ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 364
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Петя, има ли скрито послание в тортата? За фигурката питам и цветята. Извинявай, че продължавам темата  Embarassed

# 256
  • София
скрито, не.  Simple Smile Майка ми обожава орхидеи, а исках да има малка статуетка на детенце като тези от камък или гипс и мисля, че се получи.  Wink

# 257
Петя тортата е страхотна. Да е жива и здрава майка ти. Статуетката се е получила прекрасно.

Аз от седмица и нещо се лутам из тортените теми и днес или утре ще се пробвам с марципан варна Simple Smile ама да видим какво ще стане.

Аз пак се позагубих, но батко си тръгнаха в неделя към Дания и използвах до последно да се виждам с тях и децата. Пък и им помагах да чистят апартамента им, че го обзавеждаха и ще го дават под наем. Та тази година ми върви на чистене само Simple Smile

Иначе ние сме добре, няма с какво да се похваля, ако трябва да съм честна, освен че 3 дни ми е много ниско кръвното и съм като парцал. Ама това ще мине Simple Smile

Хубав ден от нас.

Темата за чистотата не искам да я засягам и коментирам, всеки както прецени и му идва от вътре си гледа децата. Някой грешки ще ги отчетем след време, за това никой не съдя и не ме интересува мен дали ме съдят Simple Smile

Прегръдки на всички  Hug

# 258
Петя, малко на патерици да честитя рождения ден на майка ти и да те поздравя за великолепната торта!  Hug
Ох, не съм чела и не мога да се включа по някой въпрос... ще наваксам друг път Simple Smile
Ееех, Минди, видях клипчето - страшен е малкия Юли! Скоро май сам ще излиза на разходка, ако мама му откаже Wink

# 259
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, ето и снимките от морето, на който му се гледа Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?pid=461651&l=f706d10380&am … d=100000010628361

# 260
Здравейте момичета,
пише ви една блудна юнска мама,която се надява да я приемете отново в своите редици Embarassed

Благодаря на всички ви за пожеланията за рождения ден,бъдете и вие здрави,щастливи и обичани Hug

Често си вися във форума,отвреме навреме надничам и при вас,но не толкова често,че да се включа в отделните дискусий,които сте водили. Отдавна се каня да ви пиша,но всеки път нещо ме прекъсва - било дете,било друга работа,било несериозност .. Embarassed

Ние с Дарина сме добре,тя вече ходи стабилно,проходи на 11мес и половина,на рождения й ден правихме прощъпулник.
За щастие е здрава,досега два пъти е настивала,но то без това не може.
Радвам се,че още я кърмя и смятам да е така,докато тя иска. Захраних за на 5 месеца,вече е опитала от почти всичко,без шоколад,мед,ядки и някои меса.
Има 8 зъбчета,като последните две са още твърде мънички,току-що пробили.

Пазя прекрасни спомени от срещата ни с вас,когато бяхме все още с големите кореми Laughing
Ако скоро ще организирате нова среща с радост бих се присъеднинила  Hug

Засега е това от мен,ще се опитам да бъда по-сериозна за напред   bouquet

Поздрави на всички и прегръдки на прекрасните мъници Hug

# 261
дали мога да давам мляко с ориз и грис с прясно мляко за следобедна закуска. нали не се давало прясно мляко до 2 години?

# 262
  • София
дали мога да давам мляко с ориз и грис с прясно мляко за следобедна закуска. нали не се давало прясно мляко до 2 години?
прясно мляко не е хубаво да се дава преди годинка. След, може в кремчета и тестени изделия. Аз за директна консумация, ще предложа в по-късен етап.

# 263
прясно мляко не е хубаво да се дава преди годинка. След, може в кремчета и тестени изделия. Аз за директна консумация, ще предложа в по-късен етап.

И аз така   chef

Ради, много сте сладки, и въобще, ама въобще не ти давам тези години, браво, момиче! Трябва да кажеш тайната Wink Как си ти?

Лили, радвам се, че се включи. Скоро среща в Борисовата, надявам се Simple Smile

# 264
 Здравейтеnewsm51
Надявам се всички болни дечица вече да са добре Hug.Аз нямах време тези дни да пиша,защото брат ми се премести най-накрая да живее в новият си дом,който го строяха цели 3г. Crazy.Помагах  им там и останахме малко на гости Party.Къщата им е страхотна  Peaceсамо да са живи и здрави и много щастливи дни да прекарат в нея Hug.Другата новина е,че дойдоха да искат сестра ми(обичай)на 15 август ще правим годеж Party.Това са хубавите новини покрай нас.Има и лоши де, то нали не може всичко да е идеално!Та така изгоряхме с ютия ръката на Алиджан,моята сестра нали е много влюбена,забравила вратата  отворена и сега сме с огромен мехур и го мажа с направено от баба ми лекарство,защото за това май нищо не помага.
Лека нощ!Връщам се да чета назад...

# 265
Добро утро,

Senayde9 ,много лошо това с ръчичката,ако случайно не мине скоро,или остане белег,имам мехлем,пак домашно правен,който много помага за такива случаи.

gmarinova ,мерси  Hug

Приятен ден на всички и много усмивки  bouquet

# 266
Хубав ден и от нас, ние излизаме, че навън е вече 27 градуса..

Прясно мляко директно не давам и аз, само в разни "ястия" - вчера Елица вечеря с домашна лазаня Peace

# 267
Здравейтеее  Grinning
Мен напоследък малко ме помързява да пиша, но то и време нямя много.
Иван ходи много и пада още повече  Crazy
ще излизам в отпуск след 2 дни  Laughing  Laughing
малко до морето ще отидем
Сенайде...на мен това ми е един от големите страхове...дано мине бързо  Hug

# 268
Здравейте,не съм се включвала от векове.

Първо да попитам има ли някой друг без зъби освен моята Ема? newsm78 Вече започвам да се притеснявам,впреки че отдолу на венеца се вижда беличко.

Втория проблем който ме тревожи е пустия летен грип,който ни повтори.Прво детето започна с повръщане за кратко,после разтройство и Т.Но вече 4 дни тази Т е около 37,2-3 и почти нищо не помага да я сваля.Нощем вдига по висока.Направо е някакъв кошмар.Само мрънка,крива е-ужас. Лекарката днес ще я види,но не см я водила защото ялекувам с Бисептол както предния път.
Иначе е жизнена и си играе,когато се е наспала... ooooh!
Някой ако има идея да помага Praynig

Сега като я приспя пак ще пиша

# 269
Здравейте и от нас Grinning И днес е ужасна жега Wink Вкъщи не се диша направо Sad В крайна сметка колкото и да не ми се искаше пуснах замалко климатика на 25 градуса, колкото да успея да приспя Стелиян - заспа горкото в рамките на 5 минути,  изобщо не обича да му е топло. Май вече ще започвам да пускам климатика, че вече две нощи не мога да спя от горещина Thinking Не ми се вярва да се разболее ако температурата е по-нормална от порядъка на 27 градуса да речем Thinking
raia123, дано бързо се преборите с температурата! За съжаление не мога да помогна със съвет Sad
Нямаше да е лошо да поизлезем, но ще ходим да поосвежим моя апартамент - наемателите ми излязоха и новите бързат да се нанесат. Как ли ще се боядисва в тая жега не знам. Доста се двоумя дали и аз да отида, но пред перспективата да гледам Стелиян май ще предпочета четката Crazy
Прясно мляко в чист вид не съм давала. Иначе мога да кажа че откакто сме записани на кухня (от 8 месечни) присъства в менюто ни като част от кремчетата, които дават за десерт и които Стелиян много обича.

Общи условия

Активация на акаунт