Хайде покажете си спалните - 5

• 104 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Е, как ще прибира носено в гардероба?

Точно там е мястото на дрехите, нали?
Какво би попречило да метне дънките и пуловера си на закачалка в гардероба, вместо на гърба на някой стол или табуретка?! Rolling Eyes
В крайна сметка, ако е приемливо да ги облече отново, значи е приемливо и да ги прибере при останалите дрехи.

# 211
Е, как ще прибира носено в гардероба?

Точно там е мястото на дрехите, нали?
Какво би попречило да метне дънките и пуловера си на закачалка в гардероба, вместо на гърба на някой стол или табуретка?! Rolling Eyes
В крайна сметка, ако е приемливо да ги облече отново, значи е приемливо и да ги прибере при останалите дрехи.
Там е мястото на праните дрехи, които ухаят на чисто.
Носената дреха вече поема миризми, дали дезодоранта, дали дима от цигарите, дали миризмата на манджите на обяд...
Абе веднага се усеща.
Никога не прибирам обличана дреха в гардероба.

# 212
Там е мястото на праните дрехи, които ухаят на чисто.
....
Носената дреха вече поема миризми, дали дезодоранта, дали дима от цигарите, дали миризмата на манджите на обяд...

О.К, хайде малко математика, след като с логиката няма да се справим /моята поне не вижда как дреха, поела всичките миризми, за които пишеш, ще стои в спалнята, пък било то и на стол/:

Пет работни дни. Във всеки от тях обличам сако, пола и блуза. /вариациите допускат още поло или панталон/. Пет комплекта. В пералнята отива бельото и блузите.
Да разбирам ли, че горните дрехи, които ще изпера след две обличания /т.е след най-малко две седмици/, следва да стоят върху табуретка и що за размер трябва да има тя.
Прибави дрехите на мъж и две деца и дерзай... Wink

# 213
Оооо, никак няма да споря с теб - ти си завирай мръсните/носените вътре в гардероба, аз мойте - не, какво толкова  Laughing

# 214
Ох, аз не исках да предизвиквам спорове.....нека просто да споделяме идеи...пък всеки ще реши, коя му харесва и е във възможностите да приложи......

Дрехите за вкъщи...например....все не мога да намеря място и за тях.... Rolling Eyes

Елегантна закачалка до вратата си представям като че ли да ми реши проблема, но да видим кога ще заделя пари..... Simple Smile

# 215
И аз често мисля по въпроса.За себе си намерих разрешение-освободих си едино чекмедже,в което пъхам дрехи,които съм облякла веднъж или за малко и не смятам,че са за коша за пране.Но мъжа ми също си ги оставя в/у дъската за гладене(която доста често е разпъната).Чудя се къде ли ще ги слага като оправя дрешника и прибирам постоянно дъската... hahaha

# 216
http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … %BE/view/766.html
Много ми хареса тази идея. mirradara мисля, че няма и да ти струва много пари, особенно ако имаш стари закачалки Simple Smile

# 217
Да, аз също съм се замисляла за някакъв малък скрин, където да прибирам тези дрехи, но така и не стигнах до него. В интерес на истината така, оставени отгоре - не ми пречат, а на него му е удобно.

# 218
Оооо, никак няма да споря с теб - ти си завирай мръсните/носените вътре в гардероба, аз мойте - не, какво толкова  Laughing

Joy
Без думи! Нека обаче те не те вкарат в наивното самозаблуждение, че нямам какво да кажа...

Augusta21, това е решението и за носените, но все още чисти дрехи у дома - отделни чекмеджета. Пръснатите навсякъде дрехи ми създават усещане за безпорядък, нямащ нищо общо с артистичния... Wink

Весели почивни дни, дами! Simple Smile

# 219
http://www.comfort.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1 … %BE/view/766.html
Много ми хареса тази идея. mirradara мисля, че няма и да ти струва много пари, особенно ако имаш стари закачалки Simple Smile
Харесва ми! Peace

# 220
Все ми е тая дали имаш ли не какво да кажеш - прави каквото желаеш в дома си. Но не се меси в моя.  Peace

Тук момичетата питат именно защото явно не им се нрави да прибират носено отново вътре по рафтовете на гардероба.
Някъде Не се сърди беше пуснала снимка, че в спалнята си имат от онези големите плетени кошове с капак - в които си прибират дрехите, ако се включи - може отново да ги помести, беше хубаво решение.

# 221
В този кош държа разни сезонни неща, примерно олекотени завивки или на дъното някой плик с пуловери.
За носените дрехи - единствено панталони/дънки ползваме в 2 поредни дни. Стоят на закачалка в гардероб в коридора, в него са нисамо връхните дрехи, така че не ме притеснява, но в гардероба ни с чистите не бих ги прибрала ...

# 222
Исках да намеря снимка на онези стари закачалки, дървените, стоящи закачалки...но нещо нищо не излиза  Sad
Баба ми имаше такава закачалка и на скоро ми хрумна, че ако се боядиса и леко после се надраска боята с шкурка, ще стане страхотно....естественно аз съм само по хрумванията, но мисля да споделя тази си идея с приятеля ми....та може и да излезе нещо Simple Smile
Харесвам закачалките, особенно за спалня .....дори като аксесоар мисля, че са страхотни

# 223
А, да, Не се сърди се е включила  Laughing

Ивето - тия закачалки наистина са удобни. Ако си я намериш и боядисаш - ще се получи, това е дърво и сипопива хубаво. Иначе новички също има, ама преобладават алуминиевите. Но пък в магазин за мебели втора употреба - си ги има, на цени около 20тина лв.

# 224
Ивето - тия закачалки наистина са удобни.... Ако си я намериш и боядисаш - ще се получи, това е дърво и сипопива хубаво. Иначе новички също има, ама преобладават алуминиевите. Но пък в магазин за мебели втора употреба - си ги има, на цени около 20тина лв.

Не се бях сетила за магизините втора употреба, много благодаря за идейката  Peace
в сайтовете намирам само метални с някакви черни пластмасови накрайници.....не търся това - определено, но има време за закачалката....сега трябва да измисля ЦЯЛАТА СПАЛНЯ, а това доста започва да ме притеснява и изнервя  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт