Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 557 769
  • 1 014
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте, бихтели ми препоръчали д-р в Пловдив който поставя импланти, по възможност на приемливи цени.

Здравей,бих ти препоръчала Д-р Катерина Александрова http://dr-aleksandrova.com/index.php/uslugi

# 421
Бих препоръчала д-р Мирослав Стефчев от Асеновград.
Накратко гледната ми точка: страхлива съм, брала съм ядове със зъболекари още от дете, проблемите ми бяха сложни, препоръчаха ми го познати и останах доволна като резултати и преживяване. Млад лекар е, но се старае и много изпипва нещата, а също гледа и да осигури максимално спокойствието и удобството на пациента. За мен лично това е от значение. Обяснява всичко, каквото прави, изчаква и особено следи за болки. Общо за лечение, обработка и добавяне имах 11 зъба, което ми отне малко повече от 2 седмици, но не почувствах никакво емоционално натоварване и ми направи зъбите много добре.

д-р Мирослав Стефчев
гр. Асеновград
ул. "Шести Януари" 1 /над заведение "VOX"/
тел. 0895 43 49 87
работи с НЗОК

# 422
Не мога да пропусна тази тема, без да пиша в нея! След дългогодишен неописуем страх от зъболекар, лошо ми ставаше само от миризмата - искам да похваля моята зъболекарка Антоанета Пейчева от ADM Dental Care Studio. Има толкова лека ръка, че след всичкия преживян страх и ужас от зъболекарски манипулации - ми се струваше че мога да заспя докато ми човърка зъб.

# 423
Добър вечер!
Похвалете стоматолог за град Русе,моля!Може и няколко,тъкмо да се прецени!

# 424
Д-р Николета Златева,много добър специалист,Д-р Йорданова - Медстом.
Глас за професионализмът на д-р Николета Златева и от мен (ако е тази с кабинет в София на ул. "Оборище")   bouquet

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 12:38 от Ами сега

# 425
Такам, ще дам едно лошо мнение за денонощния кабинет на Радко димитриев 15. Първо, хигиената е на много ниско ниво. Плювалника изглежда не е почистван от никога, пожълтял, чак коричка е хванал и им миришат много лошо устите:sick: Към докторката(Славова нямам особени забележки, освен че и мирише устата, иначе пипа внимателно. Ноо...какво да кажем за дъртия д-р Атанасов не ви препоръчвам да ви "обслужва' #Cussing outИзключително груб, бърза. ходи да пуши и след тва идва и директно ти бърка в устата, ръцете му миришат на цигари, ужас ooooh!Когато ми пиляха поставената пломба от бързане или нарочно ми проби дупка с машината във венеца! Болеше ужасно и изтече супер много кръв Rage Rage.Освен тва ми вземаха по 15лв. за всяко поставяне на лекарство, не знам дали е нормално.
Сега, препоръчайте някой наистина добър и внимателен в Пловдив, да не е скъпар и да работи със здравната каса. Препоръчително от район Северен/Централен. Тука гледам последно някой се регнал да направи реклама на тва девойче Д-р Катерина Александрова. дайте едно реално мнение? Малко съм предубеден към по-младите и неопитни. Препоръчаха ми д-р до поликлиниката на понеделник пазара, много внимателен и хигиената на много високо ниво била, според проверката ми трябва да е д-р Андрей Деянов, той ли е? Иначе с удоволствие мога да оплюя още 2-3 ама май не е тука мястото. И не ви препоръчвам да ходите при студентите в Стоматологичния, някви студентчета 3-4 курс да се учат върху вас, втори път опитно зайче не ставам, па макар и за без пари. Аз мога да ви препоръчам донякъде зъболекарката в ТЦ "Гранд", много готина кака, поне при мен си свърши много добре работата, ама май малко скъпо взима

# 426
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Посещаваме  д-р Димитър Радулов от няколко години, лично аз съм доволна много, защото съм истерик със чувствителни зъби, а той е спокоен лекар! На мен ми е правил няколко кариеса, няма проблем след това. Отделно приятеля ми е с проблемни зъби,  имаше зъб с гноен пулпит, зъболекаря отдели доста време да почиства и лекува канали, не бързаше да затвори зъба.

