Опитах се да ви изчета, ама не ми достига време! То като цяло с времето ми е много комплицирана работата! Няма да навлизам в подродности, но положението е трагично! Нямам време почти за нищо (освен за работа де)! Вечер се прибирам и заспивам където се подпра за повече от минути! Днес видях, че от седми септември ми започват лекциите.... нямам сили и нямам идея как ще успея и с това.
Алекс беше болен, два пъти му изписваха антибиотик, но май ще се окажат зъби! Поне спря да вдига температура! Кривичък е, но бели прави независимо от температурата! Много ми е шавливо детето
Боре, аз като мама с четири езика смятам да започна по-отрано! Задължително със френски! Вече съм купила един диск само с думички и съм казала на бабата да му го пуска докато си играе! За сега искам само да слуша френска реч за да свикне със звученето и интонацията! Като му пускам Baby tv също е на френски!
А защо френски? Защото от четирите езика, които говоря френския е най-труден! Според мен френския ще даде много добра основа за било то английски или немски или каквото и да е друго! Моята цел са два езика
И накрая да ви питам нещо: от кога мога да въведа риба? Още не съм давала, но мисля, че беше от 1,2 години?

е ми... кво да се прай...
Петър има тамън 2 пъти повече зъби от Тео.