ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Я, кой се завърнал, пък се скатава.  Wink Хайде, чети, пък разказвай как беше из Родопите.
Снежи, радвам се да те "видя". Успешно адаптиране в градината! Зъби мия вечер, с къпането. Със силиконов накрайник, без паста за зъби.
Анито, твоя Преси много здравословно се храни - преди все с краставицата, сега - с домата.  Laughing За питането ти - Алекс е на моменти. Като пробива зъб - не иска да яде, ако мога да пробутам нещо, то е тип кашесто (пиле фрикасе, примерно) и то все аз го гоня, както съм споменавала - на кърма основно кара. Когато обаче е в кондиция, той ме гони да му давам да яде, фаворити са му пълнени чушки, яхния със зелен фасул, гъста супа с кисело мляко или намазана филия с телешка добавка - и цяла може да си изгризе. За динята е същата работа - по всяко време, само да види, и почва да си иска. Днес открих, че е голям фен и на гроздето - едва му насмогвам да му беля зрънца.  Mr. Green
Ваксини за момента всички задължителни сме слагали. Следващата, доколкото знам, е на 18мес.

# 481
  • София
Минавам само да кажа, че Монката ще е политик  Mr. Green Правихме прощапулник днес и си хвана една пирамидка-календарче, която е със знамето на ЕС и знамената на страните от ЕС. Сестра ми нарича предметите и тя нали учи "европейска интеграция", та беше мнбого щастлива  Mr. Green
Аз сега ще се търкулна  от този стол, че питката беше много вкусна и...

# 482
Джери, браво на Мо! Много се радвам, че ще са колеги в ЕП (ако има ЕС докато пораснат, де  Mr. Green).

# 483
  • София
Хаха, ако няма ЕС и не станат политици, поне ще има обяснение. Щото моята майиа не може да си обясни  аз що не съм лекар  Mr. Green

# 484
  • Пловдив
Хаха, ако няма ЕС и не станат политици, поне ще има обяснение. Щото моята майиа не може да си обясни  аз що не съм лекар  Mr. Green
Joy
Джери, това с майка ти много ми хареса  Simple Smile
Да ви е жива и здрава бъдещата политичка. Да ходи само напред и без да пада.
Mindi, утре те чакам в темата с още по-хубави новини за Юли. Много ми хареса, това как си пие сам водичка през ноща. Браво на момчето.

# 485
  • София
ninand, на морето беше супер, въпреки, че за нас не беше почивка, а само разнообразие.  Simple Smile Даже си лудвахме от постоянно търчене по плажа и около басейна. Марти много храбро се мяташе във водата и трябваше някой много изкъсо да го следи.  Laughing Отидохме и до конна база да запозная децата с конете. Марти явно се е метнал на мен и ще обича ездата. Направо беше очарован и се разплака като го свалихме от коня. Ето и няколко снимки от морето:

http://www.foto.bg/data/6857/medium/DSC027725.JPG
http://www.foto.bg/data/6857/medium/DSC028753.JPG
http://www.foto.bg/data/6857/medium/DSC028854.JPG
http://www.foto.bg/data/6857/medium/DSC028594.JPG

Аз прощъпулник за мой срам още не съм правила  Embarassed Все изниква някаква пречка.

# 486
E Петя браво на вас личи че сте си изкарали добре Simple Smile Жалко че Гого се разболя и не можахме да се видим Sad
Много са сладки и двамата  Heart Eyes

# 487
  • Плевен
Анджи  Hug
Петя,  супер сте! Въпреки търчането и лудването около децата - почивката си е почивка!
Аморе, о да, и гроздето ни е любимо. Ама аз не му го беля, само му давам да отръпне половината зърно, махам семките и му давам и другата половинка.

Оф, тия кътници ми вземат здравето просто! Невъзможен е значи  #Cussing out

# 488
Успях да ви прочета набързо, но не ми остана много време за писане - така,че каквото успея докато човечето оттатък спи.
Нели не знам за теб, но аз си отспах при мама - тя спеше при Марти и познайте какво  - и той спеше - с най-много едно събуждане или направо за млякото в 5 -5.30ч.   Laughing Ама добре, че ми е майка, та ми вярва, че се събужда поне 5-6-7 пъти, а някои нощи ни прави на луди.
И Марти хареса гроздето, аз също го беля, динята хапна, но нещо не му харесва. 
Петя, то че почивката с малки деца не е пълна почивка, но наистина си е разнообразие. Ще си мечтаем зимата пак за лятото. Големи сладури са ти и двамата, ама ти покрай тях съвсем си се стопила, но пък имаш тинейжърска фигура! То и аз съм същата, ама около годинката е все непрекъснато тичане за мама!  Wink
Минди - дано нещта при Юли са по-добри. Мисля, че до 2 г. не се правят изследвания за алергии, но питай - все пак дано го израстне. На братовчедка ми детето беше с много силна алергия от много неща, но с годините повечето/хранителни продукти/отпаднаха и той вече яде почти всичко. Но и те са на хомепатия.
Джери - здраво да стъпвате на земята и много да ви вървят приказките/за политиката де/ Laughing!
Нинче - в началото на август купихме сандалки 22 номер на Марти, а преди това беше с 20 - така, че крачето на Марина си е направо миниатюрно - точно като за мадама!
Мамамецана - на нас ни биха ваксината в края на юли, ами не забелязах никакви тревожни странични ефекти - точно както каза и лекарката. И на баткото сложиха същата ваксина в началото на август - и при него всичко мина нормално.
Аз все още не мия зъбите на Марти - смятам да поизчакам още.

# 489
Анджи , надявам се да сте по-добре вече  Hug

Петя ,страхотни снимки , много са сладки мъниците  Heart Eyes

Нинад , пиенето на водичка сам и нас ни учуди , не сме го учили , но явно му е дошло времето  Hug

Джери , честит ти политик  Hug

Анелия , добре дошла , завидях ти за дългата почивка  Hug

galinkacat благодаря за съветите , наистина не се прави тестове за алергия преди 2 год, но и след това не ни дават много надежди да разберем какъв е причинителя  Tired

Юли от вчера следобяд е значително по-добре , дано да е към края си това чудо , иначе покрай тревогите тия дни карам само на студен чай и нищо не ям .

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 20:51 от Mindi

# 490
  • Once there was a Hushpuppy...
Ееее, бива ли така? Днес никой не е писал все още Hug

Аз се разписвам първа за деня с една много хубава новина, че вчера Криско проходи! Simple Smile

# 491
  • Once there was a Hushpuppy...
Сега, искам да поздравя Моника на Geraldine за интересният избор!Честито Wink
Mindi - много се радвам, че тоя малък сладур Юли вече е по-добре!
Петя - изглеждате чудесно! Много са сладки дечицата Hug
anelia_zlatanova - добре дошла Hug

Ние днес бяхме на ваксина и му взеха и кръв. Мериха ни и аз да се отчета, че сме 11 660 тежки и е 80см.Това е от нас.
Най-важното е, че вчера се пусна навън и тръгна. Доста е стабилен, като се има в предвид, че от 2 месеца тренира бутайки количката си навън, а в къщи камионче.

# 492
mamamecana - Честито прохождане на Криско - все по-стабилен да става и да няма премеждия!  Hug А ти запретвай ръкави - имаш да месиш питка!  Wink

# 493
  • София
Благодаря за милите думи на всички момичета!

Честито на Криси!

На мен днес се оказа, че Габи ми е направила пневмония.  Sad Това и е първото сериозно боледуване в живота и първия антибиотик и се чувствам много виновна. Не предполагах, че само кашлицата без други симптоми може да се обърне на пневмония. Но явно е слезнала надолу, а тя въпреки изпитите сиропи и хомеопатията, не може да откашля и затова е станало така. Аз кашлям много повече и нищо ми няма, но сигурно силната кашлица ми изхвърля секретите и не слизат към дробовете. Оплаках се, това е за сега от нас.

# 494
  • Плевен
Честит прохождане на Криско! Леко и безаварийно занапред!

Леле, Петя, много гадно. Горкото детенце! Но не се обвинявай, няма как да се предвиди. Моите и двамата хващаха пневмония, но все в болница влизахме. Вас как така на домашно лечение? Инхалацийки ще трябва да си правите и ще се оправи бързо. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт