По въпросите:
1. Какво вечерят децата ви преди последното мляко/кърмене? - Супата от кухнята с половин филийка хляб.
2. Ако давате АМ вечер, колко мл? - 210 мл вода със 7 черпачета сухо вещество
3. Какво казват децата? - Бърбори почти непрекъснато на неговия си език. Напоследък като е на кеф се опитва да повтаря думички. Вече мисля че разбира доста неща, коити му говорим.
4. Какъв хляб им давате и по колко (като количество и по колко пъти на ден)? А сухари давате ли? - От около месец не давам сухари, а само хляб (бял, нарязан
За гърнето - още не правя никакви опити да го приучавам да си върши работата на него.
Риба му дадох след навършването на една годинка, откакто сме втора група в кухнята, същото се отнася и за боба и лещата. Много съм доволна от храната в кухнята

Аморе, в големите магазини има замразени хлебчета. Може да взимаш такива пакети и да му изпичаш от време на време. Не са никак лоши.

В цялата олелия хубавото е, че цялото семейство сме заедно, което отдавна не се е случвало
Мисля, като се постабилизират да започна ново захранване, има ли смисъл според вас, или да ги изчакам да се оправят и да си ги храня нормално, но примерно да започна с по-малко количество
Според мен след тези АБ и никаквото хранене, ще се наложи по- специален режим на захранване, но не съм запозната... накой да има идея?!?!

От два дни прилагам нова тактика,която има добри резултати
Спазвам прости,но ефикасни правила:
-признавам си неволно прекалявах
- никакви колички,возила,колела,рикши и файтончета
-да се измори от тичане,катерене и клякане.Две вечери я разхождам преди вечеря пеша в квартала.До омекване на краката 
Със сигурност съм на челно място по нощно разнасяне и пеене,резултат нямаше....
Детето обикаля около масата,кой-каквото намери му тика в устетата,с ръце пушили цигара преди това - "да си опитало детето"
И аз давам на Йоана да си опитва от нашата храна(след като си е изяла яденето от кухнята)
,но никога не бих допуснала да ми се върти като
.Ние така ли се храним?