ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 210
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!
Първо да кажа, е всичките бебоци са много готини! Второ и за умни съм сигурна  Grinning
За мен само ПредседателЯ си прилича с бебешорските снимки, но може и да е ефект от колажа.
Аморе, на нашите хора само носовете са останали същите хихи.

Ние вчера сложихме ваксината МПР. За сега нямаме проблеми, освен, че  аз с прибирането от лекар пих една чаша вода и започна да ме дращи гърлото и да кашлям, но гледам Монката се държи милата ми. Нали знаете, че аз съм яко спек от тия ваксини. Особено тази по едно време мислех и да не я слагам, но предвид епидемията реших да не рискувам. Може да сте я виждали, но скоро бях пуснала тема за тази ваксина http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=508537.0 Не я пуснах, за да търся успокоение, а ме провокира  отогора на нашият лекар, когато попитах за страничните реакции. Той каза, че за 25г. не е виждал такава. Явно е говорил за сериозни странични реакции, защото и от темата, а и от вчерашният ни разговор стана ясно, че обрив и температура около 8-мия ден е обичайна реакция, която не била притеснителна... Дано ни се размине и тя де.

Слънчев ден!

# 76
  • София
Geraldine, на мен пък и Габи и Марти не са реагирали и грам на тази ваксина, а от Пентаксима беше страшно.  Confused За странични реакции като аутизъм и други такива страшни работи, как да ти кажат педиатрите, като те огромна част даже не ги и различават, камо ли да решат, че са следствие на ваксината. Аз например на знаех, че аутизмът вече е с епидемични размери по света, но в България не се знае колко са, защото почти не са регистрирани. На мен лично ми се струва, че има много други предразполагащи фактори за това. Направи ми много силно впечатление, че аутистите страхотно се повлиявали от диета, значи кой знае какво ядем. Сигурно храната ни от много отдавна е тъпкана с ГМО, разни смески и кой знае още какво.  Rolling Eyes

Марти от вчера следобяд ми вдига температура, не много висока, но е факт. За сега се справяме само с хомеопатия успешно. Май са поредните зъби.  Confused Той и след морето две нощи ми вдига така температура, а иначе нищо.

# 77
  • София
Петя, дано и Мо като Габи и Марти няма реакция. За аутизма нашият лекар каза, че се отключва на тази възраст и затова се набеждават ваксините. Той доколкото знам преподава за ваксините и му имам доверие, за разлика от тази по ЗК обяснява доста търпеливо за всичко.
Иначе за аутизма наскоро даваха по новините, че е гастро проблем всъщност. Явно има връзка с какво се храним. Скоро и Папазова по На кафе говори за Е-тата в храните и едно от тях водело до аутизъм... Изобщо... Божа работа...

# 78
Здравейте и от нас!
Минди, чудесна идея за снимките. Hug

Наистина нашите юнчета са страхотни сладури, помня и всички бебешки снимки, които сте публикували от преди Flutter, а сега дечицата са в пъти по-сладки дами и господинчовци! Heart Eyes

Мариета, милата Емка и аз стискам палци бързо да се възстановявате и да наваксва изгубените кг. Praynig
Феникс, добре завърнала се! Hug
Сенайде, Алиджан наистина е твое копие. Shocked Heart Eyes Според мен от здравословна храна много не го ограничавай, а премахнете вредните неща. Ох, лесно е да се кажа, но как ще се изпълни... Rolling Eyes За нещастие моята щерка покрай кака си, която се храни супер нездравословно и не можем дори насила да я накараме да яде месо, откри вече доста от вредните неща и изобщо не иска нито манджички, нито пюрета, цял ден я кара предимно на сухари, бисквити, солети, краставички, банани, кашкавал и прясно и кисело мляко, че и плодове не обича, всичко изплюва. Crazy
За ваксината и аз се притеснявам, надявам се да я отложим за септември, че пак ми се обрина от  слънцезащитния и вече няма да я мажа с нищо, ще избягваме силното слънце и въобще козметиката, че кой знае с какви боклуци бъкат всички, щом и най-известните марки откривам в топ класациите на вредната козметика. Outta Joint И се моля никое детенце да няма странична реакция от ваксинациите. Praynig
За ГМО съставки в храната наистина има много отдавна във всички марки бисквити, вафли, салами, соя и какво ли не още, това го разбрах и аз наскоро от съвсем официални данни на комисията следяща за превишение над допустимите количеста ГМО в храните. #Crazy
И да ви почерпя виртуално за именния ден на моето слънчице Маги, честито от нас и на другите именници празнуващи днес:

Хубав ден на всички и целувки на дечковците!

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 11:23 от vanny_

# 79
О, не знаех за днешния имен ден.
Вани, да ти е жива и здрава именничката! Много усмивки да греят на прекрасното и личице!
Поздравявам и всички други, празнуващи днес!

# 80
  • Плевен
Честит имен ден на Маги и другите именнички! Да са живи и здрави. ЧИД и на голямата Маги Гамишева   bouquet

Вани, и аз Преси не можах да го опазя и покрай кака си заобича царевични пръчки. Знам, че хич не са полезни, но само с тях успявам да го забаламосам за 10-15 мин. да стои сезнал., поне да сготвя набързо нещо. Иначе е все прав, и все тича, а е толкова нестабилен, често пада и се удря, та все съм на ръка разстояние и вечер към скапана от километрите изминато разстояние  Crazy

В понеделник, живот и здраве пак ще тръгваме за морето, този път на Обзор с мама и тате.
Петя, за температура кое хомеопатично даваш и по колко? Скоро не сме ходили при хомеопатката, че с това пътуване насам-натам, после болницата, после на балкана и не остана време  Embarassed

# 81
  • София
Честит имен ден на всички Магдалени! Да са ни живи и здрави!

anyto, аз лекувам с класическа хомеопатия, не с боаронска и няма симптоматично лечение, строго индивидуално е. Най-често му действа фосфор, но в различни потенции. Ето снощи, три пъти сменях потенцията, докато улучихме тази, която да му действа.

Забравих да кажа, че Марти вече втора седмица шумно си показва, кога се е напишкал. Крещи и си дърпа гащите. Надявам се лека-полека да започне да си показва и преди да е свършил работата в гащите, както прави с акането.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 14:37 от petia_tag

# 82
Честит имен ден на на Маги и всички които празнуват    bouquet  bouquet

Geraldine при Юли също за щастие нямаше никакви странични реакции след ваксината , аз нямах търпение да я сложа и да мине и тя по реда си , предвид това което се говори по новините за бум на морбили  ooooh! Сега септември е реимунизация на пентаксим , не ми се мисли  ooooh!

Танче  Hug

# 83
Честит имен ден на Магитата   bouquet

Ето го и Ники на 10тина дни http://img207.imageshack.us/i/niki055.jpg/
и на 1година и няколко дни http://img22.imageshack.us/i/niki390.jpg/

Честно да ви кажа изобщо не вярвах, че това грозновато черно бебе, ще стане такова хубаво русо детенце  Laughing

Ние в събота пътуваме за Албена, Ники ще е при баба и дядо, ще се включа и от там, мъжа ми иска да носи лаптопа Tired

# 84
Здравейте мили момичета Simple Smile

Честито на именничките, бъдете много щастливи    bouquet
Доста време не съм писала и реших да напомня за себе си Simple Smile
Вчера го водих на дерматолог Теди и сега пак сме с 3 мазила и 1 капки (заради раздразнен АД). А как се чеше миличкия, направо ми е ужасно жал за него. Освен това го мъчат зъбите и спането му е малка мъка, ама ще мине. После за капак го заведох за ваксина, направо го побърках вчера, ама поне мина всичко. Аз да ви кажа не бих могла да съм сигурна дали обрив/температура сега ще са от ваксината или от зъбите. Според мен малко се размиват нещата (или поне при нас, защото малкия е с 6 зъба и имам чувството 100 на път да излязат  Crazy ).
Иначе планираме една малка почивка или във Варна или Разлог. Дано да ме огрее, че съм яхнала метлата в тоя Мордор. А отгоре на това са плъзнали хлебарки у нас и сега ще викам да пръскат  #Cussing out
Иначе нещата с работата ми като че ли се раздвижиха малко, та скоро може би ще имам работеща фирма със заклети преводачи. Оказа се сложна работа  Rolling Eyes
За протокола 12 400 гр. около  80 см. Отказа да пие АМ и вече цял месец вечеря кисело мляко със Закуска бисквитки. Резултата е 1 кг. отгоре  Mr. Green

За снимките ще съм благодарна, ако някой на лични ми обясни като на малко дете как да стане  Embarassed
Поздрави и прегръдки за всички ви и до скоро

# 85
  • София
Gittanna , ама ти при обрив от АД, ваксина ли сложи?  Shocked При такава диагноза се отлагат ваксинациите, може и до две години. Иначе много често се обостра АД от зъбоникнене, но аз бих ти препоръчала да пробваш с хомеопатия, защото кортикостероидите са си опасна работа.  Rolling Eyes

# 86
  • София
Гитана, наистина е малко рисковано да се сложи ваксина при обострен АД. Дано няма реакция все пак. Странно, че дерматолога е позволил ваксина. Нашият лекар и при избиващи зъби отлага понякога ваксината. Миналата седмица и моето гърло прегледа  Mr. Green
Не съм много сигурна, но прочети в листовката на Приорикс (ако сте слагали нея де) Мисля, че трябва да им интервал от лечение с кортикостероиди и слагането на ваксината, а за лечение по едно и също време не знам дали е добра идея. Капките ако са противоалергични поне е добре. Бих прочела и се обадила на дерматолога.

# 87
Петя, Теди е с АД от както стана на 2 месеца. В смисъл, че всичките си ваксини така са му сложени. За сега не е имало никакви проблеми, надявам се и сега да няма.
Относно хомеопатията, много време си го мисля и везните натам клонят. В този ред на мисли ще съм ти благодарна (както и на другите майчета с опит в тази област) за координати на добър доктор.
Geraldine, да капките са противоалегрични. Мерси за инфото, ще прочета веднага.

Снимките не се получават, не знам защо. Пак ще чета във форума  Grinning

# 88
Честито на всички с името Магдалена, които празнуват днес.

Алиена, при вас промяната е пълна Ники е невероятно сладък! Много ви е хубав пяссъчника, ако не е тайна откъде е  може и на ЛС.

Ваксината п/в морбили Петър я понесе без някакви странични реакции, освен че първите 2 дни беше много кисел и мрънкав, но не вдигна темп. В периода 14 дни след ваксината го пазех повече обаче и наблюдавах.

# 89
  • София
Гитана, непременно да покажеш снимки! Тия прекрасни мигли и сини очи трябва да се видят пу-пу! Разгледах си аз във фейсбук  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт