Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 566 239
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 855
Някой има ли впечатления от клиника Ковидент гр.София.

# 856
Здравейте! Моля за мнение за д-р Стоян Маринов стоматолог,кабинета му се намира в София кв. Стрелбище ул.Хай душа гора -141.Имам запазен час при него и бих искала да знам  какво да очаквам. Трябва да подменя 2 моста,затова ме интересува дали мога да му се доверя. Също така дали прави бондинг,защото и това ми се налага да направя на един зъб.Благодаря!
Преди години бях и не съм доволна. За леки процедури - не, а за тежки аз не бих рискувала.

# 857
Искам да си сменя стоматолога в Пловдив.
Може ли препоръки на работещ със здравната каса?
Благодаря ви предварително.

# 858
  • Пловдив
Искам да си сменя стоматолога в Пловдив.
Може ли препоръки на работещ със здравната каса?
Благодаря ви предварително.
Виждам, че е минало време, но все пак ще напиша. Аз смених няколко стоматолога, от фейсбук групата за Пловдив научих за д-р Румен Патриков. От година ходя при него, много съм доволна. Координати ще намериш лесно през google.

# 859
  • Пловдив
Здравейте.За Пловдив да питам какви са цените за почистване на зъбен камък?

# 860
Аз ходих миналата седмица, взеха ми 60 лв, друг е въпросът, че не съм доволна. Ако има някой, доволен от чистенето при него, ще се радвам да даде координати.

# 861
  • Пловдив
А за пломби как вървят цените//

# 862
Моля отчаяно за мнение, каквото и да е за д-р Саша Стаменов от Тандем Дент в Плевен и А-дент Банско? Престои ни поставяне на импланти и се колебае между тези две клиники. Моля ако някой е ползвал такива услуги в някоя от тези. Ще съм много благодарна да реагира!

# 863
  • Страната на приказките
Моля, препоръчайте стоматолог в района Централни хали - Метростанция Сердика.

# 864
Доктор Георги Михайлов, ул. „Цар Самуил“ 93, vh.B, 1000 Център, София. Аз ходя от години при него. Коректен и добре работи.

# 865
  • Страната на приказките
Благодаря!

# 866
Здравейте, търся добър стоматолог в София квартал Люлин да работи по здравна каса и да не е много скъп, защото имам много зъби за правене.

# 867
  • София
Здравейте, търся добър стоматолог в София квартал Люлин да работи по здравна каса и да не е много скъп, защото имам много зъби за правене.
Препоръчвам доктор Мария Вангелова в Люлин 8 .В гугъл номера и трябва да го пише

# 868
  • София
За София, около хотел "Плиска" - Д-р Есмералда Маринова. Работи бързо и качествено. Голям специалист в почистването и оздравяването на канали (грануломи, пулпити и т.н.)! В тясно сътрудничество със зъботехник и хирург прави чудеса! Мостове, коронки -  металокерамика, импланти ...

Здравейте, ориентировъчни цени бихте ли споделили, тъй като ми е съвсем близо и удобно? Благодаря!

# 869
Здравейте, търся добър стоматолог в София, в района на кв. Дружба. Можете ли да ми препоръчате някой, от който сте доволни ?

Общи условия

Активация на акаунт