Хайде покажете си спалните - 5

• 104 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Първият магазин на IKEA в България, ще бъде открит през 2011 г. и ще се намира на кръстовището на Околовръстния път и Бистришко шосе в София...
Това намирам в нета, но аз бях останала с убеждение, че първата Икеа няма да е в Сф  Thinking

# 511
И аз знаех за околомръсното Grinning Явно си се заблудила Simple Smile

# 512
  • София
Точно там е Вилико, като минеш по околовръстното се вижда.

# 513
А докъде е стигнал строежа?

# 514
Иначе този гарбероб например - спокойно можеш да си направиш сам с малко фолио или стикери и цената ще излезе не повече от 400лв - обиквоне гардероб на промоция се намира за около 350 и декорацията...та така  Laughing

Този гардероб е на Джервазони - една от най-добрите марки италиански мебели изобщо, и не е облепен с фолио или стикери, а със сериграфирано огледало. Споменавам го само, защото мисля, че разликата в крайния ефект е съществена. Simple Smile

# 515
Аз съм показала само идеи как можем да разкрасим сами някоя мебел. Защото на последните страници често се питаше за интересни и по-евтини варианти.

# 516
Моля кажете какво мислите за такъв тип мокетна настила в спалнята и детската стаи

Вилико, кой би могъл да направи гардероб с такива страхотни декорации, които си показала с фолио и стикери???  Ако искаш пиши повече инфо на лични.

# 517
Мокет искам да сложа в хола вкъщи. В Домко има  страхотни като дебелина и десени, отдолу са гумирани, режат на размер и ти поръбват, тоест може и като килим да се ползва дори. Цените са средно високи, от 10тина до към 50лв на метър. Аз искам нещо кафеникаво, ето това съм харесала, но го нямат налично от доста време и чакам.
ето го тук http://www.e-domko.bg/products/195-funky-stripes.html
Знам, че се чисти по-трудно, но синът ми живее на пода просто, трябва ми нещо топло и от край до край на стаята. Пък и ужасно много ми харесва такава стая.

Ето тук са всичките им, Pebble Beach също ми хваща окото http://www.e-domko.bg/products/2-moketi.html

А относно кой прави такива със стикери...не зная  Laughing Всъщност във всяка фирма, която предлага изработка на рекламни стикери и табели - можеш да си поръчаш такова фолио с твоя снимка или картина и съответния модел, след това си плащаш за монтаж/ако не е в це ната включен. Значи за печат върху непрозрачно фолио, което е за мебели - цената е около 20лв на кв.метър и 5лв ми искаха за монтаж. И казаха, че няма проблем да се лепи върху мебел. Иначе ако си купиш стикери - сама си ги лепиш, няма нищо трудно, те не са големи повърхности и се лепят лесно. Примерно както са тези цветя на светлия гардероб назад. Има и интересни огледални стикери, които са хубави за декорация.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 10:26 от viliko

# 518
Вилико, добре, къде предлагат рекламни стикери, които да стават за мебели? Ако имаш фирми, давай направо да звъна и разпитвам, че не ми се рови и за ТАКИВА. Ще се побъркам вече.  Laughing

# 519
# 520
Лично аз съм проверявала за фолио по мой модел в Принт.бг и в едно издателство в центъра на ул.Бузлуджа.
Стикери има вече почти навсякъде, в Джъмбо за по 5лв малка опаковка, в Практикер и Бриколаж има хубави и големи, цените бяха нещо от сорта на 20-30тина лв, с Домко пък има серии с различни размери...
Разгледай тук, това са цели серии http://www.e-domko.bg/products/67-dekorativni-stikeri.html

# 521
Аз съм твърдо против мокетните настилки. Живяли сме дълги години с мокет от край до край в стаите и просто е ужасно.

# 522
Ужасно е било време оно, новите мокетни настилки нямат нищо общо с мокета от едно време. Поне не тези, които аз заглеждам. В майка ми е мокет, вярно, не е като на плочки, но една прахосмукачка върши идеална работа. Както и да е, то си е в ъпрос на вкус.

# 523
Специално за мокетите и килимите,аз предпочитам второто,но поради откритите наскоро алергии при децата ми се наложи да прибера килимите си и сега сме само на ламинат,мн грозно и нямам идея как да разнообразя ,иначе зимата без килим или нещичко  на пода,на което да си играе детето не става,някакви идеи за нещо,което не събира много прах,или поне се тупа лесно,засега в детската съм решила проблема с тези меките сглобяеми пъзели на пода,но както повечето деца и моите обичат да си играят не в детската,а при мама и тати..

# 524
Креми, има детски антибактериални килими - специална серия, ако си от София - пиши ми - ще ти кажа къде имат магазин. Ние уж имаме доказана алегрия от прах, но всъщност пъпки ни излизат само лятото и то от насекоми и допир с треви, каквото и да ми разправят лекарите, аз виждам и си знам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт