ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 207
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Друго не се сещам какво да ви споделя.
Лека вечер.

е ми... освен да носиш много здраве на карловци  Joy

Сенайде, тази снимка не се вижда, твоята. Я дай пак.

# 61

Сенайде, тази снимка не се вижда, твоята. Я дай пак.

# 62
  • София
Сенайде, Алиджан е твое копие  Grinning

# 63
Сени, Алоджан наистина е твое копие. Не го мъчи детето, ти си слабичка и той като порастне ще е слаб. Важното е да е здрав, жизнен и да хапва с удоволствие. Като порастне други неща ще го вълнуват /компютри, каки  Laughing /

# 64
Mindi, страхотна темичка!!!

Вкключвам се и аз към галерията "ПРЕДИ и СЕГА".

Ангелчо на 2-3 дена:

Ангелчо 2 седмици преди РД:

Di, имаш много поздрави от сестричката от януарската темичка.Simple Smile))

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 23:33 от Во

# 65
Здравейте и от нас , аз тези дни не съм много активна в писането , но ви чета , Мъжо е в отпуска имаме и гости от Сф и главно сме по разходки и заведения , от време на време и на плаж . Вече втори ден в Бургас следобяд вали , днес е като из ведро . Точно както Славена спомена като в тропиците  Rolling Eyes В събота стягаме багажа и в неделя отпрашваме към Смолян за седмица , малко на планинка , ако има юнчета там или имат път през Смолян ще се радвам да се видим  Grinning

Прекрасни снимки на вече порасналите ни дечица виждам , като бебета са били хубави , но сега са вече завършени и изсписани  Hug Hug

Сенайде , лика прилика сте си с Алиджан , и аз съм на мнение че ще се нормализира теглото му , просто трябва да го опазите от днешните "боклуци"  Peace а за "просенето " и Юли е така , като сме на ресторант и има неюо на масата се започва едно мучене и сочене към храната , давам му да си вкуси от храната която може да яде и му предлагам или плод или сок . Деца са все пак и е нормално да поискат , но го правят не защото са гладни  Peace

Мариета , радвам се че сте спрели лекарствата , малката бързо ще наддаде , и Юли беше отслабнал с 500 гр. като боледуваше дълго , но бързо си ги въстанови . Важното е да си възвърне апетита  Hug

# 66
  • Плевен
Привет и от нас.
Минди, супер тема и супер идея за снимките преди и сега  Hug

Оле, страааашни сладури, не мога да им се нагледам  Heart Eyes Някои дечица не ги бях виждала на снимка, а всички до едно са станали прекрасни малки дами и господинчовци!

Мариетка, ох, толконва ми е жал за Емката. И да, точно от антибиотиците още повече се раздразва стомаха. Ние, добре, че влязохме в болница та се оправихме, иначе тук доста повече щяхме да се мъчим. Стискам палци по-бързо да се възстановявате - и тя, и ти  Hug

Ди,  Heart Eyes
Феникс, добре завърнала се!

Ето и мой Пресчо преди и сега:

Малко изцапан, но затова пък наяден и щастлив  Laughing

# 67
Здравейте и от нас с Ели Simple Smile

Минди темичката наистина е много актуална и страхотно морска..а идеята със снимките Peace
1,На 10 дни                                                          2,На 1г 10 дни Simple Smile

Нашата почивка на Приморско може да отпадне за съжаление, всичко ни е резервирано, но на мъжа ми баща му е зле и..така, не искам да ви натоварвам, затова няма да разказвам Sad Дано се пооправят нещата  Praynig
Иначе ние сме добре, на Ели и изби 8-мо зъбче, съпроводи го с температура за 1 ден..ходим по разходки, общо взето лято, слънце, моренце и дъжд всеки ден..е такова лято не помня..

Хубав ден и много усмивки Simple Smile

# 68
Танка,  Hug Дано свекър ти се оправи  Praynig

Сенайде, аз пък друг акъл ще ти дам. Алиджан е много сладък, много усмихнат и много чаровен. Това че сега е по-пухкавичък, му е страшен чар. Но... Имам 2-3 примера около мен на по-пълни дечица, чиито майки са слушали съвети от рода на "Давай му да си хапва. Не му отказвай на детето. Като порастне и се издължи, ще отслабне". Ами сега това са големи хора с наднормено тегло, да не казвам, че са си откровено дебели. Да, ти му давай да си хапва, но наблягай на плодове и зеленчуци. Носи в себе си винаги нарязан плод, с който да го залъгваш. Много харесвам и теб и Алиджан и се надявам да не те засегне моето мнение, но действително има едно понятие за разширено детско стомахче, което в бъдеще води и до затлъстяване. Имам и един друг пример. Имах едно съседче, което беше ужасно дебело дете и всички му се подиграваха. В пубертета родителите му го записаха на спорт (ръгби) и всичките му сланинки се превърнаха в мускули. Сега е със страхотно тяло и събира женските погледи. Та мисълта ми е: опитай се да го спасиш от вредните тестени и мазни храни, но в случай че не успееш, имаш спорта като алтернатива.

Нещо форумът замря в тези горещини...

Айде въпрос за мамите, които наесен ще си имат ясленчета:
Какво искат от вас да носите в яслата?
Изискват ли някакви умения от децата (примерно да могат да ходят)?
Подготвяте ли вече раничките?
Какви са изследванията?Какви емоции ви вълнуват?

# 69
Минди, чудна темичка!
Феникс, добре завърнала се!
Мариетка, дано Емчето се възстанови бързо, пиши как е.
Сени, не мога да повярвам, че на снимката си ти. Определено Алиджан ти е одрал кожата, само е с по-светла коса от теб.
Чудесна идея за снимки преди и сега, не мога да им се нарадвам! Прави ми впечатление, че някои много си приличат, а някои са коренно променени, все едно са различни човечета.  Laughing
Аз ще кача по-късно снимки.

Иначе нашето кратко пътуване беше в двете крайности. Преди да тръгнем, Алекс се ококори в 3 през нощта леко топъл и от шестте часа път спа 1ч в кошчето си и 1ч в ръцете ми, през останалото време се кривеше в мен. През първата нощ в Гърция вдигна Т над 38,5, спа на пресекулки час-два, на другия ден - кисел, крив, рев, не иска да яде, вечерта повърна, обриви - пълна програма. 2 денонощия не се отлепи от мен - основно на кърма беше и само това го успокояваше и само така успяваше да подремне по 20-30мин. Така че на мен ми се събраха няма и 10 часа сън за 3 дни и се чувствах като изцеден лимон, не сварвах поне вода и сокове да пия. Здраве да е, важното е, че всичко мина и оттам нататк всичко беше прекрасно. Весел, общителен, щур, на всичко и на всички се радва, всичко да види и пипне, спа час и половина на плажа, и на връщане на 2 пъти заспива в колата. Причината за кривенето - цели 4 кътника наведнъж.  ooooh!

P.S. Ето ги:
-43 дни- 1г и 43 дни

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 19:45 от Amorevole

# 70
  • Пловдив
tаnka80 голям кукла е Ели.
Amorevole той пък Алекс да не види нещо от нас.  Wink И ние преди морето и по впреме на морето тръгнахме да вади 4 кътника наведнъж и четвърти зъб отпред/горе/. И нашата почивка мина в сополи от тези зъби.

# 71
PoLy_PoLy  bouquet
Mindi Hug
polito_87 ,абсолютно си права Peace
Amorevole целувки на  Алекс, HugМного сте готини на снимките  newsm10. Алиджан се роди с много тъмна коса но сега е светъл,като баща си,който все още не го видял.
Geraldine-Мо, ми е слабост Hug  love001

# 72
Мотах се, мотах, да нямам повече от едно мнение на страница, ама не успях....  Embarassed  Joy

Сенайде, Джани е пуканка като теб Simple Smile рус не-рус, като порасне да стане по-благороден и повече мъж от някои руси мъже Wink

Танка, Ели ми се вижда много голяма за 10-дневно бебе, забравила съм  newsm78 И от мен имаш  Hug  Praynig

Ся спор няма, юнчетата са най-сладки Simple Smile Ангелчо, Преси, за Щръкалко... думи нямам  Heart Eyes

Аз пък съм била злояда  bowuu за сметка на сега Wink

# 73
  • София
Аз пък никога не съм била злояда  Mr. Green
Имах да пиша ама айде утре, че ми се затварят очите.

# 74

Танка, Ели ми се вижда много голяма за 10-дневно бебе, забравила съм  newsm78 И от мен имаш  Hug  Praynig

Хихихи, ами да тя се роди 4250, скоро като ходихме на консултация, бебчето преди нас на 3м беше 4500  Heart Eyes
И благодаря на всички ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт