Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 556 282
  • 1 013
  •   2
Отговори
# 870
Здравейте, търся добър стоматолог в София, в района на кв. Дружба. Можете ли да ми препоръчате някой, от който сте доволни ?

# 871
И аз търся, в района на "Редута", "Гео Милев", "Слатина", "Яворов"...

# 872
Имат ли сайт? Къде точно се намират?

https://www.mirela.bg/naemi/%D0%94-%D0%A0-%D0%94%D0%95%D0%A1%D0% … %94-zxi18998.html

Даже ей сега, когато написах в гугъл името му, за да намеря линк, който да изпратя, ми излезнаха още добри отзиви от други форуми:)))
Утре съм при него да ми вади зъб:))
Не успях да отрия нейн контакт?! др Николета Вапирова

# 873
  • София
Имате ли отзиви за
Д-р Владимир Вълов-Клиника Вълов
 Бул. Цар Борис 3 номер 303
Sofia

ПП: Може ли да се проследи даден спец-ст кога е дипломиран?

# 874
Някой може ли да даде ориентировъчни цени за лечение на кариес и кореново лечение при д-р Дойчин Ангелов и д-р Иван Райчев? Благодаря!

# 875
  • София
Някой може ли да даде ориентировъчни цени за лечение на кариес и кореново лечение при ......д-р Иван Райчев? Благодаря!
320 лв - кариес
520 - лечение на зъб
680 цирк. корона

Вие как определяте кой зъболекар е добър?
ПП: Лош признак ли е при преглед да ти пропусне 1-2 кариеса (не малки)?

# 876
Не е надобре, стоматолог да пропусне кариес.
Ау, ама много скъпо при този зъболекар, ама за София може и да е нормално.

# 877
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някой може ли да даде ориентировъчни цени за лечение на кариес и кореново лечение при ......д-р Иван Райчев? Благодаря!
320 лв - кариес
520 - лечение на зъб
680 цирк. корона

Вие как определяте кой зъболекар е добър?
ПП: Лош признак ли е при преглед да ти пропусне 1-2 кариеса (не малки)?
Кариес - 320 лева? Ммм, хубави цени. Нормално е относително понятие. В ЕО дент съм плащала около 350 лева за кореново лечение, гранулом. Кариеса там ще е около 80 - 90 някъде.
 Много лош признак е да има пропуснати неща, да падат пломби, възпаления...

# 878
За Монтана - д-р Първан Първанов, работи точно на центъра

Имам нужда от няколко (6-7) импланта плюс лечение на други зъби. В момента живея близко до Монтана. Имам възможност да ги направя тези неща и в София и в Пловдив. Къде бихте ми препоръчали да се консултирам с някого ? Предпочитам да се консултирам с няколко специалиста, като не изключвам възможноста и с вас лично да се консултирам.

# 879
Бургас-Д-р Балев. Поне с мен се справя перфектно, както и ме насочи към добър ортодонт (смея да твърдя, че в Бургас има само 3ма ортодонта, ходих при всички, но само въпросния препоръчан ми направи впечатление като специалист)

# 880
Може ли отзиви за клиниката на д-р Есмералда Маринова, "Маринова дентал"? https://www.marinovadental.com/

# 881
  • Най-красивата страна
Да похваля дентална клиника,,Аспис,, Варна.
Ние сме пациенти на доктор Галина Захариева ,която ми помогна да преодолея страха си и благодарение на която днес и аз и съпруга ми имаме прекрасна усмивка.
Доктор Елена Захариева и доктор Диме Йованов благодарение на които дъщеря ни на 11 години не знае какво е страх от зъболекар и какво значи да те боли зъб.Водим я при тях от както е навършила 2 години.В началото само на преглед ,за да свикне.

# 882
Има те ли отзиви за ЕО Дент на Черноризец Храбър? Можете ли да ми препоръчате кабинет в центъра на София за избелване на зъби?

# 883
ЕОдент имат клиника на бул.Черни връх,но няма много позитивни мнения за там. Сестра ми водеше детето в Дианабад, пак при тях ,там бяха доволни. Ние посещаваме дентална клиника Ортодент и ще си ги похваля, всички сме щастливи, че ги открихме.Имат специалисти и за деца и за възрастни, вършат перфектна работа и имат правилен подход към всеки.Ползвали сме д-р Симеонова и д-р Златанова, но разбрах, че д-р Узунова е много добър ортодонт и скоро сигурно ще се възползваме.
Имам въпрос към майките от Бургас, баща ми има нужда от нови зъбни протези, не желае да идва в София да се лекува и му търся добър специалист в Бургас, някакви препоръки.

# 884
Аз избягах от ЕОдент от преди 5 години. То, като се разочароваш един път, после е по = трудно и човек става мнителен за останалите.
Проучвах много дълго време при кого да отида и събирах мнения от хора.

Ако  търсиш някой, който работи по най- новите методи и поддържа високо качество - др Ситновска   , не съжалявам за нито един похарчен лев там. Препоръчвам с всеки наличен крайник!

https://drsitnovska.com/

Общи условия

Активация на акаунт