ЮНЧЕ с палави крачета , стяга бански на лалета :) ТЕМА 108

• 39 366
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ох, да се похваля ...само 3 пъти се будихме.. Simple Smile пу, пу

Но снощи му дадох Дентокинд, незнам дали е от това. newsm78 Ще пробвам и довечера пак...

Ако има някой близо до Албена от 29.08. - ще се радвам да се видим....

Айде лек ден.....
Че съм на работа   Embarassed

# 376
Грета,този интернет,който ми предлагат от Глобул не е скъп.Неограничен достъп до мрежата,като таксите започват от 24лв.,но проблемът е,че след определен брой Мв става бавен.Мисля,че бяха 148кв/сек...Всъщнност,въпросът ми е дали си заслужава да плащам за толкова бавен нет и какво мога да правя с него(напр.да свалям музика...)?
Аз използвам този нет, но на Мтел! Спеиално от техния съм доволна(преди време си бях взела от Глоул, но след един месец им го върнах, защото беше под всякаква критика, дано да са го оправили). И при Мтел след 2,5 ГБ ти намалят скоростта, но аз до сега успях да "навъртя" едва 700МБ. Нямам време да се занимавам с филми или музика, използвам го за работа основно!

# 377
  • Germany
Здравейте,
Ние сме по добре /пупу/. Вчера ака само 2 пъти, днес до сега веднъж и не е чак тоолкова рядко. Доктора каза да давам Ентерол поне още 3-4 дни и да караме до края на седмицата с лечебното мляко. Утре стягам багажа за морето и ще се моля този път да изкараме цялата почивка здрави.

# 378
  • Плевен
Мони, Честито ти приемане за студентка. Желая ти много успехи! Браво, че Брани бързо се оправя, давай както е казал лекаря Ентерол, той съдържа добри и полезни за стомаха дрожди и действа на принципа на пробиотиците. Браво, че яде и лечебната Хубана, че Преси я беше отказал , но то защото в нея набутвах всички сиропи, капки, прахчета и му се догади от нея. Приятно изкарване на морето! Пийте само бутилирана вода, за да не хване и вас, че и големите лови този гаден вирус.

Иви, ужасен инцидент! Браво, че не е станала голямата беля, а сте минали само с уплахата. Ей, пощурята тия деца, направо кипят от енергия и все я изразходват в бели, значи....

Петя, на патерица - Да ти е жива и здрава майка ти! А тортата е уникално красива! Браво, Браво!!!1

Аморе, къде си?
Сенайде и тя рядко пише нещо. Мариетка, Яна, и много други се губят. Дано всички са по почивки и да си изкарват страхотно!

Браво, че споделихте за паричките, че и аз се чудех защо имам 2 суми за юни.

Ох, да ви кажа за мечтите - Страхотно е това, за което си мечтаете. Но, като живееща и израстнала на село, ще ви кажа, че всичките тези дворчета, градинки, цветенца, лехички искат мноооого, ама мнооого работа. На нас почти целия ни двор е райграс, имаме само по 2 реда краставици и домати, и тук-там някоя роза, обаче мъжът ми като вземе да коси, да подрязва и почиства, да пръска и му ходят 2-3 дни след работа само с това се занимава. Иска си и плевене, и окопаване и подрязване, и то неколкократно.  Аз не мога с детето да се хвана да плевя, и общо взето сме го позанемарили двора, но просто не успяваме. На мен ми се иска той след работа да се хване малко с децата, но все има какво да се върши. Тази година дори не сме пълнили големия басейн, че и той без таблетки и почистване водата за 3-4 дни зеленясва. Та така... Хубави мечти, но не всичко е розово. Въпреки това тук си ми е супер де, не се оплаквам хич.

Сори за дългия пост. Поздрави, аз се приготвям за уикенда в планината и после за Кръщенето на Пресчо на гаджето (Мама Лейла дано не прочете, че Йоанка ще се разсърди  Laughing )

П.П. Брат ми са на море и ни е поръчал да му изразходваме водата от слънчевия колектор, та всяка вечер ходим с децата и се цамбуркат на воля във ваната, голяма радост пада  Laughing

# 379
  • София
Анито, да ви пратя Мони за два-три дни? Тя ще оплеви двора. И без това основно с това се занимава в парка. Надявам се да ви е вкусна тревата, че и пасе понякога.

# 380
Geraldine  прибрахте ли се в София  Simple Smile

# 381
  • София
О, да ние отдавна... Даже скоро пак ще си заминаваме. Утре сме на линия! Вие?
Да ти кажа, че на Любляна и Боряна са открили едно приятно заведение, в което чакаме да докарат и детските съоражения  Grinning Мони за сега само им плеви тревата  Mr. Green Mr. Green

# 382
anyto,чета непрекъснато но нямам време да пиша покрай  годежа на сестра ми.Вкъщи правихме ремонт и няма как Crazy.Между другото бях против да ходим на море с Алиджан но решихме да си направим една почивка от 16 Peace

# 383
Анито, да ви пратя Мони за два-три дни? Тя ще оплеви двора. И без това основно с това се занимава в парка. Надявам се да ви е вкусна тревата, че и пасе понякога.

Joy

Джери, разсмя ме рано-рано  Hug

# 384
Geraldine айде вземете ни и нас другата седмица на това кафе  Laughing

# 385
  • София
Geraldine айде вземете ни и нас другата седмица на това кафе  Laughing
С удоволствие!

# 386
Momi4eta,okaza se ,4e i Marina se subyjda prez no6ta,no nie s ba6ta i ne ia 4yvame. ooooh!  Embarassed Tova go razbrahme tyk na moreto.Na6ta ubavitsa vsiaka no6t bydi sestra mi i zet mi  s neinoto proslovuto am-am,a pospalivite  i mama i tati hi4 ne se trogvat da stanat. Laughing Za uto4nenie,tia spi pri nas,a ne pri tiah. Wink ,oba4e nie ne ia 4yvame.E*a si i mai4inia instnkt deto go imamam Naughty Laughing
 The 1,to4no tova uto4nenie mi triabva6e.Blagodaria!Az su6to niamam vreme da svaliam i da gledam filmi.Vlizam nai-4esto tuk i vuv FB.

# 387
  • София
Ей, този форум много опустя...

На Жорко му излезна зъбче. Явно затова е бил големия нощен рев.. Wink Сега спи малко по-добре, че и аз покрай него.

Май няма с какво друго да се похваля. Излизаме навън, докато е по- хладно.

И Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

# 388
  • Once there was a Hushpuppy...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите с хубавото име МАРИЯ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet

Ние се върнахме снощи от вилата на свекърва ми и аз чак сега смогнах да прочета малко, че вчера чистих, пусках перални, абе....знаете. Аз днес не чистия и не пипвам домакинска работа, защото почитам Дева Мария и ходих сутринта до църквата.

Грета да ти кажа аз му давам детски бисквити за навън. Има едни ЗОО животинки  и едни на Алатини в кутия пак са животни. Те са хубави и нямат гадости. Като се видим ще ти ги покажа, ако не ги намериш.

Хриси - и Криско се буди нещо от време на време. Аз мисля, че е или заради зъба който чакаме, или нещо се е изнервил от многото хора на вилата. То беше едни лигавения, едни писъци - пълна простотия. Едвам изтраях, ама това е друга тема. Катo пишем за свекървите, аз имам материал. Мойта е класическа!!! Mr. Green
Буди ми се един час след като заспи за нощен или следобден сън със страхотен рев. Вик, хлипане и сълзи. Едвам го успокоявам. И такa вече 2 дена. И днес следобед пак...

По после ще пиша и за другите теми дo тук.

# 389
  • София
Я да попиша и аз малко докато чакам Жоро да се върне. Той отиде в 6-то РПУ, за да ни запише в някаква тетрадка и да имаме шанс до сряда да си извадим документи за самоличност... Дано да заработи схемата, която ми казаха, че на мен са ми изтекли задграничния паспорт и ш. книжка, а на Жоро и личната карта.
Ние сме добре, здрави сме. Кати вече спи по цяла нощ (това е от около месец). Жестоко или не, това е: рева две нощи и от третата нататък спи от 22 до 6 без гък да каже. Е, да, аз също ревах в хола, но сега съм на седмото небе: наспаня, засмяна...
Все повече си проявява ината обаче. Тръшка се, ляга на земята и рита с крака. Абе като не стане нейното и е рев, рев, и сълзи пуска чак. Аз знам, че това е нормално за повечето деца на тази възраст и не се впечатлявам много, директно излизам от стаята. Все пак ако няма публика представлението свършва бързо, но Жоро много се шашка, а и хората около нас също.
Днес бяхме на Витоша цял ден. Много се разтоварих. Липсва ми планината, липсват ми дългите преходи, при които не мислиш за нищо друго, освен "Ще стигна ли върха?"
Жоро се обади. Ще чака да стане полунощ, защото имало два списъка и не е ясно кой ще е миродавен. Е не, това просто не може да е истина. Отивам да спя, няма да го чакам.
Ох, щях да забравя... Ще ходим и ние на море, кееееффффф. На Царево, по-точно на бившия къмпинг Нестинарка.  Там има някакви нови хотели. Кога ли ще отида пак на море с палатка?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт