Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 641
  • 1 005
  •   3
Отговори
# 645
Лицево-челюстен ти препоръчвам, както неведнъж съм правила в темата- Павел Станимиров.

# 646
Моля да ми препоръчате стоматолог за вадене на непораснал мъдрец, легнал, който създава проблеми.
За кой град да ти препоръчаме?

# 647
Даа, то трябва и да се уточни като се пита, ама...
Благодаря, Теичка.
За София, ако е около центъра, още по-добре.

# 648
Станимиров е на Македония, 02/9804793 е телефона на клиниката.

# 649
Благодаря!

# 650
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някоя внимателна стоматоложка в широк център и западните райони на центъра? Имам страх от зъболекари и затова искам освен да е добра, да е внимателна и ако може на приемливи цени.
Става дума за дълбоки кариеси на вече пломбирани зъби (бях се оплакала в темата, че ми държат само по 3-4г.) и евентуално вадене на мъдреци. Благодаря!

# 651
Тогава ти трябва добър специалист, като задължително трябва да направиш компромис с пол, цена и местоположение. Нелекувани навреме и неправилно зъби може да доведе до загубата им.

# 652
  • близо под тепетата
За Пловдив - аз и цялото ми семейство + семейни приятели сме доволни от д-р Русинка Иванова.
Много внимателна и работи добре.

# 653
Бихте ли препоръчали стоматолог в София, който прави здрави и дълготрайно издръжливи коронки, тъй като имам вече имам лош опит с наскоро отчупили се такива. Много ще съм ви благодарна, тъй като спешно си търся!

# 654
Моят- Иван Райчев- Алабин 8; телефон за записване на час +35929804793. Ако няма да има релечение на корени, цената за металокерамика е 470 лв., а за циркониева е 680 лв. За направата на коронката се чака около 10 дни, преди това се ходи за оформяне на зъба и вземане на отпечатък. Миналият и този месец си сложих 2 циркониеви- какво да ти кажа, няма никаква разлика, сякаш са по-истински от истинските. Много съм доволна и не съжалявам за нито една стотинка, която съм дала.

# 655
Здравейте, търся мнения за MGdentalclinic на доктор Грънчев, както и за цените на услугите.

# 656
  • София
Здравейте, търся мнения за MGdentalclinic на доктор Грънчев, както и за цените на услугите.
Ходя при него от 2005г. Уникален стоматолог. Там се лекуват и вече много мои познати, които съм пратила, както и семейството ми. Децата ми също са в тази клиника. Прави перфектно от начални кариеси и вадене на млечен зъб, до имплантология и сложни операции. Екипът му е невероятен, абсолютни професионалисти са всички. Цените са високи, но си струва, с чисто сърце препоръчвам да отидете на един консултационен преглед и да разпитате за всичко, ще сметне и цената на лечението, и всичко ще обясни подробно. Излишно е да казвам, че техниката и материалите са възможно най-качествените и иновативните. Simple Smile

# 657
От чисто любопитство питам, какви са цените за обтурация и циркониева коронка ?

# 658
  • София
От чисто любопитство питам, какви са цените за обтурация и циркониева коронка ?

За съжаление нямам как да ви помогна с такава информация, зависи от материала на пломбата, на колко повърхности е, колко е голям кариеса, а с коронките грам не съм в течение, последно коронки слагах 2012та.

# 659
Сигурно има някакъв диапазон за кариес без усложнение. Моят например взима от 220-260 лв. за кариес без последващо лечение.

Общи условия

Активация на акаунт