В жега или не, МАЙчето в количката и вкъщи все реве! № 4

• 23 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Честит рожден ден sivanovaa! Пожелавам здраве и късмет на теб и всички около теб  bigdance2
Таничка, ние по принцип живеем в Бургас. Във Варна сме по-рядко, особено сега с новото попълнение  Mr. Green. Така че сме на разположение за разходки!

И аз давах туя с баткото, ще давам и сега - 5 зрънца в деня преди ваксина, 5 в деня на ваксината и 5 на следващия ден. Това ми го предписа хомеопат. Даже вече съм я купила туята Simple Smile

Момичета, лято е - по-лежерно го раздавайте! Не им се връзвайте  на роднини и неблагодарни мъжОВе! Аз с Марти ревах безутешно - в резултат сега е нервен и нетърпелив. Сега съм над нещата - направо се рея  Mr. Green и резултатът е най-усмихнатото и гукащо бебе  Heart Eyes. Така че теглете им на всички една яка, слушалките в ушите, количката и на разходка по хладина!

# 91
Здравейте  Hug

Ние бяхме на ортопед днес, много съм доволна от д-р Хазбун - мил човек, всичко обяснява и то на разбираем език, не е от тези, които гледат да претупат нещата и да ти вземат парите  Peace Дори Ивката го хареса и му се хилеше през цялото време  Flutter Всичко ни е наред, обясни ни за носенето на ръце, каза ни и за кошницата за кола, че на бебето му е удобно в нея и няма ограничение колко време да стои бебка нея  Peace Точно щеше да ми каже за статията му в Интернет, но аз го прекъснах с това, че вече съм я чела  Mr. Green и на него му стана готино  Laughing

krischana, благодаря ти мила за обяснението, много лесно намерихме кабинета на доктора   bouquet

aniK, не се притеснявай толкова за палчето, и Ивата постоянно е с ръце в устата, ама смуче юмручето, рядко успява да уцели пръстче  Mr. Green

madelix, обикновено до 3 дни изпращат продавачите, не гледай, че не ти е отбелязано, че е изпратено, не всички отбелязват, но това не значи, че не ти е изпратено  Peace А ако искаш за твое успокоение, пиши на продавача и го питай  Peace
аааа тя Ани вече ти е отговорила  Blush

# 92
Desex радвам се че всичко е ОК и съм помогнала с обяснението  Mr. Green тъкмо сутринта се чудих, че не си се похвалила че си ходила
Ох имам някакви такива моменти - каквото си помисля и веднага става - не е само това че днес мислих за вашето посещение при ортопеда, вчера даже докато я изкарах пред къщата малката в кошницата - така правим че в тая жега за разходка през деня не става и си мислих, че не е повръщала в кошницата и не съм я прала /освен първоначалното пране/ и веднага повърна хайвана и то все едно два черпака някой изля в кошницата
Та така всеки ден имам по едно "прозрение"  Embarassed  afwitch чак се плаша
Днес цял ден си представям куфарче с пари  Joy а дано, ама надали

# 93
Да се запиша и аз тук.
Честит рожден ден на Силвето! Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти.  bouquet
Хайде отивам да ви чета сега.

# 94
desex, какво ти казаха за носенето на ръце?

Днес цял ден си представям куфарче с пари  Joy а дано, ама надали
Joy

Не си спомянм дали съм споделяла тук, но Еди не обича да го возя в количката. Колкото пъти излезем, толкова пъти голямо мрънкане настава.  ooooh! Трябваше ли да се излиза някъде, се стресирах преди да сме излязли още. Онзиден обаче реших да го сложа в столчето за кола (което се прикрепя към количката) и така излязохме на разходка. Ами... какво да ви кажа - изобщо не рева!!!!  Shocked Искал да зяпа, Човека!!!  Crazy  Crazy Ама майка му откъде да се сети, че на тези месеци едно бебе иска да гледа наоколо.  ooooh! Та, повече никакви кошове, само със стола.  Naughty

