Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 557 755
  • 1 014
  •   2
Отговори
# 435

Здравей,да младо девойче е но пък за сметка на това  работи перфектно доста внимателна.Хигената е на Доста високо ниво и цените са доста добри.Аз направих моя избор на стоматолог след толкова обикаляне  и на накрая го намерих и това Е Д-р Катерина Александрова.
[/quote]
Здрасти, а със здравната каса работи ли?
[/quote]

Да работи с здравната каса Simple Smile

# 436
Здравейте,
Влезнах тук , за да търся нещо за избелване на зъбите и видях белия списък та се сетих да ви похваля д-р СТАНИМИРА ГУНОВА . кабинета й е в Дианабад. Уникална мацка. Младичка , но работи прекрасно, изключително внимателно, прецизно. Нямам думи да ви опиша колко съм доволна от нея. Аз имах неистов страх от зъболекари , но се наложи да водя дъщеричката ми и то за вадене на зъб. Всъщност се оказа , че малката има и няколко кариеса. Докато водех малката наблюдавах как работи. И реших да седна да пробвам. Първо с почистване на зъбен камък, после с някое малко кариесче , което не изисква упойка и така лека полека... а имах наистина много проблеми със зъбите. Наложи се да ми се вадят корени на мъдрец, умолявах я да ги извади тя , но супер професионално ми каза- това си е работа на хирург и ме прати при д-р Шаранкова (от която също съм много доволна). Като цени Гунова не мога да сравня, защото нямам друг опит, но работи с НЗОК и на мен не ми се струва да взима скъпо. Горещо ви я препоръчвам!!!  Hug Hug

# 437
Препоръчвам  горещо и благодаря искрено на Д-р Ради Венков , гр.София, Лозенец, бул. Христо Смирненски №52А , 02 86 54 952.Не работи по ЗК ,но цените са му повече от прилични.
Няма друг толкова внимателен и способен лекар.
  Съгласна съм за Ради, като малка ми вади два зъба по ортодонтски причини. Тогава работеше със здравната каса. Иначе като цяло от проблемни зъби, съм се напатила и от лоши зъболекари. В момента ходя при една зъболекарка, за сега нещата са добев, но ще я похваля след време, когато установя, че всичко е наистина добре направено. Simple Smile

# 438
Моята зъболекарa е страхотна,най-добрта,най-накрая я открих.Каквото и да кажа за нея, няма да е  достатъчно.Д-р Катерина Александрова Пловдив.  www.dr-aleksandrova.com

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 21:11 от Ico Hristov

# 439
И аз да си похваля стоматолога - д-р Красимир Бозов - съвсем отговорно мога да заявя, че е един от най-добрите зъболекари в Пловдив.
www.dr-bozov.com

# 440
Влизам да похваля д-р Кирил Спиров , град Кърджали

# 441
Искам да изкажа благодарност на клиниката на Хаджиилиеви във Велико Търново. Благодарна съм на д-р Кирилов и д-р Хаджиилиев за старанието и вниманието, с което подхождат към пациентите. Препоръчвам ги за хора, които наистина ценят усмивката си и искат да я запазят здрава.   Peace

# 442
Някакви впечатления за дентална клиника "Амая" в Пловдив

# 443
Някакви впечатления за дентална клиника "Амая" в Пловдив

Знам само хирургът им - Мартин Трифонов. Само позитиви се носят за него, но не работи с касата.

Иначе доколкото съм чувала, новите клиники наемат главно млади специалисти, които да трупат опит и стаж, и поради тази причини аз лично не бих се доверила много на млад зъболекар. На възрастен също, защото повечето от тях си карат по инерция, каквото си знаят.

# 444
Здравейте!Извинете ме,ако въпросът ми не е за тук,но тази тема ми се стори най-подходяща.Има ли някой впечатления от д-р Георги Андреев,има кабинет в Младост 1,също и в някакъв друг квартал,но не се сещам кой беше.

# 445
  • София
искам да похваля д-р Георги Малинов. Има частен кабинет (работи с НЗОК) срещу Храннително-вкусовия Уни в Пловдив!
Много е внимателен и щадящ към пациентите си. А и определено не е кожодер, като много други стоматолози   bouquet

# 446
  • Sofiq
А и определено не е кожодер, като много други стоматолози   bouquet
Това е много добре защото в днешно време масово лекарите и зъболекарите забравиха, че призванието, което сами са си избрали е да помагат на хората и се превърнаха в чисти търговци и печелбари.

# 447
Кирил Спиров ,Кърджали  Peace

# 448
  • София
А и определено не е кожодер, като много други стоматолози   bouquet
Това е много добре защото в днешно време масово лекарите и зъболекарите забравиха, че призванието, което сами са си избрали е да помагат на хората и се превърнаха в чисти търговци и печелбари.
След падането на комунизма,здравеопазването стана една услуга,както купуването на мебел,както правенето на прическа,което показва,че зъболекаря трябва да се държи добре с хората,за да ходят при него.Най-добре е за всичко да го приемат,нали разбирате,че няма как някой да работи без пари,за потупване по рамото,нали ако го прави и не си плати тока...ще му го спрат.затова трябва да се пита кое колко струва,както всяка друга услуга.

# 449
Доктор  Жегова - София, бул. Янко Сакъзов 40 - уникален зъболекар - първият при който дъщеря ми се смя през цялото време и каза, че ще яде повече сладко, за да ходи по-често. Работи с лазер, абсолютно безболезнено, а и цените не са никак високи.

Общи условия

Активация на акаунт