Хайде покажете си спалните - 5

• 104 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Бях избрала легло, отказах се да го поръчвам. Както е тръгнало- ще е до живот  Wink това легло и го искам перфектно! Кажете къде сте виждали висока, здрава спалня, без остри ръбове, в които да се удряш по тъмно, в която да лягаш без усилие и да не ти се става? Обиколих града, ама само разни талашитени, ниски и супер неудобни намирам.

# 526
Много, ама много ви благодаря за идеите за стикери!  Hug Сейввам си сайтовете и когато му дойде времето ще купувам. Няма да давам 6000лв за гардероб само заради флоралния ефект, я!  Naughty  Joy А да питам - как се лепят? В смисъл не си ли личи, че е лепенка?  newsm78 И на КАКВО могат да се залепят?  И на гардероби и на стени ли?  newsm78 Ето тук изглеждат сляти със стената, но така ли е и от близо?

# 527
не си ли личи, че е лепенка?  newsm78
Eстествено, че си личи. Ако искаш "слят със стената" ефект, изрежи шаблон и боядисвай или, ако можеш, рисувай със свободна ръка.

# 528
Зависи какво разбираш под личи си. Лепила съм на стена от тия стикери, но определено не се залепят така добре, както на пластмаса или на мебел, просто върху латекс е по-различно. Но така и така не виждам кое те притеснява - фигура някаква - то е ясно, че някак е сложена на стената. Последният път го правихме като пано за една позната - купихме плексиглас едно парче, това е съвсем тънка някаква плоскост, отгоре залепихме стикера и това закачено на стената - стана разкошно. Върху бюлото вкъщи съм си залепила малки стикерчета, то е дървено, но с много гладка повърхност и стои хубаво. Върху ПДЧ ще е още по-лесно предполагам. Но ако е голям стикера - трябва да се внимава много да не останат та въздух. Същото е с фолиото - лепи се трудничко, ако е по-голямо парче, нагрява се дори, за да се опъне, но аз не съм го правила. В тези фирми, в коит оходих - вече казах - предлагат те да го лепят.

# 529
В Принт.бг не видях стикери за мебели...

[/quote]
Последният път го правихме като пано за една позната - купихме плексиглас едно парче, това е съвсем тънка някаква плоскост, отгоре залепихме стикера и това закачено на стената - стана разкошно. Върху бюлото вкъщи съм си залепила малки стикерчета, то е дървено, но с много гладка повърхност и стои хубаво.
[/quote]

Виж за пано не се бях сещата. Ех, че хубави идеи ми давате за майсторите ни...  Laughing

# 530
  • На небето
Eстествено, че си личи. Ако искаш "слят със стената" ефект, изрежи шаблон и боядисвай или, ако можеш, рисувай със свободна ръка.

Да така е. Разпечатва се стикера на хартия или картон изрязва се стикера и се маха, а външната част която остава се ползва. Залепва се на стената с хартиено тиксо и се пръска празната част в средата със спрей. И така като махнеш хартията остава само шаблончето което желаеш, но е с боя и не си личи нищо. Виждала съм как се прави лесно е, може и сам да си го направиш. А и е доста по ефектно и красиво от фолиото. Ако ще слагам на стена задължително ще е от този тип, стикерите са за плоскости, врати и т.н.
Моята поръчка на стикера е готова. Излезе ми 10лв. да ми я изработят, но още не сме я сложили. Тази вечер вече ще хвана мъжа ми и ще намерим време (надявам се) да я сложим.

# 531

Да така е. Разпечатва се стикера на хартия или картон изрязва се стикера и се маха, а външната част която остава се ползва. Залепва се на стената с хартиено тиксо и се пръска празната част в средата със спрей. И така като махнеш хартията остава само шаблончето което желаеш, но е с боя и не си личи нищо. Виждала съм как се прави лесно е, може и сам да си го направиш. А и е доста по ефектно и красиво от фолиото. Ако ще слагам на стена задължително ще е от този тип, стикерите са за плоскости, врати и т.н.
Моята поръчка на стикера е готова излезе ми 10лв. да ми я изработят, но още не сме я сложили. Тази вечер вече ще хвана мъжа ми и ще намерим време (надявам се) да я сложим.

Ууууу, мен лично като нищо не разбираща би ме било страх да правя сама каквото и да било, колкото и да е лесно ще ми треперят ръцете и...  ooooh! Joy А и това би било лесно в случая, показан по-горе с дракона. Но ако нещо разноцветно като тези ТУКняма как.  newsm78

# 532
Estell - би ли показала какво си измислила  Laughing
И от къде си поръча?
Точно в Принт.бг имат някакви нови технологии за стикер върху латекс, води се накакъв вид тапет - обадете се и разпитайте  Peace

# 533
  • На небето
viliko реших да си сложа някаква декорация на грозната бяла врата във дневната, исках да е нещо в зелено, някакво растение или нещо подобно. Търсих из магазини в нета, но така и не можах да си харесам готов шаблон. Харесах си този шаблон http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634256074015677227.jpg, но никъде не го продаваха. Искам да изглежда така все едно виси или по скоро се плъзга по вратата растение от горната част на вратата надолу. Не знам дали го обясних, но като си го представих, си казах това ще е. И понеже ми се видя малко рехаво от към листа, аз си го нарисувах на Фотошоп, като му сложих още листа, направих му контур, който копирах на Корел и го дадох готово на моя приятел, само да го пусне на плотера да го изреже. Но предполагам, че ако не можех сама да си го направя, той щеше да ми свърши и тази работа. Размерите са ширина 70, на височина 146см. за това ми взе 10лв. Като ми даде целия лист фолио който е доста голям с изрязаното на него шаблонче, а излишъка може да се ползва за друго. Само трябва да изрежа излишната част от фолиото и да си залепя шаблончето. Не знам дали ще изглежда така както си го представях, все пак се прави на фолио, там има особености понеже се изрязва на плотер, а той може да се движи само по очертание, което не е съвършено извито около всяко листенце, но ще видим де. Тази вече ако го залепим с мъжа ми може да го щракна и утре да видите какво се е получило. Нямам големи очаквания, все пак е фолио.

Бърборанка това което си показала цветното е на различен принцип направено и няма как да си го изработиш сама.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 16:37 от Estell

# 534
Дам, да не забравиш да снимаш  Laughing

# 535
viliko реших да си сложа някаква декорация на грозната бяла врата във дневната, исках да е нещо в зелено, някакво растение или нещо подобно. Търсих из магазини в нета, но така и не можах да си харесам готов шаблон. Харесах си този шаблон http://www.bgphoto.net/photos/2535/o634256074015677227.jpg, но никъде не го продаваха. Искам да изглежда така все едно виси или по скоро се плъзга по вратата растение от горната част на вратата надолу. Не знам дали го обясних, но като си го представих, си казах това ще е. И понеже ми се видя малко рехаво от към листа, аз си го нарисувах на Фотошоп, като му сложих още листа, направих му контур, който копирах на Корел и го дадох готово на моя приятел, само да го пусне на плотера да го изреже. Но предполагам, че ако не можех сама да си го направя, той щеше да ми свърши и тази работа. Размерите са ширина 70, на височина 146см. за това ми взе 10лв. Като ми даде целия лист фолио който е доста голям с изрязаното на него шаблонче, а излишъка може да се ползва за друго. Само трябва да изрежа излишната част от фолиото и да си залепя шаблончето. Не знам дали ще изглежда така както си го представях, все пак се прави на фолио, там има особености понеже се изрязва на плотер, а той може да се движи само по очертание, което не е съвършено извито около всяко листенце, но ще видим де. Тази вече ако го залепим с мъжа ми може да го щракна и утре да видите какво се е получило. Нямам големи очаквания, все пак е фолио.

Бърборанка това което си показала цветното е на различен принцип направено и няма как да си го изработиш сама.

http://www.-spam055-/myroom/index.php?link=desc Ето тази фирма го предлага. Ти вече си си решила проблема, но все пак... Може и на някой друг да му харесва Simple Smile

# 536
Не се отваря.
Аз имам друг въпрос - какво ще препоръчате - имам един бокс с избита врата-свод отворен, която обаче си е само на шпакловка и латекс. Иска ми се да сложа някаква рамка дървена, за да стои по-красиво  Thinking

# 537
Да се включа с коментар относно мокетите - голяма фенка съм им и поради това в новото ни жилище сложихме и в хола, и в спалнята. Страхотно стана, много е красиво и уютно  Simple Smile   Все още не сме се нанесли, но нямам особени притеснения относно чистенето, приятелят ми е в бранша за професионално почистване и съм наясно за какво става дума. Имаш ли подходящата машина си чистиш както всяка друга подова настилка...  В хола ни е много светъл и просто ще трябва по-честичко пране.
Вилико, точно от Домко ги взехме и двата мокета, имат много голям избор.  Peace

# 538
Да се включа с коментар относно мокетите - голяма фенка съм им и поради това в новото ни жилище сложихме и в хола, и в спалнята. Страхотно стана, много е красиво и уютно  Simple Smile   Все още не сме се нанесли, но нямам особени притеснения относно чистенето, приятелят ми е в бранша за професионално почистване и съм наясно за какво става дума. Имаш ли подходящата машина си чистиш както всяка друга подова настилка...  В хола ни е много светъл и просто ще трябва по-честичко пране.
Вилико, точно от Домко ги взехме и двата мокета, имат много голям избор.  Peace

Кажи като се нанесете, макар че аз трябва да реша до дни какво ще е.  Laughing Е, вие като имате професионални уреди за почистване е друго. Аз обаче не смятам да купувам Рейнбоу. То поне някаква перяща прахосмукачка направо трябва да си върви комплект към мокетите.  Joy

# 539
В момента има доста евтини перящи прахосмукачки, примерно около 100 и няколко лева. Според мен не е непосилно, но аз лично нямам, в началото ще се справям с обикновена такава и мокър парцал отгоре  Wink
Тemi - дай снимки де, моля теее  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт