Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 432
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 870
Бургас-Д-р Балев. Поне с мен се справя перфектно, както и ме насочи към добър ортодонт (смея да твърдя, че в Бургас има само 3ма ортодонта, ходих при всички, но само въпросния препоръчан ми направи впечатление като специалист)

# 871
Може ли отзиви за клиниката на д-р Есмералда Маринова, "Маринова дентал"? https://www.marinovadental.com/

# 872
  • Най-красивата страна
Да похваля дентална клиника,,Аспис,, Варна.
Ние сме пациенти на доктор Галина Захариева ,която ми помогна да преодолея страха си и благодарение на която днес и аз и съпруга ми имаме прекрасна усмивка.
Доктор Елена Захариева и доктор Диме Йованов благодарение на които дъщеря ни на 11 години не знае какво е страх от зъболекар и какво значи да те боли зъб.Водим я при тях от както е навършила 2 години.В началото само на преглед ,за да свикне.

# 873
Има те ли отзиви за ЕО Дент на Черноризец Храбър? Можете ли да ми препоръчате кабинет в центъра на София за избелване на зъби?

# 874
ЕОдент имат клиника на бул.Черни връх,но няма много позитивни мнения за там. Сестра ми водеше детето в Дианабад, пак при тях ,там бяха доволни. Ние посещаваме дентална клиника Ортодент и ще си ги похваля, всички сме щастливи, че ги открихме.Имат специалисти и за деца и за възрастни, вършат перфектна работа и имат правилен подход към всеки.Ползвали сме д-р Симеонова и д-р Златанова, но разбрах, че д-р Узунова е много добър ортодонт и скоро сигурно ще се възползваме.
Имам въпрос към майките от Бургас, баща ми има нужда от нови зъбни протези, не желае да идва в София да се лекува и му търся добър специалист в Бургас, някакви препоръки.

# 875
Аз избягах от ЕОдент от преди 5 години. То, като се разочароваш един път, после е по = трудно и човек става мнителен за останалите.
Проучвах много дълго време при кого да отида и събирах мнения от хора.

Ако  търсиш някой, който работи по най- новите методи и поддържа високо качество - др Ситновска   , не съжалявам за нито един похарчен лев там. Препоръчвам с всеки наличен крайник!

https://drsitnovska.com/

# 876
Здравейте.

Бихте ли ми казали дали препоръчвате д-р Ситновска като детски стоматолог?

Благодаря предварително.

Хубав ден.

# 877
Добър стоматолог в 7 поликлиника някой може ли да ми препоръча?  Моята стоматоложка почина от шибаният ковид....18г. само тя ми е работила.....

# 878
За Русе с две ръце препоръчвам дентално студио Ченко Сотиров. След 30 години при некадърна зъболекарка (късно установено, уви), отидох при техния екип по препоръка на съпруга ми. Влизаш в записания час, веднъж само чаках 5 минути. Безупречна чистота, персоналът е любезен, дори в извънработно време са ми връщали отговор. Нямам забележки и се радвам, че най-накрая си намерих зъболекар.
Телефон: +359898377677

# 879
За София:
Доц. Факих - хирург (Дента Пулс)
Д-р Соня Костова (ДентИнвест)

# 880
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, търся детски стоматолог в Пловдив за 4г. дете с два кариеса, което не отваря устата. Моля за препоръки за търпеливи зъболекари/клиника. Hug

# 881
Търся зъболекар в София, който да помогне с много сложен казус с умъртвен зъб - единият канал е много болезнен, а другия непроходим до долу. Изпих вече 4 антибиотика за 4 месеца и при всеки зъболекар удрям до “повече не мога да помогна” или “няма как да те боли, ако няма подуване”.
Имам рентгенова снимка, на която повече от ясно се забелязва тъмно петно при корена. За 2 от 3 зъболекаря това не е проблем, 3 тия лекува периодонтит(безуспешно), за единия зъболекар проблема е в непроходимия докрай канал, който не е почистен според него добре, за другия в много болезнения втори канал. Единият ми предложи да не мисля за болката, защото не съществувала Astonished

Симптоматиката е една и съща - локализирана болка при корена на зъба (4ти горен), преминава към бузата, носа, възпаляват ми се очите и после следва ужасно главоболие. Всичко това се съпровожда с температура, която постепенно се вдига до 38градуса. Поя антибиотик, промивки на зъба, температурата и проблемите изчезват, болката затихва докато спра антибиотика и до месец съм отново така...

Здравейте, дали намерихте решение на проблема си и при кой зъболекар?
Мерси предварително!

# 882
Здравейте! В 30 ДКЦ Обеля на етаж 3 имаше кабинети на стоматолози. В единият бяха мъж  доц Цветанов и съпругата му (не е с неговата фамилия, но не  я помня). Някой да знае телефон работното му време и къде му е кабинета
Благодаря предварително

# 883
Здравейте, някой ходил ли е в Узунов дентал клиник на Цар Борис? И ако да, може ли да препоръча конкретен зъболекар там?

# 884
Здравейте, аз се включвам само да споделя за един страхотен според мен стоматолог.

Общи условия

Активация на акаунт