли ще стане скоро Embarassed Но мъжа си е виновен колко пъти смени мнението си за това каква си представя спалнята  #Cussing out Ама и аз да искам и него да го чуя веднъж за тези работи и ето 4 месеца сменяме декора  Joy

# 201
Няма лошо, щом не ви притеснява това мотаене. Аз от една седмица имам една неоправен астая и вече изкуквам, та какво остава за месеци... Laughing

# 202
  • София
незнам дали снимката лъже или леглото наистина е ОГРОМНО, ама като гледам съвсем спокойно могат да се съберат 4-5 човека

Между другото имам приятелка която е ходила в този хотел. Питах я за леглото и тя каза че наистина е ОГРОМНО, не е само от снимката! Laughing

# 203
Здравейте, на мен също ми предстои обзавеждане, на цял апартамент, но изключително много бързам за спалнята, защото нямам никакво място за дрехи, обувки и всичко останало. Имам доста пространство, спалнята ми е правоъгълна, около 20 квадрата (мислех да я преградя, на спалня и кабинет, с гардероба например), има паркет (тъмничък, но не съвсем) и латекс (много бледа охра) на стените. Това е Simple Smile. Изчетах всички 5 теми и много харесвам идеите на всички и се надявам да ми помогнете и на мен.... Всъщност най-големият ми проблем е, че харесвам много цветове, даже и откачено съчетани....но приятелят ми е "леко" човек на изкуството и се опасявам, че може никога да не стигнем до консенсус  Peace

# 204
Аз пуснах тема, но май избързах.... Embarassed

Къде си закачате дрехите в спалните.... ?

В голямо чудене съм, понеже цялата ми дъска за гладене е затрупана с дрехи на мъжа ми - за вкъщи, за навън.....Сутрин не мога да изгладя спокойно, а и бързам много. Имам нужда от някоя добра идея - да купя закачалка е едната, но в момента хич нямам възможност....Sad

Показвате страхотни спални!

# 205
Имам нужда от някоя добра идея - да купя закачалка е едната, но в момента хич нямам възможност....Sad

Приучваш го да ползва гардероба. Wink

# 206
Да.....Simple Smile Това е безплатно, но ще иска голямо усилие......Simple Smile Лошото е, че понякога и аз като бързам мятам по дъската, вместо да си отворя гардероба и да си прибера дрехите....

# 207
Имам нужда от някоя добра идея - да купя закачалка е едната, но в момента хич нямам възможност....Sad

Приучваш го да ползва гардероба. Wink
Е, как ще прибира носено в гардероба?
Моя също на табуретката в спалнята си мята пуловерите и дънките, които не се перат всеки ден, плюс анцузите за вкъщи. Няма къде да ги завра и аз.

# 208
И аз ще следя да видя къде си закачете дрехите в спалнята Simple Smile.... Аз си мислех за нещо такова, ама да видим.

# 209
Предпочитам сгънат куп някъде, отколкото закачакли да ми висят  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт