ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 211
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен.
Опитах се да ви изчета, ама не ми достига време! То като цяло с времето ми е много комплицирана работата! Няма да навлизам в подродности, но положението е трагично! Нямам време почти за нищо (освен за работа де)! Вечер се прибирам и заспивам където се подпра за повече от  минути! Днес видях, че от седми септември ми започват лекциите.... нямам сили и нямам идея как ще успея и с това.
Алекс беше болен, два пъти му изписваха антибиотик, но май ще се окажат зъби! Поне спря да вдига температура! Кривичък е, но бели прави независимо от температурата! Много ми е шавливо детето  bowuu
Боре, аз като мама с четири езика смятам да започна по-отрано! Задължително със френски! Вече съм купила един диск само с думички и съм казала на бабата да му го пуска докато си играе! За сега искам само да слуша френска реч за да свикне със звученето и интонацията! Като му пускам Baby tv също е на френски!
А защо френски? Защото от четирите езика, които говоря френския е най-труден! Според мен френския ще даде много добра основа за било то английски или немски или каквото и да е друго! Моята цел са два езика  Embarassed поне  Embarassed

И накрая да ви питам нещо: от кога мога да въведа риба? Още не съм давала, но мисля, че беше от 1,2 години? newsm78

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 20:19 от the1

# 91
the1 според мен си се забавила с рибата, от 10 месеца се дава ако детето няма някакви проблеми от алергичен тип, но не е фатално той е морско чедо и ще си навакса.

# 92
Вани, честито на именичката  Heart Eyes

# 93
Тамън се засилих да питам къде е Алиена, тя се появи. Никата е жив пример за моето обследване в приликите и разликите, не че има значение, но ми е интересно как се променят децата, и после, като порастнат...
...всяка вечер баща му приготвя банята, аз го събличам и когато ваничката е готова, баща му отваря вратата на банята, аз го пускам гол да щрапа към него, прави 3-4 крачки и завива към хола да избяга, бива хванат на ъгъла и отиваме да го къпем. А ще порасне. И няма да мога да го пускам гол да се клатушка. Как ще ми липсват тези неща...  Cry
Стига мелодрами. Гити, верно ли едно кило, аааааааааааааа, бисквити ще ми яде! Петър пък ми се вижда заслабнал тези дни, той много трудно яде, споменахме вече зъби, жега... уф... да вземем по обед да се срещаме вече, че да гледат един от друг  Mr. Green тези ваксини ни вкарват в излишни приключения, колкото повече четем, толкова повече се плашим.... дишай смело, Теодоро е як пич, пък нататък ще му мислиш!

Честито на Маги-тата! Живи и здрави!

А бе, аз като малко тъп да се изкажа, колко зъба общо да чакаме млечни, че като смятам.... с нашите едва 8 налице... си е кофтаж!

Милена, и аз съм давала риба, сьомга, от пюре.

# 94
Честит имен ден на на Маги и всички които празнуват! Hug
Това е за вас-

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 23:08 от Senayde9

# 95
Грети, май бяха 20 зъба ама не съм сигурна на 100%
Много съм зле, забравих да честитя на Магитата, да сте живи здрави и много щастливи   bouquet

# 96
20 зъба са, да. Грета тука съм, но все не остава време  Hug 
Риба и аз не съм давала още, вкъщи много рядко ядеме и бях и забравила, че трябва да давам  Embarassed

# 97
  • Плевен
Моя ПрАсчо даже и цаца яде на морето, разбира се опита и топнатото си пръстче в бирата на тате. Те поотделно бира без цаца не вървят  Mr. Green

Мариетка, зарадвай ме с хубави новини за Емито  Praynig

# 98
  • София

А бе, аз като малко тъп да се изкажа, колко зъба общо да чакаме млечни, че като смятам.... с нашите едва 8 налице... си е кофтаж!

К'во се оплакваш ние сме с шест  ooooh!

Аз риба не съм давала още. Купих едно пюре когато трябваше, но порсле реших, че ще е с прясна риба когато има. Като си ходим на Монтана може да я огрее Мони, че аз риба не готвя. Пък и трябва да е прясна... Може да идем на Аморето на гости, да ни заведат на риболов. Ние ще сме зрителите с бира в ръка  Mr. Green

Моника ме събуди в 6.20, преместихме се в хола и тя заспа  #Cussing out
Нещо не спи спокойно от ваксината насам, но може и да е от жегите де. Не иска и да яде, което е много необичайно за нея, но доктора каза, че е от възръстта  Grinning

# 99
Честит празник на summ_g и *Слънчице*! Весело изкарване днес!

Нели, как е Тони? Тези пневмонии са много потайно гадни Sad

Щом са 20 зъба, освен 8, имаме 4 полуподали се, значи 12. Остават 8  Tired е ми... кво да се прай...

# 100
Добро утро момичета, (за мен вече е добър ден заради ранното събуждане от страна на Тео в 6)

Благодаря ви много за поздравите. Много малко хора знаят за имения ми ден и само вие ме поздравихте, дори и любимия забрави.

Зъбките и аз мисля, че са 20, но Гретхен не се оплаквай, ние сме само с 4 Simple Smile Петър има тамън 2 пъти повече зъби от Тео.

Аз се загубих, че Тео беше болен, посрещаме изпращаме гости и не ми остава време никакво.

Целувки от нас и много много хубав ден.

# 101
  • София
Geraldine, Марти, който обича да си похапва, от месец някъде го раздава по-ограничено. Хапва си по няколко залъка и това е. Предпочита солети, бисквити, някое кремче и много рядко вече каша. Иначе салатка, супичка и суров плод. Месо нещо почна да отказва и ядене не му се яде.
Ние сме с 6 зъба, като единия е предкътник. Сега очаквам последния от четирите отпред(горе) да пробие и другия предкътник(горе). Снощи нямаше температура, но се събуди със страшен рев. Дадох му пак капки и заспа и още спи. Той и в началото на седмицата си поспиваше до 10 00-10 30 и минаваше с едно спане на сън.
Риба дадох малко преди годинка. Аз правя задушена сьомга(Габи само такава риба обича да правя) и малко хапна от нея. Иначе на морето яде и чернокоп и сафрид. На Габи и я включих доста по-нататък, но тя все пак е и с АД и не ядеше почти нищо.

# 102
Анито, и Павел си пада по бирата. Пък не се и сещам дали остана нещо вредно, с което да не съм го захранила още  Mr. Green

Брой зъби - 5 + 2 на път.

Аз най-накрая успях да се справя със слушането на радио Енерджи онлайн - много съм доволна.

Довечера сме на рожден ден на дъщерята на кумовете ни. Голям проблем имах с избора на подарък, но най-накрая се спрях на една семейна игра. Дано на детето да му хареса. После ще им гостуваме и явно ще да е тежка вечерта. Събота и неделя пък сме на вилата на нашите приятели, с които събереме ли се, не можем да не се понапием. Но пък там е рай - голям равен зелен двор, с голям надуваем басейн (достатъчно голям и за нас големите), зеленчукова градинка, река наблизо... Толкова ме е яд, че си нямаме местенце наблизо сред природата, където да отмаряме през почивните дни...

Вчера с въпросните ни приятели (те са от нашия блок) много сме се смяли на децата. Дъщеря ми и синът им са наборчета. Големи приятели са, но на моменти приличат на семейна двойка и са ни страшно забавни. Вчера изпанаха в спор, след което се заредиха реплики от рода на:

"Вече не те обичам" - той.
"Напротив, обичаш ме" - Елена.
"Не, вече не те обичам" - той.
"Обичаш ме" - тя.
"Не, казах ти" - той.
"Аз пък те обичам" - Елена.
"Я ела да те хвана за дупето" - той.  Shocked Joy

# 103
  • Germany
Честито и от мен на Магитата! Simple Smile
Ние май ще поведем класациата за най малко зъби до момента Simple Smile Брани е с 4, като в момента е на път 5тия и е някакъв ад. За капак от вчера е с хрема и се буди и реве по цяла нощ и аз пак ходя като отвеяна. Много ми тежи това недоспиване. Давайте рецепти за спокоен сън, че ще го подаря иначе Simple Smile

# 104
Давайте рецепти за спокоен сън, че ще го подаря иначе Simple Smile

Аз съм желаеща : WinkHug
Честит празник на  *Слънчице* и summ_g!  bouquet

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 13:15 от Senayde9

Общи условия

Активация на акаунт