ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Леле, Петя, много гадно. Горкото детенце! Но не се обвинявай, няма как да се предвиди. Моите и двамата хващаха пневмония, но все в болница влизахме. Вас как така на домашно лечение? Инхалацийки ще трябва да си правите и ще се оправи бързо. Успех!

изобщо не е споменавано за болница и за инхалации. Само антибиотика и сироп. Може би, защото тя няма никакви други симптоми и не е имала. Нито температура, нито хрема, нищо. То и кашлицата и не е честа и силна. Тя самата е много жизнена и енергична и ако не беше се проточила толкова време тази кашлица, нямаше и лекар да викна. Аз повече за себе си се съмнявах, защото тия дни имах тежест в гърдите и вчера ходих при един познат пулмолог да ни чуе и той ми каза, че на мен нищо ми няма, но се съмнява за Габи и педиатърката го потвърди. Аз на нея много и вярвам, тя е много добър специалист от МД.

Ани, ти ли беше поръчвала на Аквасорс нещата? Педиатърката ми каза сега да и давам Зелена енергия, но в сайта видях само капсули, има ли и на сироп? Не знам как иначе бих успяла да и давам.  Rolling Eyes

# 496
  • София
Петя, капсулите се разтварят във вода. Изсипват се... Гадничко е малко де.
Мамамецана, честити ходещи крачета! Да щрапуркат безаварийно!
п.п. Аз бях писала точно след теб ама тука сме сума народ и някой ми е изтрил поста преди да го пратя.

# 497
Гале, радвам се че си починала при мама, аз не можах много, защото Тони суче 3-4пъти на нощ задължително, а понякога и повече.
Засега неискам да го спирам от това му удоволствие и е невъзможно да спи при друг, но съм доволна от почивката си защото не чистех и готвех
а само по кафета, баири и градинки с приятелки и роднини.
Минди, прочетох какво сте изживяли с Юли, ужасно е дано има оправия и израстване.
Мамамецана, честити ходещи крачета на Криско, леко и безаварийно ходене му желая   bouquet
И Тони получи днес една ваксина, посиня от рев, голям ревльо е станал за нищо реве, а като има причина да го прави не реве, оня ден е паднал и има доста голямо струпче на ръката, а гък не е казал.
Пете, наистина е гадно детенце да е болно и аз все се чудя в какво да се обвиня като ни се случи, но не трябва.
Тони също направи пневмония миналия месец без никакви симптоми само кашлица и потене обилно и не ни оставиха в болница,
лекувах си го в къщи със АБ и сироп Салбутамол нищо повече и за седмица се оправи, даже температура не бе вдигал.
И Габи ще се оправи бързо щом сте я хванали навреме.

# 498
  • София
.Кажете някоя бабина рецепта за ухапано от бълха, че нямам нищо под ръка. Утре ще си взема ама..утре...

# 499
Джери, аз досега не съм чувала да се прави нещо като те ухапе бълха нито бабина нито медицинска рецепта,
ако някой знае нещо наистина за първи път ще го чуя.

# 500
mamamecana  - Честито прохождане на Криско! Hug
petia_tag ,скорошно оздравяване на Габи Hugи на всички болни дечица Praynig
Ние се завърнахме от морето,беше много хубаво!Излизахме сутрин към 5.00 на плажа до 9.00и се прибирахме да поспим.После след обяд пак на плаж към 17.00 до 19.00 и така почти сме без тен  Laughing
Връщам се да прочета пропуснатото,лека вечер на всички прекрасни майки и прегръдки на най-сладките дечица на света. Hug

# 501
Мамамецана честито и безаварийно Simple Smile
Петя дано Габи се оправи бързо  Praynig
Джери намажи го с ракия но кой е ухапан? Тъй като ние с Гого сме доста чувствителни ставаме на хроли от всяка твар...незнма къде си но ако има наблизо бъзак нтърваш място с пресни листа...
И да се оплача както направихме две крачки така и си останахме с тях стресна се това дете и не иска да се пуска....
Иначе вече е добре но жалко не можахме да го заведем на плаж

# 502
  • София
Anelia, фенистил се маже. Утре ще взема.
Анджи, мерси. Има бъз наблизо  Simple Smile Мони е ухапана.

# 503
  • Плевен
Джери, той фенистила нали е за алергии, ама пък тя Мони си е алергична от бебе та ще и подейства добре. Но засега може наистина поне с ракия да намажеш, а ако е по-голям обрива може и противоалергично през устата някое да дадеш.  Peace

Петя, завиждам ви, че са ви оставили вкъщи. Нас и за начална пневмония - в болница 5 дни  на венозен и после още 5 дни вкъщи на АБ. Аз се ядосвах, но с нас имаше поне още 3-4 майки, които влизаха в болницата така след домашно лечение с АБ или само 5 дни в болница и после ги повтаря децата. Това в тежките случаи де. Просто винаги съм се питала не може ли в къщи, а джипито все казва, че трябва на инжекции да сме и аз тогава предпочитам болницата, поне само веднъж да го бодат детето... Sad Както и да е...
А за хранителните добавки - Аз взимах Коластра и Водорасли от Нова Зеландия и ми излезе поне на 1/4 от цената, която струват тук на АкваСорс. Коластрата беше във  формата на коалки и Андреа си ги хроскаше, много им се кефеше, а на Преси ги стривах между 2 лъжички. Но Аквасорските ако са в желатинови капсули - направо ги изсипваш.  Peace Аз сега им давам така Лактофлор - пробиотик, много съм доволна!

# 504
Минди и аз съм имала като малка такива пристъпи, нашите са се били побъркали...Майка ми е направила рецепта на Ванга..изсушени листа от подбил се киснат в ракия и се слагат на гърдичките мисля, че беше...и така не помня колко време, но ако си склонна да опиташ ще проверя точно. Тогава са предупредили майка ми, че това може да се превърне в хронично...

# 505
Честито и от мен на Криско!

Джери, снимки гледах ли, не помня, да ти е жива и здрава ЕС дипломатката Simple Smile

Излизаме, че всичко ръчка тук, днес ми скъса тапета, побеснях  Tired

Петя, дано Габи бързо се справи с тази гадост!  Hug

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 13:28 от gmarinova

# 506
  • Germany
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние снощи се завърнахме от поредното моренце и още не знам къде съм Simple Smile. Беше много хубаво, като изключим, че Брани тръгна болен и там пак направи бронхоспазъм и търчахме по болници и началото на почивката беше кошмарно. Но се разминахме с антибиотика и с инхалации овладяхме положението за 4-5 дни. Иначе, мястото на което бяхме в Гърция е страхотно. Нещо като Созопол преди 20 години, със страхотен плаж и много чисто и спокойно. Живот и здраве догодина пак там Simple Smile. Сега се нагаждаме към прашна София и почваме да готвим баткото за у-ще. Другата седмица сме на концерт на U2 в Атина, но билетите за самолет са доста скъпи и може и да се откажем. Това е накратко при нас.
Прочетох само 2-3 странички и мога само да поздравя Криско за прохождането и да стискам палци на Юли на Минди да се оправи бързо!
Хубав ден от нас!

# 507
Мони , добре сте се завърнали , завидях ви за почивката . И ние сме на концерт на U2 но в Истанбул  Party

Пете , дано Габи се оправи бързо и не се налага да влизате в болница  Praynig

Мамамецана , Честити ходещи крачета  Hug

SheIsInLove подействала ли е рецептата , ако ти е удобно поразпитай и драсни едно ЛС  Hug

# 508
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, благодаря за поздравите и пожеланията, много сте мили Hug
Ще правим погача, но ще е другият месец.

Сега се захванах с ремонт на антрето, по точно на външната врата. Извиках фирма да взима размери и после още една фирма за интериорна....и така. Моя мъж не се престрашава. Все ме спира, - "с откъде пари"...и тн.т.  А, пък аз имам повече от половината пари и ще събера и за втората врата, те докато я направят. Ама той, само да ме спира...голям страх.
Мин. година поръчах интериорните врати без да имаме и един лев, ама намерихме. Казвам му, хайде пак така, ще се справим - а, то се дърпа, ли дърпа. И така аз пристъпих към действия smile3508 след дълго и продължително чакане.

# 509
Честито прохождане на Криско!
Мони, Сени, добре дошли Simple Smile
Петя, бързо оздравяване на сладурката Hug
Аз влизам набързо да се похваля - подписах договора с МВнР - сега вече мога да почвам работа   newsm44  Стискайте палци да имам купища клиенти с тонове бумаги за превод  Grinning

Поздрави от мен за сега  Hug После пак ще пиша, че сега съм оставила малкия дивак в градинката с бабите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт