ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Germany
Момичета, Брани е с разстройство от вчера  Sad. Как пък един вирус не ни подмина... Дадох му Ентерол, сварих чай от джоджен /не иска да го пие/, от снощи минахме на лечебна Хумана, казвайте какво друго да давам? Чудя се на обяд какво да яде - само Хуманата или ориз да му сготвя / той без домати няма да го яде/.

# 346
  • Пловдив
Славена, Полито, завидях ви за децата  Wink
gmarinova, аз давам освен солети едни царевични пръчици на Лотто-Натурални. Съдържат само царевичен грис и 1% сол. Поне така пише  Simple Smile И аз гледам да не яде боклуци, но е неизбежно. Като идем в парка и другите деца ядат и тя си иска. Та за това започнах да купувам такива царевични пръчици. Друго което давам е едни солен бисквити на Слит+ Кават се Супер Крем Кракер. Не съдържат нищо вредно, а даже и витамини имат. Като беше по малка ядеше и едни Оризови житенки, но вече не им е фенка.
Moni може да му дадеш да пие оризова вода, за друго  не се сещам. Бързо оздравяване.

# 347
Здравейте от мен   , Юлката кара следобедния си сън , вече три часа  Crazy , а аз слагам банския , чакам татко му да се върне от работа и се мятаме двамата на плаж , Юли ще го оставим спящ на баба му . Реши да се възползвам максимално от хубавите летни дни , че за съжаление още малко остана от лятото ... та затова ще наваксваме с плажа  Sunglasses

Мони и аз се сещам само за оризова вода , бързо оздравяване

Поли , право на Павката , скоро да се похвалиш с бягащи краченца

ГМаринова , аз освен солетки , давам бисквити , царевични пръчици не съм давала все още , ще гледам да ги пропусна , в повечето случаи му нося плод , и давам когато поиска да хапва нещо навън , ако банан е лесно , но понякога му нося праскова , кайсия , круша , беля ги и ги режа вкъщи , слагам ги в една кутийка за свежи плодове и ги взимам с мен , така хем хапва полезна храна , хем избягваме "боклуците "  Peace

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 15:47 от Mindi

# 348
  • Плевен
ЗДравейтеееее,
И ние се завърнахме след дълга почивка. Още изчетам назад, но викам да се обадя, че сме тук.

На Обзор с нашите си изкарахме супер, имах повече свободно време и повече спокойствие. А децата се размазаха от глезотии с баба и дядо, обиколиха по много пъти всички пързалки, люлки, батути, кончета, лунапаркове и подобни атракциони. После изкарахме и 1 седмица на караванката на балката, още повече си починахме и разнообразихме. Ох, планината е просто невероятно прохладна, красива, свежа, зареждаща. Чувствам се страшно заредена... И планувам вече идния уикенд там, защото е панаира на Орешака заедно с празника Богородица на 15-ти. А и кумовете правят Кръщене тогава.

И Преси последните 2 дни на морето вдигна температура, пътя на връщане беше тежък, но се оказа стомашния вирус и само с Био Гайя, Гастрокинд и Хина рубра се оправи, . Евала на лекарката в Троян, която не ни изписа по-тежки лекарства и браво на мен, че преди морето започнах да им давам Лактофлор пробиотици. Мони, пробвай тези неща.

Пресчо вече си ходи сам, пак обикаля около мен, но поне не го държа за ръка, бе беше чудо преди, все след него. От 2-3 дни обикаля цялата къща сам, а аз само следя за да предотвратя по-страшно падане.

Хайде, ще ви дочитам, пък пак ще се включа после, поздрави на всички сладури.  Heart Eyes

# 349
  • Germany
Благодаря за мненията! Май вървим към подобрение  Praynig. СЛед като сутринта ака 3 пъти и то доста рядко оттогава не е акал. Дадох Ентерол, ORS на Хип, лечебна Хумана, солети и препечена филийка. Изпи и поне 150гр силно разреден с вода сок от ябълка. Вечерта пак ще дам Ентерол и ще продължа с Хуманата, а ако пак ака ще дам и една смекта. Ще му дам и Био гайа и ще се моля утре вече да е добре.

# 350
Pozdravi ot Kavarna!Izviniavaite za latinskite bukvi,no pi6a ot laptopa na bratob4ed mi.gmarinova,variant na soletite,ot koito i Marin4eto e zavisima Wink,sa suharte,hliabat,plodovete,zelen4uzite...4esto i davam reznen kpastavi4ka.polito_87 ,4estiti kra4eta Huggalia 02,raia123,Gittana i Greta,blagodaria za otgovorite i podkrepata  Hug  bouquet
         ninand ,ti olbaziava6 Slavena i Polito,a az 6tah da pi6a sa6toto za teb,4e i ti si za zavijdane.Radvai se,4e ima6 pove4e vreme za po4ivka. ;-)i na nas stulbite sa ni goliamo zabavlenie. ooooh!bella,4akame snimki Wink Laughing Mr. Green
  Tuk e prekrasno!Nadmina o4akvaniata ni,no za tova 6te pi6a po-kusno.Mindi, i Marina e taka sled kupane.Liaga i zaspiva na momenta Simple SmileIma li mami ot Kavarna,ta da si 4uknem edna sr6ta na plaja?  
  anyto ,dobre do6la  bouquetMoni,barzo ozdraviavane!!!

# 351
Благодаря за отговорите покрай солетките  Hug Ани, привет!

# 352
Mони, можеш да дадеш няколко лъжички нишесте размито с малко вода,както и лимонов сок Peace

За боклуците Еми яде обикновенни бисквити,Закуска,Слънчо,детски солети,напоследък и давам едни кексчета (видях че и в кухнята им дават),и близалка,като види някое дете.

От 2 дни прояте шпраскови което си е рекорд

# 353
  • София
hrista, нашата кака е в Каварна цяло лято. Още е там. Може да я видите някъде по плажа....Ама тя ходи след 16.00..А ние ще идем на 28.08 да я приберем и оттам на Албена за една седмица... Laughing Едва ли някой ще е толкова късно на морето, ама ако има такива ще се радвам  на среща.

Грета, Жорката вече яде и обикновени вафли. От яслата май на много неща се научи...Целувки на Петърчо.

Ради, ти къде се изгуби...

# 354
hris.g,blazia i na va6ata kaka Mimi.Dva puti na more Simple Smile

# 355
Извинявайте, че ще нахълтам с въпрос, но не знам и кого да питам. След навършване на годинка на детето на каква дата трябва да си очакваме майчинството? За юни вече получих цялата сума на 2 пъти. А сега за юли кога?

Яни е опитвала почти от всичко, което сме яли пред нея (да не кажа всичко), но в малки количества. Иначе солетки и давам, но повече ги хвърля отколкото да яде. Бисквитки и купувам Котешко езиче - според съдържанието са най-чисти и не съдържат мляко, което ме вълнуваше на по-ранен етап.

# 356
Fantasia, на 19 и 20 стр. от тази тема го обсъдихме, уж чакаме пари към края на август, началото на септември.  Peace

ХрисHug

# 357
Fantasia, на 19 и 20 стр. от тази тема го обсъдихме, уж чакаме пари към края на август, началото на септември.  Peace

Благодаря за отговора   bouquet Надявах се поне средата на месеца...

# 358
Fantasia, на 19 и 20 стр. от тази тема го обсъдихме, уж чакаме пари към края на август, началото на септември.  Peace
Благодаря за отговора   bouquet Надявах се поне средата на месеца...

На мен миналата седмица ми изплатиха за втората половина на юни, а сега на 3 август 240 лв за месец юли, явно зависи и от счетоводителя дали на време е подал декларацията Rolling Eyes

# 359
Осигуровките се превеждат до 10то число, след това декларацията и след това превеждат майчинството, на мен за юли още не са ми превели, а за юни ми го преведоха на 22ри юли.

Ники яде солети, Зайо Байо, бисквити Закуска и обикновени.

Общи условия

Активация на акаунт