# 427
Малко по-назад съм писала,че съм много доволна от д-р Зорница Димитрова,млада е,но разбира и е внимателна!Намира се в Кичук Париж тел 0887889046

# 428
Симона Велева, два поста има във форума, и в двата хвалиш тази съболекарка. Дъщеря ли си й?
Егати! Не ядем доматитУ с колците!  Crossing Arms

# 429
Препоръчвам Д-р Йонков, за София. Сравнително отскоро ходя при него и съм много доволна. А и нещо друго интересно. Преди два дни, "под сурдинка" разбрах, че докторът ще раздава някакви награди. Не стана ясно точно какви, но сигурно ще са безплатни зъболекарски дейности. Това важи за всички, които харесат и шернат Фейсбук страницата му, от началото на март до Великден. Търсете във Фейсбук Д-р Иво Йонков. Аз го направих и очаквам великденски изненади. А дано!

# 430
за Бургас искам да препоръчам д-р Моров, много добър професионалист, ходя при него от година успя да ми спаси един от долните
зъби които други негови колеги искаха да извадят,водих и моя приятелка при него за пулпит  Simple Smile Simple Smile Simple Smile и тя остана много доволна работи следобед до 18ч. в Света софия .някои ако се интересува да ми пише за повече информация  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  bouquet

# 431
Препоръчвам  горещо и благодаря искрено на Д-р Ради Венков , гр.София, Лозенец, бул. Христо Смирненски №52А , 02 86 54 952.Не работи по ЗК ,но цените са му повече от прилични.
Няма друг толкова внимателен и способен лекар.

# 432
Такам, ще дам едно лошо мнение за денонощния кабинет на Радко димитриев 15. Първо, хигиената е на много ниско ниво. Плювалника изглежда не е почистван от никога, пожълтял, чак коричка е хванал и им миришат много лошо устите:sick: Към докторката(Славова нямам особени забележки, освен че и мирише устата, иначе пипа внимателно. Ноо...какво да кажем за дъртия д-р Атанасов не ви препоръчвам да ви "обслужва' #Cussing outИзключително груб, бърза. ходи да пуши и след тва идва и директно ти бърка в устата, ръцете му миришат на цигари, ужас ooooh!Когато ми пиляха поставената пломба от бързане или нарочно ми проби дупка с машината във венеца! Болеше ужасно и изтече супер много кръв Rage Rage.Освен тва ми вземаха по 15лв. за всяко поставяне на лекарство, не знам дали е нормално.
Сега, препоръчайте някой наистина добър и внимателен в Пловдив, да не е скъпар и да работи със здравната каса. Препоръчително от район Северен/Централен. Тука гледам последно някой се регнал да направи реклама на тва девойче Д-р Катерина Александрова. дайте едно реално мнение? Малко съм предубеден към по-младите и неопитни. Препоръчаха ми д-р до поликлиниката на понеделник пазара, много внимателен и хигиената на много високо ниво била, според проверката ми трябва да е д-р Андрей Деянов, той ли е? Иначе с удоволствие мога да оплюя още 2-3 ама май не е тука мястото. И не ви препоръчвам да ходите при студентите в Стоматологичния, някви студентчета 3-4 курс да се учат върху вас, втори път опитно зайче не ставам, па макар и за без пари. Аз мога да ви препоръчам донякъде зъболекарката в ТЦ "Гранд", много готина кака, поне при мен си свърши много добре работата, ама май малко скъпо взима

# 433

Здравей,да младо девойче е но пък за сметка на това  работи перфектно доста внимателна.Хигената е на Доста високо ниво и цените са доста добри.Аз направих моя избор на стоматолог след толкова обикаляне  и на накрая го намерих и това Е Д-р Катерина Александрова.

# 434

[/quote]

Здравей,да младо девойче е но пък за сметка на това  работи перфектно доста внимателна.Хигената е на Доста високо ниво и цените са доста добри.Аз направих моя избор на стоматолог след толкова обикаляне  и на накрая го намерих и това Е Д-р Катерина Александрова.
[/quote]
Здрасти, а със здравната каса работи ли?

Общи условия

Активация на акаунт