Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 557 871
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 405
И да използвам да ви кажа, да не ходите при Любомир Бутилов в 22 ДКЦ,пълен нещастник!Току що ми падна една пломба,която ми прави.Преди това ми прави друг зъб,затвори го с гранулом и се наложи след половин година да го извадя...

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 10:55 от mimi64

# 406
  • Варна
За Варна -  Др. Диме Йованов Simple Smile Страхотен стоматолог! Млад, работещ върху репутацията си, не за пари Simple Smile Единствения на който се доверявам...

# 407
  • Sofia
   Здравейте!

Моля ви, препоръчайте ми добър стоматолог в района на НДК / Витошка в София. Д-р Явор Хаджиев, който сте препоръчали малко по-назад, все още ли е на Скобелев?

Мерси!   bouquet

P.S.: Само да уточня, че търся професионална консултация, във връзка с мъдреци.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 01:21 от Black Cat 13

# 408
Д-р И. Бърдарски - много готин и работи добре, препоръчан ми е от позната с думите "много добър" мисля за сега при него да ходя за тези зъби,което имам да си правя, за сега само една пломба ми е направил, но съм с прекрасни впечатления  Peace Работи в Овча Купел бл.411.

# 409
Здравейте,

искам да сменя стоматолога си...
Бихте ли могли да ми препоръчате, някои с разумни цени / една пломба да не е 100 лв/ и прилично отношение в центъра или Южните квартали на София?

# 410
Веднага - д-р Александра Василева, работи на ул. Христо Белчев, писала съм по-назад за нея, ако те устройва пак ще напиша  Peace

# 411
  • гр.Варна
За Варна - д-р Емил Карагьозов,МЦ Младост,4 ет.каб.411. Страхотен професионалист,много мил,възпитан,обяснява всичко много подробно.При него се лекуваме цялото семейство. Peace

# 412
Благодаря!
Кога можехме да променяме лични зъболекар?
Декември и Юни?

# 413
Аз съм много доволна от д-р Зорница  Димитрова  за Пловдив - млада е, но е много внимателна и обръща внимание за всичко.Намира се в Кичук Париж ,ул. "Васил Ихчиев" 16 тел 0887 889 046 Работи и с деца и с възрастни,на мен ми каза неща, за които досега никой не ми беше обърнал внимание!

# 414
Благодаря!
Кога можехме да променяме лични зъболекар?
Декември и Юни?
Това не е личен лекар - когато искаш го сменяш.

# 415
Здравейте, има ли добри зъболекари в Дианабад и като цяло района?  Tired Мислих да ходя в дентална клиника ЕО дент, но прочетох много отрицателни коментари за нея и ме е страх да рискувам.

# 416
Пак съм аз.  Blush

Някой ходил ли е при д-р Анастас Василев, кабинетът му се намира в Дианабад?

# 417
За Бургас ще препоръчам Ивайло Радев, стоматолог и специалист лицево - челюстна хирургия.
Аз лично съм много доволна, внимателен е, разбира си от работата, обучава се постоянно.
Той ми прави първите и последни, за сега, пломби, не са мръднали.
Но днес ще пробвам Стоянка Илиева, тъй като ми е близо до офиса, а и колегите ми, ми я препоръчаха..  После ще коментирам и нея

# 418
След като от уплах дълги години не ходих на зъболекар, е все пак ми се наложи да отида и останах особено доволна от д-р Ханджийски, като ми направи впечатление че го посещават и много деца.

За Пловдив - д-р Иван Ханджийски, кв. Коматево, ул. Каскада 7, 0883364093

# 419
Да се включа и аз с моята стоматоложка.Много внимателна и добър специалист! Д-р Катерина Александрова  http://dr-aleksandrova.com/

Общи условия

Активация на акаунт