Хайде покажете си спалните - 5

• 104 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Оу, аз ще ги ползвам, моето е малко  Flutter

# 706
Таня, би ли ми пратила сайта, откъдето ги поръчваш.
Вилико, пропуснах да ти кажа, че това, което се вижда от спалнята ти е много хубаво, дай и останалата част.

# 707
И аз не бих си сложила кръгло легло. Наистина има проблем с чаршафите, ръба по средата не е много приятен. Освен това заемат много място. Иначе изглеждат атрактивно, но други предимства не виждам.  На мен ми предстои също обзавеждане на спалня и това, от което няма да отстъпя е спалнята да е с ракла отдолу. Това си е цял гардероб, но легнал. Crazy
Иначе съм се спряла към бяло  и пепел от рози, но не е окончателно, защото до ремонта има поне 1 година.

# 708
Вилико, пропуснах да ти кажа, че това, което се вижда от спалнята ти е много хубаво, дай и останалата част.

Ми...нямам други снимки сега. Иначе пода е паркет, естествен, леглото черно, бюро и детско креватче бели, пердета зелени, завеси и шалте - тъмно зелени, към черни. Липсва ми килим. Като купя, ще показвам.

# 709
По принцип си обикалям супермаркетите със спално бельо и избирам ,винаги има супер кинг сайз (240-220) или по И-бей ..там,пък всичко си намирам на добри цени. Имам комплекти и от Аргос ,Бедс Директ и от Икеа(все са марки магазини и могат да се видят сайтовете им лесно)Simple Smile
П“П.Само гостите ще ги ползват другите комплекти и евентуално ние на вилата Sad

# 710
В събота обикалях за кой ли път из магазините в издирване на мечтаната спалня. Ужасно харесах една и даже май ще се откажа от поръчка. Единственото, което твърдо реших е, че не искам механизъм, а чекмеджета под леглото. След вдигането на n на брой спални, барабар с матрака, ми стана ясно, че не е за мене тази работа- обзаведох се с болки в кръста и ръката.

# 711
Така е, назад доста пъти съм споменавала, че чекмеджетата са доста по-удобни, стига обаче да имаш място около спалнята, поне по 1,20м. Аз все още чакам да пуснат Коледните намаления, няколко години подред си купувам така обемни неща и то с отстъпка в рамките на 100-200лв, което не е малко. Но скъпата ни родита все още не ги е пуснала, нищо че в белия свят вече са факт тия намаления.

# 712
  • София
В събота обикалях за кой ли път из магазините в издирване на мечтаната спалня. Ужасно харесах една и даже май ще се откажа от поръчка. Единственото, което твърдо реших е, че не искам механизъм, а чекмеджета под леглото. След вдигането на n на брой спални, барабар с матрака, ми стана ясно, че не е за мене тази работа- обзаведох се с болки в кръста и ръката.

Проучи добре въпроса с механизмите за чекмеджета, да могат да понасят голям товар, защото имам опит с такива неотварящи се поради провисване и за нищо на света не бих си сложила пак чекмеджета под легло.

# 713
Проучи добре въпроса с механизмите за чекмеджета, да могат да понасят голям товар, защото имам опит с такива неотварящи се поради провисване и за нищо на света не бих си сложила пак чекмеджета под легло.
Не само това, конструкцията на леглото отгоре също трябва да е стабилна и да не се деформира с времето, защото пък ако провисне горната част, може да изкриви и да не позволява на чекмеджетата да се отварят.

# 714
Ма вие тухли ли ще складирате в тия чекмеждета  Laughing
И как пък ще провисне дървенат арамка на спалнята, че да задръсти чекмеджето?
Има вариан самите чекмеджета да са с колелца и да се търкалят директно по пода, като тук

Или да са релси и механизъмче, като тук

# 715
Ка е точно на английски "спален комплект " ? Да търся в ибей.

# 716
Ма вие тухли ли ще складирате в тия чекмеждета  Laughing
И как пък ще провисне дървенат арамка на спалнята, че да задръсти чекмеджето?
Повярвай има толкова калпави мебели, че не е изключено да се случи и без да се складират тухли Simple Smile
Тези които се търкалят по пода директно не са удобни за експлоатация защото няма водачи и си се разхождат на където си искат.

# 717
# 718
 newsm51

П.П. Обаче..техните размери са на 135 и обикновено единичния комплект няма долен чаршаф. Също така са и смес с полиестер...

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 12:15 от Анонимен

# 719
Другарката певица Рени погледни в Икеа  комплектите са страхотни много мек памук,ноо отделно си купуваш долен чаршаф навсякъде е така.

Общи условия

Активация на акаунт