# 95
krischana, ако тая работа с куфарчето стане  Praynig утре ще те помоля да си ме представиш и мен с едно, пък аз после ще почерпя  Wink Hug

Бюти, става въпрос за правилното носене на ръце - детето се носи в поза кенгуру – седнало,обърнато с лице към нас като подпираме дупето и кръста, а крачетата му са максимално разтворени около нашите хълбоци. Тя, krischana, я беше пускала, но ето я пак статията на доктора http://www.smartcellsbg.com/?q=en/node/110

# 96
Здравейте и от нас Simple Smile Днес определено съм по-добре и затова бързам и тук да поздравя СИлвето

СИЛВЕ, ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА ТЕБ И НА МИРКО! ДВАМЦАТА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ДА ГО СЛУШКАТЕ МАЛКИЯ Wink

Ние днес сме много по-послушни Simple Smile Не плачкаме много изключае факта че ме накара мънечкото да я нося от пазара до нас на ръце и да бутам количка Simple Smile
Видяхме се сутринта в парка с кумовете и изкарахме много приятно Simple Smile Ох човек като се разнообрази и знае че родителските тела са на 50-тина км далеч от теб е супер Simple Smile
Днес говорих с баща ми - все едно нищо не е било ... направо ме уби!! Аама аз още помня пък!

Смених заглавието на темичката - мисля че ни пасва перфектно Simple Smile

Крисчана, вземи едно и за мен от тез куфарчета ... няма да го откажа Simple Smile

# 97
Силве  Честит Рожден Ден , всичко най хубаво ти пожелавам , Честита и втора месечинка на Мирко  Hug

Гали  , аз пък що съм останала с впечатлението че си повече във Варна  newsm78. Може да се видим на разходка , само да се пооправи времето, че в тези жеги е ужас. Ние с Лилка сме от Меден Рудник  и вече няколко пъти излизахме заедно  Simple Smile

krischana   и аз като теб често имам такива сбъдващи се мисли. Преди обад баткото слезе долу пред блока с една кафяна чаша със сладолед.  Помислих си че трябваше да му го сложа в пласмасова , че може да изтърве тази и да се счупи. След 5 минути се качва само с лъжицата и ми обяснава как без да иска я изтървал  Mr. Green То хубу се сбъдват мислите ми , ама защо все лошите, започвам и аз като теб да си мисля положително, например че печеля от тотото  Joy

Заинтригувахте ме с тази Туя, отивам да чета за нея  Peace

Славче радвам се че вече си добре  Hug

# 98
Здравейте и от нас с Илиян  bouquet
Вчера бяхме на консултация - качили сме 1270 за 1 месец и сме 5570. Като ме почнаха лекарката и сестрата - бил дебел, щял да развие рахит, какво било това ядене и в 3 и в 6 сутринта, само 6 часова пауза от 21 до 3 не стигала, а и не трябвало да е там, а задължително между 24 и 6 сутринта и за капак на тази(преклонна!!) възраст вече трябвало да прави пауза между 21 и 6 сутринта. Ако се събуди, мрънка - да го лъжа с вода Shocked Много ми е чудно как се лъже гладно дете часове наред Rolling Eyes.....всъщност знам - с баткото ги слушах и до края на осмия месец нямаше сън. Всяка сутрин от 3 до 6 безумно висене будна, изнервена, с пищящо дете на ръце изпити 2-3 шишета вода със захар, изобщо идиотщина #Cussing out Та в този ред на мисли; Силве, вас на каква диета ви сложиха? Аз ли се лъжа или СЗО препоръчва кърмене на поискване и колкото иска бебето да суче? Момичета, моля, ако някоя има линка към тези препоръки(на български, английски или руски) да постне за да го прочета от първа ръка, че ми омръзна простотии вече.

Ани, моя хубавец също лапа палеца, но май само като е гладен. И аз имам параноя на темата и все го дебна, че имам един колега с толкова деформирани палци, че изпадам в ужас като си помисля до какво води това смукане.

Силве, честит рожден ден  bigdance2 Нека животът ти бъде безкраен купон!! Честита 2 - ра месечинка на Мирко. Много да те радва  bouquet

Хайде, отивам да нахраня Илиян и да  после пазарувам, но какво ще готвя в тази жега - идея си нямам newsm78

# 99
Роси, казаха нида го мъча да има поне 1 пауза от 4-5 часа,да си е на  поискване ,но  да недавмвам да суче и от двете гърди Hug

# 100
Здравейте и от мен аз успях да приспя малката и да си свърша домашните задачки.Ние сме на консултация на 28 .07 и ще видим как наддава Миленката.Че първият месец само 800 грама,но ме успокоиха ,че за кърмено бебе било добре.За първи път от както съм родила имам време за почивка и мисля да полегна докато има как. newsm03

# 101
KikiNiki да бебето ми ака в тоалетната.Нали имаше една мама на близнета,дето ви беше поствала статии по темата ако помниш..
А може ли вече осцилококцинум да и даваме.Аз даже не съм сигурна дали имаме кашлица.Знам само че на гърлото има накакво секретче застанало и му дразни.Лекарката като го прегледа каза да не се притеснявам  само секретче било:thinking:

Аник мила,мисля че се притесняваш излишно за това дохранено ли е бебето ти или не е.Спри да четеш,храни си я на поискване и всичко ще бъде наред,ще видиш.

Гали ти къде точно живееш,аз съм в Изгрев.

Днес и ние семейно бяхме на плажа всички.Бебо спеше под чадъра,а аз се пличках в моренцето с баткото.Като сме с него обаче седим само 1час,че топло  Rolling Eyes

Олее,Росита сега те прочетох  ooooh! Не ми се коментират днешните педиатри,излишно е.Кърми си го на поискване,аз не бих си лъгала бебето с вода/особено със захар вътре  Confused/ Аз като му дам да пие и още повече плаче после,само се раздразва от нея.Той сам ще започне с паузите,когато е готов за това.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 17:48 от Ренито

# 102
десекс, мерси за обясненията! Simple Smile

Росита, твоят мъж си е абсолютно идеален и в нормите. Не знам на вашето доки как й се вижда дебел.  ooooh! Ето тук е табличката на СЗО за момченца. Еди е също толкова килограми, но е дълъг и изглежда слабичък, та на мен пък ми казаха да дохранвам (!).  ooooh! Е, не го правя де, още си свиркам. Детето си има достатъчно млекце да яде. Simple Smile

Ренито, благородно ти завиждам за моренцето...  Hug

# 103
Росита, точно така - хранене на поискване.  Peace
Аз го храня Павел когато поиска - обикновенно на 2.5-3 часа, но понякога на 4-5 - 6 ч през нощта. Всеки ден и всяка нощ са различни. Напоследък по една гърда, но ако го видя че е още гладен - давам още.

Силве - Честит Рожден Ден! Честита и втора месечинка на Мирко!   

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 18:00 от tedunmedun

# 104
АниК, ама ти наистина много си се притеснила от това палче Rolling Eyes да ти кажа с моя батко как бяха нещата с палеца - нацели го още първия месец Shocked и го лапаше със замах. аз също бях притеснена и не ми харесваше тази ситуация, обаче нищо не можех да направя, давах биба, смучеше си я и нея, харесваше си я, но от време на време си я плюеше и пак палеца в устата. никога не съм го оставяла с палец в устата, винаги замествах с биба, но той продължаваше упорито с палеца. взех крути мерки като му се появи първото зъбче, на 9 месеца и половина. купих daum-exol и почнах да мажа палеца - първият път като го налапа намазан направи отвратена физиономия и го извади. пробва още 2-3 пъти същия ден; на следващия ден пробва по-малко пъти и за около седмица го забрави без рев или драми. виж, с отказването на бибата беше по-"драматично". ама са още малки бебоците за daum exol.

аз гладя само измачкани дрехи, а бебешките рядко се мачкат Peace

Силве, честит празник и на двама ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт