ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На ниска степен- 1,2,3-та.

# 331
На ниска степен- 1,2,3-та.
Бързичко, да се потиш и по 30-40 минути  Peace

# 332
Цитат
Междудругото,някой от вас да знае нещо за неограничения безжичен интернет,който Глобул предлагат?Първоначално,първите 2500Мв е с максимална скорост,а пасле става бавен.Дали си заслужава?

Да имам го същия на глобул за 24лв на месец, ако го ползваш за скайп, фейсбук  и форуми ще ти свърши работа, но ако свалиш дори един филм се изчерпва и става много бавен и дори страниците трудно се отварят, и аз искам да го спра но изплащаме лаптопа и ми казахе че като го изплатим тогава!!!

# 333
  • Пловдив
Здравейте!
Марина днес се събуди както обикновено-към 7ч, но не иска да спи преди обяд. И сега заспа рано-рано-в 13.00ч Дано поне да спи повече. Може вече да минава на 1 сън.
Да ви споделя още един вид закуска-някой може да я предлагат, но аз да кажа.  Simple Smile Принцеса със сирене и яйце. Днес за първи път й направих такава и много й хареса. Направих и айран.
polito_87 Павката е голям сладур. По въпроса ти не мога да се включа.   33uu

А пак да питам, защото само Христа ми писа : Давате ли на децата варено яйце/цяло/ ? Знам, че след 1 год. се дава на детето цяло яйце, май по 1-2 на седмица. Обаче, мен в тези жеги ме е страх и така не съм давала. Все още не е яла белтък от сварено яйце. Яде яйца само от застройката на супите и се притеснявам като не й давам да не я лишавам от нещо полезно  newsm78

# 334
Нина, по-безопастно е варено яйце, отколкото под формата на сандвич или застройка, така че не го мисли толкова  Peace  не са чак толкова малки, по-свободно го давайте. Принцесата на закуска нали е с цяло яйце, така че яде. Аз още го давам мързеливата и сутрин пие Аптамил, но май ще трябва да започна да правя закуски и за него.
И Ники се опитва да си промени броя на спанетата и сега сме 1 ден 2 пъти, 2 дни по веднъж, някаква каша пълна, а пък и е особено сръдлив напоследък. Вчера бяхме на гости и се наака, нямах памперс и ми дадоха един на Пуфис, е някакъв ужас настана с дупето му за 2 часа, милото детенце, вечерта преди къпане баща му го трие с мокри кърпи, то пищи, докато го видях, че е пламнал го и изкъпах със сапун, днес е вече по-добре.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 13:26 от Алиена

# 335
  • Once there was a Hushpuppy...
ninand - аз да ти отговоря за яйцето. Не давам никакви яйца. Започнах на 8 месеца с жълтък, но спрях около Великден. Тогава нещо му излязоха едни пъпчици - неустановени. И после варицлата - и при нея се спазва хранителна диета. И, така с опитите ми с яйца. Мисля да изчакам още. Ще подновя опитите сигурно след месец. А, що се касае за това, че сега се притесняваш че е топло - наистина е по-добре да ги вариш по-дълго, за да си спокойна Wink

Алиена - уф, как се изненадах от Пуфис. Жалко, че така е станало с дупето на Ники. Ние сме само с тях от както е станал на 3 месеца и съм много доволна, а нашия е с много, много чуствителна кожа предразположена към какво ли не... Но, то си е индивидуално със всичко.

polito_87 - Павчо си е същия Peace
Ще взема и аз да сложа на Криско...

# 336

тука е на около 20 дена

и тази е горе-долу на около месец

и вече на 1 година и 1 месец

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 14:31 от mamamecana

# 337
Здравейте и от слънчев Бургас  Hug

Изкарахме много хубав уикенд , друго си е катотаткото е на линия , в събота бяхме на плаж с мъжо , а в неделя се решихме да отидем пълен комплект и с Юли . Толкова много му хареса , имаше вълни в морето , та голям смях беше като бяхме във водата , на пясъка пак голяма игра , целия се беше овъргалял . После побяга малко из морската градина и към 14:00 часа се прибрахм теглихме по един душ и всички по леглата . ГОркия толкова се беше изморил , че само го сложих в кошарата и затвори очи .

Гледам че кометирате спането , при нас режима с едно спане отдавна е в сила , но лошото е че последно време не заспива преди 14:00 часа , спи си пак по 3-3.5 часа , но в това късно заспиване ....  Tired Въпреки че се измаря доста и от жеги и от ходене .. пак не заспива рано ..  ooooh!

Иначе смело ходи и да чукна на дърво не пада, а ако падне си пада на ръчичките и не плаче, а се смее  , отдавна махнахме каишките  , макар че има моменти в които ми се иска да ги сложа , за да го огранича  ooooh! . Лошото е че като го пусна да ходи и драсва в една посока , без да се спре , не ме чува като го викам  , само се гоним ... една позната чак ме съжали като ни видя веднъж как не заставаме на едно място ..  ooooh! Crazy Но аз си пожелах бясче и такова ми се падна  Mr. Green Юли вече има 4 кътника и общо 12 зъба , но имам съмнение че растат кучешките отдолу , незнам дали те трябва да излизат след кътниците ? Rolling Eyes

Нинад , аз яйце не съм давала , лятото смятам да пропусна , страх ме е , не мисля че ще го лиша от нещо полезно . Есента мога да прилагам по смело ястия с цяло яйце или чисто варено яйце .  Peace

Алиента , а иначе Памперс ли позвате ?

Малко се поовлякох извинете ме за дългия пост  Blush

# 338
Момичета, аз ви оставям за една седмица. След малко заминавам за вилата на свекърва ми. Ще си дойдеме в неделя живот и здраве. Там нямам интернет и щe си почивам, надявам се Rolling Eyes
  bouquet
 Минди и нашия заспива късно напоследък. Ама и той нещо си мени спането - 3-4 дена по веднъж. И понякога пак 2 пъти.

# 339
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!
Ние пак спахме днес двапъти-първия сън от 13,00 до 14,30 и втори път от 17,00 до 17,40 Изобщо не ми харесва този режим Дано да е само днес. По добре ми е сутрин в парка като си дремне 30-40 мин и след това следобеда 1,30-2 часа. Ще се радвам и ако започне да спи по един път на ден, но ако е като Юли по 3 часа.
Mindi още много такива уикенди!  Peace използвайте лятото докрай.
И ние не можем да ходим в една посока. Не мога на този етап да си представя да я пусна и да идем примерно до магазина. Ще идем ама за 30 мин  Laughing И тя като си реши тръгва на някъде и не мога да я спра, колкото и да я викам. Отделно много обича да се качва и да слиза по стълби и види ли бордюр е там, а все още не може сама и аз все я пазя и тичам за да не падне. А тя това чака да й подам ръчичка и се започва слизане и качване.  Crazy
mamamecana приятна почивка.

# 340
Ivi,много опасна случка,добре ,че сте имали късмет. Praynig

На полито и мамамецана бебчовците са сладурковци Wink

Емито,проходи стабилно, като си дойдохме във Варна в нач. на месеца.Дотогава се придържаше или лазеше,но знаех,че като се почувства самоуверена сама ще тръгне.Докато оправяхме багажа,тя взе една футбулна топка и напред назад с нея си правеше обиколки.Да не се притесняват мамите на по трудно проходилите.
Продължава дане харесва  от пясъка,пипа го с един пръст Joy
Иначе каквото вземе бати и тя веднага го иска,даже му се кара.
Аз си счупих преден зъб от една праскова и сега съм като цигане,трябва да го оправям бързо.Лека вечер!

# 341
Минди, кучешките след първите кътници се чакат, така съм чела.

Нина, кво се тормозиш, давай каквото ти се вижда нормално и да опитва. Мойто днес намаза пастичка в една сладкарница Simple Smile иначе го гоня тук половин час за малко праскова и малко ябълка Simple Smile аз не давам яйца, колбаси и какво се намира по масата. Само ако прояви интерес. Обикновено го натрошава с пръстчета по пода  Mr. Green

Ако не давам солети, какво друго да давам, но да не е голям боклук. Може ли да ми препоръчате хапване за малчо за навън?

Петър спи веднъж, от 2 до към 5 следобед, но трябва да е в легло, не в количката.

# 342
Nabyrzo po wyprosa za spaneto - stefan sp wednyj ot 13 do 15. No s liaga rano kym 7.30-8 e zaspal bez nikakwo prispiwane. Sega kato trygne na yasla, sgurno oshte po-rano shte zaspwa, tk shte stawa kym 6.30 I tam edwa li shte moje da sp tolkowa dylgo, pyk I e izmoritelno po cial den igra s decata.
Pozdrawi ot men!

# 343
Боян пък колкото пъти го сложа да спи, толкова ще спи  Grinning. И с яденето е така - голям апетит, голямо чудо...
През седмицата спи сутрин от 9 до 11, после от 14 до 16.30-17. Вечер ляга към 20-20.30 и спи до 7-7.30.
През уикендите като ходим сутрин на плаж не го слагам, направо наобяд към 13ч., но спи по 4 чАса, така че си взема съня. На мен ми е удобно общо взето с 2 съня, че мога да свърша нещо предиобяд и затова не го насилвам да минава на веднъж дневно.
Яйце давам само това, което е в застройката на супата от кухнята.

# 344
И Павчо е като Боян на Славена. Много ми е поспалив (ама той и от бебе си е такъв де). Лека-полека отказва сутрешния сън. В случай, че спи, то това е от 10 до 11ч. Следобяд спи от 13 до 16-17ч. (различно е). Вечер заспива в 21.30, а сутрин се събужда към 7.30-8.00.

За яйцата - давам му цяло 2-3 пъти седмично. Дори веднъж се прибрахме късно от една вила, нямаше време за пазаруване и му изпържих две яйца.

Ние вече спряхме АМ-то. Яде кисело и прясно мляко.

И да се похваля - вчера направи първите си крачки сам. Бяха само 3-4, но все пак бяха самостоятелни. Предполагам, че скоро ще се похваля и аз с ходещо дете. Искаше ми се да е след морето, но кой ли ме пита мен. Остава ми само притеснението с пъпната херния, но докторката като го види другата седмица, ще каже какво да правиме.

Общи условия

Активация на акаунт