Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 557 032
  • 1 014
  •   4
Отговори
# 285
  • Страната на чудесата
.

# 286
Дента плюс и д-р Габриела Луканова. От 10 год. съм и пациент и каквото е направила, не е мръднало Simple Smile
За София ли става въпрос?
Да за София, на Патриарха е  Grinning

# 287
Az da si pohvalq na6iq dobar i profesionalen zabolekar ot Plovdiv D-r Stefanov. To4no kakvoto otno6enie ima toi kam horata takova trqbva da bade,Blagodarim mu cqloto ni semeistvo, Takav dobar zabolekar prosto nqma nikade. Razbira ot vsi4ko i raboti mnogo hubavo i na dobri ceni, Simple Smile))))))))))))))))))

# 288
  • София
Момичета, спешно се нуждая от координати на добър стоматолог. Става въпрос за центъра на София, района около пл. Света Неделя. Имам болки вече втори ден. Счупен умъртвен зъб. Моята  стоматоложка е в провинцията. Дадоха ми тел. на друг зъболекар, но той може да ме прегледа чак другата седмица в сряда.

# 289
  • София
Момичета, спешно се нуждая от координати на добър стоматолог. Става въпрос за центъра на София, района около пл. Света Неделя. Имам болки вече втори ден. Счупен умъртвен зъб. Моята  стоматоложка е в провинцията. Дадоха ми тел. на друг зъболекар, но той може да ме прегледа чак другата седмица в сряда.

Аз със две ръце ти препоръчвам Д-р Загорлийска, тя е на Сан Стефано, на спирка с метрото или 15 минути пеша.

# 290
rozibozi, моята зъболекарка е на ул. Христо Белчев, но сега понеже има бебе работи само събота и неделя. Ако те устройва, пиши да дам телефона и да издиря адреса, че го знам като място, но и като номер на улицата.

# 291
  • София
Благодаря на всички за препоръките. Работата се оказа доста дебела. Счупеното май е дълбоко под венеца и ако се потвърди май ще се разделя със зъбчето. Когато всичко приключи ще споделя отзиви за стоматолозите провели лечението.

# 292
Nai-nekadarniqt licevo 4eliusten hirurg i zabolekar v Sofiq-doc. Hinkov,bil e vav VMA,tolkova mnogo  se podigra sas zdraveto mi,4e moga da napi6a kniga,ne hodete pri nego v nikakav slu4ai,hvalebstviqta vav forumite podoziram,4e toi si gi e pisal!!!Naistina golqm nekadarnik!!!!!!!!!

# 293
и аз искам да похваля зъболекаря си.на пръв поглед е малко темерут,но е изключително внимателна и много в час  с работата си.поставя много точни диагнози.разбира и от обща медицина.изпрати майка ми своевременно за лечение на рак на лицето и това и спаси живота.
 адресът и е в люлин 3,на гърба на 33 училище.
тел 0889-85-54-90

# 294
Доц.Кабакчиева- детски стоматолог, д-р Илиева   bouquet

# 295
И аз съм страшно доволна от моята зъболекарка. Тя е най-внимателният стоматолог, при който някога съм ходила. Интересува се как се чувстваш през цялото време, ако те заболи, веднага спира, а и много добре обяснява какво ще ти прави. Много добър специалист и определено обича работата си. А от предишен опит със зъболекари в София, смея да кажа, че цените са доста добри. Работи и със здравната каса.

Казва се д-р Жана Мерджанова и се работи на ул. Раковски 56 в София. Наскоро попаднах на Фб страницата й, откъдето можете да видите телефона и по-подробни контакти.

http://www.facebook.com/pages/%D0%B4-%D1%80-%D0%96%D0%B0%D0%BD%D … 3/167095690022593

# 296
Здравейте, искам да похваля и аз моя дентален лекар - д-р Дойчин Ангелов. Невероятен специалист и професионалист. Няма да изпадам в излишни словоизлияния, само ще кажа, че той направи усмивката ми бяла, блестяща и зъбите здрави и красиви. За повече информация - ул. Твърдишки проход 23, ет. 5, офис 18, тел. 0879 172 347 - http://www.facebook.com/krasivausmivka

# 297
Здравейте, искам да похваля и аз моя дентален лекар - д-р Дойчин Ангелов. Невероятен специалист и професионалист. Няма да изпадам в излишни словоизлияния, само ще кажа, че той направи усмивката ми бяла, блестяща и зъбите здрави и красиви. За повече информация - ул. Твърдишки проход 23, ет. 5, офис 18, тел. 0879 172 347 - http://www.facebook.com/krasivausmivka

Бих казал, че е прекалено очевадно и отблъскващо да четем едни и същи "мнения" за въпросният д-р Дойчин Ангелов и д-р Габровски. Мнения написани от самите тях. Изключително неприятна самореклама. В този форум да не мислите, че растем в саксии ?

# 298
  • София
Публикувана от: laura_88 
Искам да споделя моето впечатление от Др. Влахова. Тя е невероятен психолог и се отнася чудесно с децата. Имам син на 3.5 години и неуспешно обиколихме  доста кабинети за лечение на нашите 5-6 кариеса. Само при нея  намерихме вниманието и отговорността на лекаря и човека. Бях чела тук за водния лазер и затова отидохме при нея.Благодаря, че ни упътихте. Вече имаме здрави и бели зъбчета и с удоволствие ще ходим на периодични прегледи както Др. Влахова ни посъветва. А и доколкото разбрах само тя има нужните нива или степени(не знам как се казват) на обучение за работа с лазер.Наистина препоръчвам Др.Влахова.    

Аз пък не съм съгласна с големите похвали за "психолога" зъболекар ирен влахова. Дори няма да си направя труда да пиша името й с главни букви.
Всички нейни пломби- с лазер и без него, изпадаха. Това първо.
Второ - всеки път говореше, коментираше и обсъждаше предните, току що тръгнали си пациенти.
Детето ми е срамежливо и свито, заведох го на зъболекар за първи път - при нея!!!!
Може и при някой да има подход, но аз не го усетих, а тя толкова много беше шокирана, че детето ми не му е харесало на стола й, че плачело и т.н, че ми каза следното - АБЕ ТОЙ ВОДЕН ЛИ Е НА ПСИХОЛОГ, НА МЕН ТОВА ПОВЕДЕНИЕ МИ ПРИЛИЧА НА СИНДРОМА НА ДАУН ........................ толкова бях шокирана, че тогава най-лесно ми беше да си взема детето и повече не се върнахме там, но сега си мисля че е трябвало да се саморазправя с тази жена.

# 299
   Здравейте !
 Искам да похваля всички български зъболекари, които обичат професията си и полагат максимални грижи за своите пациенти.

Нека не забравяме и профилактиката на денталните заболявания. Тя започва още от вътреутробното развитие. Затова е много важно да се разпитва зъболекаря , как да не се допуска развитието на заболявания на зъбите и венците още от ранна детска възраст. Профилактиката е венеца на всяко едно благородно и имащо за интерес здравето на пациента лечение.

Общи условия

Активация на акаунт