Милички, помогнете с избора на име.

• 11 821
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
Най-много ми харесва Томислав ( за него гласувах)  и донякъде Виктор Peace

# 31
  • Варна
От изброените в анкетата имена харесах българските Явор и Ясен, имат имен ден на Цветница.
После е Виктор нищо, че не е българско, означава "Победа".
Адриан е доста женствено.Не ми допада.
Денис на турски означава "море", странна комбинация със българското окончание "слав".
Ивелин, доста изтъркано. Навремето всички Ивановци станаха Ивелиновци.
Томислав съвременен вариант на дядо Тома, не ми допада.

Сега да не вземе някой да се разсърди, само изказах мнение по темата.

# 32
Учудва ме, че няколко човека са намерили Адриан за женствено?! - Император  … 80;ан;  името идва от Адриатика.

# 33
Да, и аз го свързвам с императора и не ми е женствено...

# 34
  • София
Аз гласувах за Денислав, обичам малко по-дългите имена, пък и има галено - Дени  Simple Smile 

# 35
Гласувах за ДЕнислав,но и Адриан ми харесва,само не се сещам как на галено newsm78

# 36
Асоциирах го и с още един Адриан(о) , в който няма нищо женствено  Simple Smile

# 37
Е и на мен Адриан ми звучи по-женско, изобщо не го свързвам с никакъв император! Crazy Просто така ми звучи... Не знам на Адриан как е галеното - ако ще му викат Ади - е не мерси! Stop

# 38
Аз гласувах за Денислав, Дени е сладко!  Heart Eyes Явор и Виктор също много ми харесват, Адриан не е лошо.Ивелин е женствено, по-добре Ивайло както някой е споменал по-горе.С Ясен си правя асоциации и може би затова не ми харесва ..  Rolling Eyes

# 39
Адриан си е достатъчно кратко...
Имах познат Адриен - така го наричах, на цяло име.

# 40
Виктор  Peace , Томислав също ми харесва , но едва ли анкетата ще ти помогне много. Аз лично слушам сърцето си и то ми помогна да избера име за бъдещата си дъщеричка  Heart Eyes

# 41
Виктор-страхотно име

# 42
И аз гласувах за Виктор

# 43
Адриан  Peace и Виктор, но не защото ми харесват на мен, а защото подхождат на Мариан. Аз на моите 2 големи деца така им избирах имената - да си подхождат (на български цар и царица са).

От изброените в анкетата нашата кака хареса Денислав.

Иначе лично на мен най ми харесват Явор и Ясен (най-ще подхождат на името на очакваната от нас госпожица, но не вярвам да стигнем до сватосване  Laughing).

Успех! Дано угодиш на всички с избора и най-вече на себе си. Не забравяй, че името трябва "да ти залепне".
Аз като имах колебания изписвах на бял лист избраните имена многократно...и така си решавах.
А сега с третото името съм го измислила 2-3 години преди да забременея.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт